Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzięki Lali, widzę,że my prawie równo idziemy
choć dzisiaj mój lekarz w karcie zapisał 9t i 4d. Ale to tak małe różnice,że nie przejmuję się nimi. Poprzednie ciąże obie zakończyły się 4/6 dni po terminie, dlatego wiem, że te nasze przewidywane są tylko orientacyjne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2014, 17:26
-
dobry wieczór! Co tu tak dziś pusto?
Na kolację zrobiłam pyszne racuchy serowe posypane cukrem pudrem i kruche ciasteczka z czekoladąracuchy pyszne! a ciastka nie wiem czy wyszły, bo robiłam pierwszy raz i jeszcze stygną
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:dobry wieczór! Co tu tak dziś pusto?
Na kolację zrobiłam pyszne racuchy serowe posypane cukrem pudrem i kruche ciasteczka z czekoladąracuchy pyszne! a ciastka nie wiem czy wyszły, bo robiłam pierwszy raz i jeszcze stygną
Krysti lubi tę wiadomość
-
A ja taka soczysta pomaranczke mmmmm hihihi
-
KasiaKwiatek wrote:Dzięki Lali, widzę,że my prawie równo idziemy
choć dzisiaj mój lekarz w karcie zapisał 9t i 4d. Ale to tak małe różnice,że nie przejmuję się nimi. Poprzednie ciąże obie zakończyły się 4/6 dni po terminie, dlatego wiem, że te nasze przewidywane są tylko orientacyjne
Tak idziemy prawie równo:) u mnie poprzednia ciąża zakończyła się tydzień przed terminem. -
nick nieaktualnyRobotka1 pewnie teraz odsypiasz
ja miałam dwa tygodnie temu 2 wesela! jedno w piątek drugie w sobotę...w niedzielę, nie miałam siły palcem ruszyć
widzę, że tematy kulinarne też nam się pojawiają, ja jem owoce również, ale ostatnio mam ochotę na banany...a z jedzeniowych spraw...głównie mięso...barbarzyńca się ze mnie zrobił -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej mamusie
ja sie melduje po wczorajszej drodze w trasie
bylismy wczoraj w krakowie u szwagierki mojej zobaczyc jak im idzie konczenie mieszkania. Sa jeszcze w lesie ale ubikacja zrobiona
zzakupilam wczoraj spodnie i leginsy ciazowe. Brzuch nie jest jeszcze taki duzy ale w piatek bylan w sklepie po normalne spodnie i nie wiem czy rozmiary byly jakies ciulowe ale w nogach za duze a w brzuch nie zapielam
i przyszlam do domu zrozpaczona. Ale juz mam takie spodnie ktore mnie nie ugniataja w brzuch bo juz chodzilam w swoich z rozpietum guzikiem tak mnie uciskalo...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 09:38
-
nick nieaktualnyna zakupy dla dzieciaków pewnie jeszcze dużo za wcześnie ale chciałam się podzielić pewnym spostrzeżeniem. Wczoraj oglądałam te butelki tommee tippee w sklepie dla dzieci i tam te małe 160tki kosztuje 30 zł, a na allegro już je kiedyś oglądałam i za sztukę niewiele ponad 7 zł :)zdecydowanie się opłaci nie kupować tych pierdów w sklepie
nawet te większe 260tki butelki na allegro sa za "bezcen" 15zł( nie pamietam ile w sklepie kosztowały, ale około 40 zł)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja bardzo polecam butelki tommee, sama kupiłam na allegro przy pierwszej ciaży bo w sklepach to rzeczywiście drogo. Używałam tych anty kolkowych i kolek nie było, ale nie przypisuje tego raczej butelce bo to zależy od maleństwa.
Amy lubi tę wiadomość