Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja z córą tylko raz w roku jeżdżę na wielkie sakupy ciuchowe do sieciówek, przed wrześniem:) mamy na koncie odłożone na ten cel pieniądze z pitu i za to ją ubieramy hurtem na cały rok:) a tak to czasem o pepco zahaczę, reserved jak mają fajną ofertę i przyznam ze ostatnio na ciuchy nie chodzę bo nie mam czasu:) ale jak pójdę na zwolnienie to ciuchex będzie mój;)
eee czy ja wiem czy łatwiej kupować?
nie wiem co mi potrzebne, nic nie mam po córce, to już 7 lat minęło! nic nie pamiętam:)
tak że uczę się od nowa:)Krysti lubi tę wiadomość
-
Krysti zobaczysz jak przyjdą znajomi w odwiedziny to Ci jeszcze naniosą
ale Twoja mama ma racjęale w gruncie rzeczy chyba zawsze jest więcej niż nam się wydaje:) a potem marudzić będziemy że nie wszystko dziecko ubrać zdążyło:D
Krysti lubi tę wiadomość
-
W sensie jak bede dziewczynke to wiadomo ze latwiej gorzej jak chlopak to juz z ciuszkami wsio od nowa:)ale co tam damy rade w koncu zakupy to przyjemnosc dla kazdej kobiety a juz dzieciowe to zwlaszcza:)
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Krysti zobaczysz jak przyjdą znajomi w odwiedziny to Ci jeszcze naniosą
ale Twoja mama ma racjęale w gruncie rzeczy chyba zawsze jest więcej niż nam się wydaje:) a potem marudzić będziemy że nie wszystko dziecko ubrać zdążyło:D
a malenstwo male przeciez się nie brudzi ,ja jak w irlandi sprzatalam jednej nauczycielce mieszkanie i urodzila syna to go chusteczkami przecierala mowi ze nie kąpie dopiero jak wieksze bedzie zdziwilam się bardzo ,dopiero go zaczela kapac w 2 miesiacu
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Krysti zobaczysz jak przyjdą znajomi w odwiedziny to Ci jeszcze naniosą
-
oki moje miłe na dziś się żegnam, jadę zobaczyć co mój mąż wymodził z tą anteną
znając życie nic i będę musiała wkroczyc do akcji:P
zawodowy żołnierz a lepiej mu porządki domowe wychodzą niż majsterkowanie:)
ale za to ja uwielbiam majsterkowanie:DKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti u mnie to samo tv i lodowki pralki to moja dzialka, hehe a do anteny bralismy speca od ustawienia, ajj ci nasi mezczyzni:)
a paznokcie tez ok u mnie tylko wlosy wychodza jeszcze zobaczymy jak dlugo bo pamietam tez sie wzmocnialy w pozniejszym czasie..Krysti lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:FASIU ja jestem z okolic Krakowa:) co prawda mam do niego jakieś 40 km
ale pod KRaków mogę się podpiąć
FASIU to jak masz teraz mały pokoik i to jeden to kup jedynie większą komodę którą potem przeniesiesz do nowego domku i łózeczko:) tyle powinno Ci wystarczyć
-
nick nieaktualny
-
Ja dla synka kupowałam body, pajace, niedrapki, czapeczki... a tak to jakieś spodenki, sweterki, kurteczki do 6 miesiąca to miałam z wylicytowanych aukcji na allegro, głównie z UK, takie spore paki po kilkanaście ubrań, w sumie kupiłam 3 paczki i i tak nie zdążyłam go we wszystko ubrać
ale opłacało się strasznie, teraz na pewno też tak zrobię, takie małe dziecko nie zniszczy, a jak pobrudzi to nie problem wyprać
a mimo że wydałam może ok 250 zł to normalnie za to w sklepie za nowe ponad 1000 musiała dać,a różnicy nie było, wszyscy myśleli że nowiutkie to ma, więc polecam
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny