Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku, ja za wózkami jeszcze nawet nie patrzyłam. Pewnie skończy się tak, że pójdziemy do większego sklepu z wózeczkami, poprzymierzam się, posłucham co pani ekspedientka ma do powiedzenia, a później poszukam taniej w internetach.
I nie oszukujmy się, cena ma znaczenie - nie zamierzam wydawać na wózek 5 tysięcy, jak się trafi od którejś ze znajomych jakiś fajny używany, to też nie pogardzę. Zawsze to jakaś oszczędność na inne rzeczy.
Ja przytyłam na razie 1,5, w porywach 2 kg, bo tak sobie skaczę, z tym że bez kibelkowych "przyjemności", więc chyba nie jest źle. Zwłaszcza, że ten kilogram przytyłam tak naprawdę do 6 tygodnia. Ale ważę się z rana, zanim coś zjem, więc to też inaczej. Jak ostatnio się ważyłam po południu u lekarki, w ubraniu i po jedzonku i litrze wody i zobaczyłam 46 kg, czyli +3, to mi prawie oczy wyszły na wierzch. Kto to widział w pełnym ekwipunku ważyć i stresować biedną kobietę. -
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:Ja juz sie chyba zdecydowalam na wozek Tako City move. Co myslicie o tych wozkach?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 19:39
-
Ja też z waga stałam w miejscu, w 6 tc ważyłam (w gabinecie bo w domu się nie ważę) 55,5 kg, w 9 tc to samo. Ale czuję, że teraz jak pójdę w 12 tc to mogę się nieźle zdziwić, bo coś na jedzenie mnie ostatnio wzięło
Ale dziewczyny drukujecie postów, ciężko później nadrobić wszystko!!
za wózkiem narazie się nie rozglądamy, może uda mi się kupić właśnie coś używanego a w dobrym stanie, zobaczymy. -
Dobry wieczór
Ale zjadłam pyszną jajecznicę z szyneczką, pomidorami i szczypiorkiemi do tego ciemne pieczywo! Mmmmmm
Co do wózka to ja już mam - dostaliśmy od kuzyna mojego męża. Jakiś z firmy Jedodość duży koszt nam dzięki temu odpadł.
HWESTA - nie wiem własnie czy trzeba coś wypić wcześniej czy mieć pusty pęcherz. Dziewczyny wiecie może?Krysti lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Ja juz sie chyba zdecydowalam na wozek Tako City move. Co myslicie o tych wozkach?
Mam taki sam typJeszcze myślę nad Riko Nano bo też mi się nawet podoba.
Ale w sklepie się pewnie wszystko zweryfikuje i jak znam życie to pewnie kupimy jeszcze całkiem cos innego
Dziewuszki, jade jutro na wesele także mnie nie będzie. Życzę Wam miłego weekendu, bez mdłości, bólu głowy i tym podobnychEwelcia lubi tę wiadomość
-
Dzięki Marta. Ja to marże o tym, żeby te mdłości w końcu przeszły
dzisiaj przez cały dzień zjadłam 2 kanapki z masłem i liście kapusty pekińskiej i nc mi więcej nie podchodzi i śmierdzi normalnie, nawet ryż gotowany. Zaczyna mnie to martwić, bo po pierwsze niby wszędzie piszą, że mdłości powinny już przygasać, a moje się nasilają, a po drugie dzisiaj z tego niejedzenia to cały dzień kręciło mi się w głowie i byłam nie do życia.
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:A ze smutniejszych sprawy - byłam dziś u internisty i dostałam antybiotyk na infekcję, bo czułam się coraz gorzej. Martwię się troszkę, że zaszkodzę dzidziusiowi, ale lekarz zapewnia, że gorzej będzie jeśli go nie wezmę i infekcja się rozwinie... Miałam któraś już doświadczenia z antybiotykiem w ciąży???
-
Ida ja już dwa razy w ciągu miesiąca brałam antybiotyk na infekcję intymną. Każda kuracja po 10 dni
z tego co wiem to własnie wszystkie nieleczone infekcje są gorsze niż jak się zażywa leki
-
nick nieaktualny
-
U mnie mdłości to już chyba przeszłość
tfu, tfu żeby nie uslyszały, bo wrócą
Mdli mnie tylko z samego rana. W ciągu dnia jest super. Wczoraj tylko miałam mega zły dzień ale teraz jest coraz lepiej. Oby tak zostalo!Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida ja biorę antybiotyk z racji infekcji jaka mnie dopadła.
Co do wózków to u Nas będzie Mutsy Evo.
Co do wieczorku to jako słomiana wdowa (mąż w Berlinie) zrobiłam sobie pstrąga łososiowego w glazurze pomarańczowej na sałacie z mango i avokado i sosem z limonki
Spokojnego wieczoru.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 19:53
Krysti lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny