Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Krysti zapomniałam że u Ciebie inaczej się ciążę się liczy:) no nic:) i tak pewnie mało która w terminie urodzi:P
hej LALI:) mój mąż jeździ co jakiś czas na szkolenia do GRUPY koło Grudziądza:) teraz mieli zawody strażackie:) podobno ta Grupa do taka pustelnia:) z dala od cywilizacji:)
dziś wrócił i wkurza się przy montowaniu satelity naziemnej:D dobrze że mnie w domu nie ma:D
MILITTA no właśnie ja mam w poważaniu te wielkie przesądy, nie słyszałam jeszcze żeby jakieś dziecko umarło tylko dlatego że mama kupiła jakieś rzeczy dla niego wcześniej, myślę że to czasy naszych mam i babć, my jesteśmy już innym pokoleniem.
z ubraniami się wstrzymam ale z innymi potrzebnymi rzeczami już nie:DKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja też na razie się powstrzymuję, czekam do momentu poznania płci, to co dostanę będę zbierać i cieszyć oczy, ale co do zakupów ubrankowych to pewnie jeszcze ze 2 miesiące
resztę zamierzam zbierać systematycznie, podczas normalnych zakupów, ja również nie przejmuję się przesądami...dajcie spokój, trochę radości przy tych mdłościach i innych cudownościach nam się należy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 16:16
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Uffff dobrnełam do końca... a czytałam do 9:30 później 3h straciłam w urzędzie grrr a jak wróciłam padłam z synkiem na popołudniowej drzemce
Fajne tematy się zaczynają, ale o tym jedzeniu to oszaleć można takie smaki jej
Ja wiele rzeczy mam po synku, ale na pewno coś kupię jak dowiem się kto mieszka w brzuszkuUwielbiam te wszystkie dziecięce ubranka, akcesoria itp.. jak jestem na zakupach dla synka np w Smyku i zawsze pooglądam też te malizny i jakoś nie mogę uwierzyć że dzieci i że mój syn kiedyś był taki maleńki
Krysti mi miesiączka też zaczęła się 5.07ale ja miałam owulację chyba 15.07
z OM wychodzi 12.04, a z 1. USG 7.07 więc wzięłam sobie poprawkę i mam 9.04
ale zobaczymy jaki wyjdzie za tydzień na genetycznym
A wracając to tego genetyczne ja traktuję to jak kolejne USG, że popatrzę sobie na maluszka -
nick nieaktualny
-
JUSTINKA miło że dobrnęłaś do końca hihi i coś mi się zdaje że im później tym będzie nam ciężej nadrobić zaległości:D
a mi właśnie przyszła moja poducha do spania:D jeju będę ją dziś testować!!!jupiiii:D
Krysti, Justinka lubią tę wiadomość
-
Powiem wam ze ja kupowalam w poprzedniej ciazy jak sie plec dowiedzialam i naprawde mialam mnostwo czasu wszystko pokupowac jak zaczniecie za wczesnie to mozecie za duzo rzeczy pokupowac calkiem niepotrzebnych....
a jak sie zapatrujecie na kupowanie odziezy uzywanej dla maluchuszków???? -
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:JUSTINKA miło że dobrnęłaś do końca hihi i coś mi się zdaje że im później tym będzie nam ciężej nadrobić zaległości:D
a mi właśnie przyszła moja poducha do spania:D jeju będę ją dziś testować!!!jupiiii:D
testuj testuj napisz jak ci się spało z nią bo tez chce zamówić
)ja juz koldre podkladam
-
IWONKA ja będę stałym bywalcem ciucholandów:D młodą ubierałam i tu też zamierzam:D
eee jak się zamierza pieluchy czy proszki kupować czy inne akcesoria to chyba nie mam możliwości przesadzićliloe lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:Ooo no nie źle
testuj testuj napisz jak ci się spało z nią bo tez chce zamówić
)ja juz koldre podkladam
IWONKA no to miałyśmy miesiączkę tak samo i wg suwaka idziemy tak samo:)Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:Powiem wam ze ja kupowalam w poprzedniej ciazy jak sie plec dowiedzialam i naprawde mialam mnostwo czasu wszystko pokupowac jak zaczniecie za wczesnie to mozecie za duzo rzeczy pokupowac calkiem niepotrzebnych....
a jak sie zapatrujecie na kupowanie odziezy uzywanej dla maluchuszków????Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 16:41
-
PsotkaKotka wrote:Kurcze bede dzisiaj miala panienski!
Myslalam, ze mnie to ominie. Siostrze w Polsce powiedzialam, ze nie ma sensu bo sie nawet niczego nei napije wiec odpuszczamy. Kiedys sobie odbijemy ;P
A tu sie okazuje dzisiaj, ze mnie kolezanki (dziewczyny kolegow mojego meza) dzisiaj chca gdzies zabrac. Nie wiem co planuja. No nic, najwyzej bede pila bezalkoholowe. Caipirinha jest pyszna bezalkoholowa. I chyb abede im musiala dzisiaj powiedziec.
strasznie mi się nie chciało, bałam się, że o 20 będę chciała iść spać ale było super! wszystkie dziewczyny mają już min. 1 dziecko więc cały czas temat krażył koło jednego
A spać poszłam o 4!
)Tylko dostałam kolki jelitowej bo dużo namieszałam i zjadłam ostro doprawioną sałatkę
ale przeżyłam
)
Ja należę do niepijących więc nie miałam kłopotu)
Miłej zabawy)
-
Ja poduche mam z poprzedniej ciązy ale na razie jeszcze dobrze mi sie spi
robotka no suwaczek mam na razie z ostaniej miesiaczki w poniedzialek jak znow wyjdzie ze ciaza mlodsza to zmienie bo normalnie tydzien mniej u mnie:)
no jak proszki bedziesz kupowac to na pewno nie przesadzisz:)
w sumie kto ma juz jedno dziecko to latwiej wiadomo juz co kupowac itd.
ja swoja corcie tez na ciucholandach ubieram tam lepsze rzeczy niz niektore w sklepach teraz tylko wiecej kupuje bo juz taki wiek ze sie niszcza rzeczy i ciezko cos malo zniszczonego trafic...Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny