Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIda wrote:Dziewczyny - Krysti i malinka - dziękuję za słowa otuchy, to dla mnie ważne. Wzięłam już pierwszą dawkę. Naprawdę źle ię czuję, mam zawalone totalnie gardło i ropny katar. Wyleczę się i będzie dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 20:25
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Tak
ale szybko sie wyplukuje
dlatego juz zakupilam farbe blond i wracam do blondu
rudy mialam przez 3 lata i juz troche mi sie znudzil
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 20:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi siostra miksturę zrobiła tez tą miałam ciemne i szamponu dała na włosy z roziasniaczem i wycierala tak z pół godzinki zmyła i na następny dzień znów imtak blond mam
rozjasniacza nie nakładala tylko szampon z roziasniaczem tak jak byś głowę myła :)na mokre włosy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2014, 20:35
-
Misia, tak z poprawinami
Damy rade!!
Jak ja uwielbiam weselaaa.
Ostatnio na gardło Magic poleciła mi fiorde - pastylki do ssania. Ja też mam często problem z gardłem a Ona napisała, że super te tabletki. Też sobie musze kupić żeby leżały w domuKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLali wrote:Swietna ta poduszka,taką bym chciała:)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bryyy:D
do badania każdego ultrasonograficznego w ciąży trzeba mieć jak najbardziej opróżniony pęcherz:)
im więcej płynów tym bardziej zaburzony obraz;)
co do wózeczków to mutsy evo albo bebetto luca na białym stelażu, dwa nasze typy.
a co do mojej poduszki to jest suuuper, popołudniu już na niej zasnęłam:D w nocy przewracałam się razem z nią z boku na bok:) no idealnie:) lubię ją już bardzo:) a jakie erotyczne sny na niej miałam, ło ho ho:D
a nie mówiłam? musiałam sobie sama wszystkie programy ustawić bo mój mąż to noga:D aż się zezłościłam na niego wieczorem i poszłam wcześniej spać
a ja dziś idę na ostatnie wesele do pracy:) będę stać za barem więc się zbytnio nie narobięmam do odespania caaałą niedzielę
Krysti lubi tę wiadomość
-
powiem Ci Misia że gdybym się czuła tak jak do niedawna to bym sobie z pewnością darowała.
z córą w 5 miesiącu ciąży jeszcze niewiele było widać a byłam na sylwestrze w pracy:) za barem tylko:)
ja jestem czołg jak sie to mówi:) mam się dobrze to korzystam:) ale tak jak mówię to już mój ostatni wypad na nocną imprezęwięc potem mam zamiar tylko chuchać i dmuchać na siebie:)
dobra czas na śniadanie:)
dziś w małopolsce jakoś pochmurno, pewnie będzie padać. -
Lali wrote:http://youtu.be/GZk4hT7ncv0
The miracle of life
Obejrzyjcie, cos cudownego:)!! To sie dzieje w nas własnie teraz:))
A na dzień dobry dla was reklama która wzrusza mnie od lat)
Nie zapominajmy o nasMy też jestesmy bohaterkami!
https://www.youtube.com/watch?v=9IWdWCGyaCQ -
Dzien dobry dziewczyny
Ostatnio bardzo kiepsko sypiam. Jak juz wstane do wc w nocy to poźniej 2-3h nie mogę zasnąć. Jak wstaję rano to bolą mnie całe plecykoszmar ... rano znowu miałam mega mdłości, aż wylądowałam w kibelku
Za oknem pochmurno ale słońce nieśmiało się przebija -
FASIU mam podobnie, dlatego że mam tę przyjemność że wstaję tylko raz nad ranem to staram sie pić jak najmniej przed nocą i jeszcze wysikam się jak najpóźniej, tuż przed spaniem, ale jak wstanę koło 6 to już pospane niestety;/
może u Ciebie też by się podusia do spania sprawdziła?