Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie kochane, ja dziś pospałam jak nigdy
Fasia mam to samo, sny erotyczne męczą mnie ( nie, jednak nie meczą- są przyjemne) od kilku dni
Robotka wyśpij się, widzę, że z tej samej branży jesteśmy, jednak ja odpuściłam od razu jak wyszły dwie kreseczki na teścieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 11:07
-
Witajcie.
Nadaje jeszcze z łóżka ale już po śmiadaniu,antybiotyku i porannej inhalacji.
18tka była bardzo udana,wróciłam do domu o 2:30  wytańcowałam się że ho ho Sąsiadka się śmiała że dzidziuś będzie w przyszłości tańcował jak mamusia 
Dziś na obiad rosołek mamuni a mój mąż właśnie dojechał do Tropicalnej wyspy w Niemczech i będzie się pluskał na basenach.
Udanego dnia.
Ps.Powiem Wam że wczoraj byłam baardzo dumną przyszłą mamą z brzuszkiem i uśmiech nie schodził mi z twarzy.
Amy, Angela89, Krysti lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
Cześć dziewczyny. Pogoda dzisiaj straszna, praktycznie nie wstaję z łóżka. Mam do Was pytanie, od wczoraj czuję takie dziwne jakby drżenie w szyjce macicy. Nie wiem jak to opisać jakby tak mi ktoś gmerał od wewnątrz. Czujecie czasem coś takiego? Nie wiem czy to normalne i co to może być?
-
nick nieaktualnykluska wrote:Cześć dziewczyny. Pogoda dzisiaj straszna, praktycznie nie wstaję z łóżka. Mam do Was pytanie, od wczoraj czuję takie dziwne jakby drżenie w szyjce macicy. Nie wiem jak to opisać jakby tak mi ktoś gmerał od wewnątrz. Czujecie czasem coś takiego? Nie wiem czy to normalne i co to może być?
Wiem że ból znajdujący się już w szyjce macicy może być niebezpieczny o ile jest już rozpierający wtedy można podejrzewać że maluch schodzi już do kanału rodnego.. wtedy już niezwłocznie trzeba na izbę jechać
-
To właśnie nie jest ból tylko takie uczucie dziwne. Takie pulsowanie jakby. Trwa kilka sekund i pojawia się co jakiś czas czasem co kilkanaście sekund potem może być z pół dnia przerwy i znów takie drżenie się pojawia. Nie wiem czy to w szyjce ale czuję ewidentnie od dołu. Może jurro zadzwonię do gina.
-
nick nieaktualny
-
Leniwa niedziela hehe witam was moje drogie; ) ja jutro musze isc zrobić zdjęcia do dokumentów . Nie znosze tego zawsze się stresuje i mięśnie twarzy mi sie ruszaja xd myślę że od następnego tygodnia bede juz zaczynala wyklady na prawo jazdy. Masakra hehe ale bynajmniej bede miala zajecie. Jestem ciekawa czy ginka l4 mi dalej wystawi. A co tam u was? My z tz dzisiaj sie lenimy na maksa rolety dalej zasloniete hahah
-
Kluska cjba mam to samo! Nawet pomyślałam że to dzidzius bo to takie chwilowe boksowanie q potem przerwa. Coś podobnego do drgajacej powieki! U to w miejscu gdzie jest dzidzius:) miałam tiio dziś dwa razy:) mile uczucie i jakieś takie inne. Na pewno nie będę do ginka dzwonić bo to nic złego:)
Wyspalam sie:) od 7.20 do 12.40 . Może być. Moja karierę w dorabianiu tym samym kończę na jakieś 1.5 roku:)
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kobietki jak samopoczucie ,umnie dobrze całą niedziele w łózku
) filmowa sesja z moim kochanym ,po za tym super się czuje i co chwile coś wcinam
w brzuszku moim wir caly czas jak by dzidzia sobie tam figlowala :)ale to chyba za wczesnie by czuć
po za tym czuje na bokach brzucha takie ciągniecia nie bolące takie delikatne i takie uczucie mam jak by mi brzuch rusł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 17:28
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, a ja dzisiaj pierwszy raz od dawna zjadła normalną porcję na obiad. Mąż zabrał mnie do restauracji i aż widziałam uśmiech na jego twarzy, gdy patrzył jak w końcu "normalnie" jem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 17:58
Amy, Angela89, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj a ja dla odmiany dzisiaj bardzo aktywnie, posprzątałam we wszystkich szafach (posegregowałam też swoje rzeczy, wszystko co małe, to co będzie za małe, letnie itp poszło do worków próżniowych i na pawlacz
). Na moich półkach zostały rzeczy luźne i wygodne
Obiadek zjedzony, nawet nieźle się czuję, mdłości chyba mnie wreszcie opuszczają oby na dobre.
Jeden minus to, że teraz jestem wykończona, plecy mnie bolą i padłam na kanapę :)ale dom lśni
-
KasiaKwiatek wrote:Oj a ja dla odmiany dzisiaj bardzo aktywnie, posprzątałam we wszystkich szafach (posegregowałam też swoje rzeczy, wszystko co małe, to co będzie za małe, letnie itp poszło do worków próżniowych i na pawlacz
). Na moich półkach zostały rzeczy luźne i wygodne
Obiadek zjedzony, nawet nieźle się czuję, mdłości chyba mnie wreszcie opuszczają oby na dobre.
Jeden minus to, że teraz jestem wykończona, plecy mnie bolą i padłam na kanapę :)ale dom lśni -
A ja sie naczytalam o jakims nerwiaku plodowym i czekam z farba do drugiego trymestru
poza tymnie ma zadnych badan dotyczacych farby i plodu bo kobiety nie chca brac udzialu w potencjalnie niebezpiecznym badaniu. A do tego ja dalej wymiotuje i calymi dniami zdycham w domu i wszystko mi jedno czy mam odrost czy nie
-
Rudzia wrote:Ja wlasnie pracuje .. odrost mam juz mega i zle mi z tym ;/ poza tym w czwartek juz zaczyna sie 2 trymestr u mnie..ale sie jakos boje.. chociaz mam farbe bez amoniaku..
Ja powiem tak. Jesli masz do czegokolwiek watpliwosci to tego nie rob.shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Ja wlasnie pracuje .. odrost mam juz mega i zle mi z tym ;/ poza tym w czwartek juz zaczyna sie 2 trymestr u mnie..ale sie jakos boje.. chociaz mam farbe bez amoniaku..
tez mam farbe bez amoniaku loreala prodigy ale musi w niej byc cos zracego skoro rozjasnia wlosy
i pewnie tez ja zrobie doslownie 4 dni przed 2 trym. bo bede szla do szkoly
-
Rudzia wrote:Ja wlasnie pracuje .. odrost mam juz mega i zle mi z tym ;/ poza tym w czwartek juz zaczyna sie 2 trymestr u mnie..ale sie jakos boje.. chociaz mam farbe bez amoniaku.
Ale zamiast amoniaku ma ethanolamine. Cytuje ze strony Drugs.com:
Ethanolamine oleate has been assigned to pregnancy category C by the FDA. Animal studies have not been reported. There are no controlled data in human pregnancy. Ethanolamine oleate is only recommended for use during pregnancy when benefit outweighs risk.
A kategoria C to:
Category C
Animal reproduction studies have shown an adverse effect on the fetus and there are no adequate and well-controlled studies in humans, but potential benefits may warrant use of the drug in pregnant women despite potential risks.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 20:39