Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Krysti przejdą na pewno ! Co tak pesymistycznie
Każdej z nas przejdą i będziemy się cudownie czuć, zobaczycie
Malinka jakie pyszności !! Ja to jakaś dziwna jestem ale nie lubię gotowaćstanie w kuchni przy garach mnie męczy, a co najgorsze to wymyślić co zrobić na obiad - KOSZMAR !! kiepska ze mnie żona w tej kwestii hihi
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti moja przyjaciółka w 12w4d na 90% dowiedziała się że córa ,a z pierwszym synem już w 11w4d na 99% wiec wszystko zależy od lekarza,sprzętu usg i ułożenia malucha
Krysti lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
misia83 wrote:ooo, a mogę prosić o przepis? Brzmi przepysznie:)
misia83 lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
nick nieaktualny
-
Ida ja mam Amotax 1g, co 12h po 1.5 tabletki na 4 dni kuracja. Miałam obawy ale dr. stw że lepiej zwalczyć jak się za bardzo nie rozwinęło niż dać się temu rozwinąć. Gardło i krtań i już oś zaczyna być słychać w oskrzelach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 20:10
Ida lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalinka1984 wrote:Ida ja mam Amotax 1g, co 12h po 1.5 tabletki na 4 dni kuracja. Miałam obawy ale dr. stw że lepiej zwalczyć jak ię za bardzo nie ozwinęło niż dać się temu rozwinąć.
Ida, malinka1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelcia wrote:Oj ciężko Was nadrobić po całym dniu nieobecności
Krysti śliczny dzidziulek :* Czyli co jestem sam bliźniaczą mamą? Już to widzę - wy będziecie cieszyć się brzuszkami a ja będę miała z 30kg na wadze +
U mnie póki co mdłości, wymioty, mdłości, wymioty i pomiędzy jeszcze praca i spanieJestem wykończona...
ale nie przesadzaj z jedzeniem znam dziewczynę co tez bliźniaki miała i nie przytyła duzo ,jedz na co masz ochotę .Ja właśnie paczkę chipsów zjadłam i mi lepiej jest:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 20:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny