Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
FASIU ja jestem z okolic Krakowa:) co prawda mam do niego jakieś 40 km
ale pod KRaków mogę się podpiąć
FASIU to jak masz teraz mały pokoik i to jeden to kup jedynie większą komodę którą potem przeniesiesz do nowego domku i łózeczko:) tyle powinno Ci wystarczyć
ja miałam u mojej mamy pokój 4x4m i tam miałam właśnie jedną większą komodę na naszą trójkę! i łóżeczko:)
teraz inna bajka:) córka zajmuje dwa pokoje, jeden musi odstąpićmam plan zabrać jej biało różowe mebelki:) jak by był ten chłopiec to na niektóre fronty nakleić jakąś fajną okleinkę i wstawić do pokoju malucha a młodej kupić coś już do szkoły bo od września pierwsza klasa:)
ja na pewno z niczym nie będę czekała do ostatniego momentu, z córką też nie czekałam ale potem i tak sobie mówiłam że niektóre rzeczy faktycznie mogłam wcześniej zakupić -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Robotka - nie ma szans na dokupienie czegokolwiek. Pokój mamy zastawiony od ściany do ściany, na środku stolik. Wolne jest tylko wejście. To mnie martwi na maksa ... No ale jakoś trzeba będzie sobie poradzić.
No nic ubrana jestem więc idęciao!
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja też myślę,że wcześniejsze zakupy to dobry pomysł, po rozwiązaniu jakieś 2 tyg raczej ciężko się wybrać na zakupy
mam szczęście do przyjaciółek i już w przyszłym tygodniu mam dostać wózek,fotelik samochodowy i do karmienia,przewijak, leżaczek i sporo ubranek. Sama rozglądam się za łóżeczkiem, pościelą.
Chyba z większymi zakupami co do higieny to poczekam, bo to dopiero wychodzi co jest potrzebne, ale oczywiście wcześniej zamierzam zaopatrzyć się w pieluszki dla noworodka, pieluszki tetrowe, linomag i takie tam
haha, minęło tyle lat ale jak widać nie zapomina się co jest potrzebne -
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Moi znajomi byli w zeszłym roku w Tajlandii i mówili własnie, że koszty to prawie żadne. Wiadomo tak jak piszesz - przelot najdroższy.
Ja trochę cykor jestem i chyba bym sie bała tak daleko od domu czy to Afryka czy Tajlandia. Nie powiem, że bym nie chciałachociaż moim marzeniem jest Kuba
to dopiero daleko hihi
Kuba to marzenie mojego życia ale pewnie zanim uda mi się je zrealizować to Kuba się zmieni i nie będzie już taka jak ją sobie wymarzyłam -
KRYSTI jak idziemy łeb w łeb to powinnaś mieć termin na 7 kwietnia:D
no mi na usg przesunął się na 30 marca więc zobaczymy:) czekam na moją wizytę 29 wrzesnia wtedy potwierdzę jakiś termin:)
KASIAKwiatek:) dokładnie tak jak mówisz, pozatym ciężko mi wydać kasę jednorazowo, czy też odłożyć na później:) wolę kupić wcześniej:)
no wiadomo że kosmetyki później ale po nitce do kłębka:D -
nick nieaktualnykompletujcie dziewczyny, to dobry sposób, potem wszystko się przydaje a i tak od groma kolejnych zakupów wychodzi i spraw nagłych
aaa i pochwalcie się zdjęciami jak już coś któraś będzie miała, fajnie będzie popodglądać a może i innym wtedy się nasunie że coś warto mieć
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:KRYSTI jak idziemy łeb w łeb to powinnaś mieć termin na 7 kwietnia:D
no mi na usg przesunął się na 30 marca więc zobaczymy:) czekam na moją wizytę 29 wrzesnia wtedy potwierdzę jakiś termin:)
KASIAKwiatek:) dokładnie tak jak mówisz, pozatym ciężko mi wydać kasę jednorazowo, czy też odłożyć na później:) wolę kupić wcześniej:)
no wiadomo że kosmetyki później ale po nitce do kłębka:D -
Kurcze bede dzisiaj miala panienski!
Myslalam, ze mnie to ominie. Siostrze w Polsce powiedzialam, ze nie ma sensu bo sie nawet niczego nei napije wiec odpuszczamy. Kiedys sobie odbijemy ;P
A tu sie okazuje dzisiaj, ze mnie kolezanki (dziewczyny kolegow mojego meza) dzisiaj chca gdzies zabrac. Nie wiem co planuja. No nic, najwyzej bede pila bezalkoholowe. Caipirinha jest pyszna bezalkoholowa. I chyb abede im musiala dzisiaj powiedziec.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 15:39
KasiaKwiatek, lunia79 lubią tę wiadomość
-
Krysti no to powiem Ci dziwna sprawa:D hehe:) a kiedy miałaś ostatnią miesiączkę? ja 1 lipca:)
i na bellybestfriend tam przy wykresie też Ci pokazuje 6 kwiecien??
jeju jaka jestem śpiaca niech mnie ktoś w zadek kopnie:D
KAsiaKwiatek-moja imienniczko:) powiem Ci że ja liczę że większość rzeczy dostanę. właśnie koło listopada wybieram się do kuzynki, ona ma podobno dla mnie łóżeczko, przewijak i komódkę, więc liczę po cichu że nie będę musiała kupowaćale bede musiała przywieźć bo rzadko się widzimy i dość daleko od siebie mieszkamy. a jak przywiozę to chyba się skuszę rozłożyć
no zobaczymy, może mąż mnie powstrzyma:)
pamętam jak wkurzało mnie gadanie wszystkich w koło żebym dla młodej nic wcześniej nie kupowała bo nie wiem już sama czy taki zwyczaj czy przesąd. a mam to gdzieśKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
ja ostatnio się nie udzielam ale czytam na bieżąco
Gratuluję wszystkim wizyt i pięknych zdjęć
Sama mam wizytę 30.09, już nie mogę się doczekać! Ja zamierzam robić zakupy jak tylko poznam płeć. U mnie raz lepiej raz gorzej z samopoczuciem, ale daje rade, jak juz pisałam moja mam kupiła mi w aptece tabletki na mdłosci i ratują mi życie.
Psotka udanego wieczoru panienskiego:)
Robotka1 pare stron wczesniej wspominałaś, że bedziesz mieć telewizje jak mąż wróci z Grudziądza? Pracuje tu czy tylko przejazdem był? Ja mieszkam w Grudziądzu, dlatego pytam
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
my z moim ustaliliśmy że po każdej wizycie u lekarki coś kupie dla maleństwa i po 2 rzeczy już tam coś sobie pokupowałam.. w kolorach neutralnych:) bodziaki jedno opakowanie spodenki
z jednej strony się balam kupować bo jak to przesąd żeby nie kupować nic wczesnie..