Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry Drogie Panie
A Wy od rana drukujecie! Musicie zatrudnić się w drukarni - premie dostaniecie
Dziś podejrzałam wykres Kluski i jest wypełniany, szkoda tylko że nic się do Nas nie odzywa.
Amy witajCieszę się że wróciłaś.
Wczoraj pojechałam na IP bo nie dawało mi to wszystko spokoju, z mała wszystko ok. Noga skręcona ;/ Kaleka ze mnie i tyle.Amy_, Anka1501, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Eweliśka dobrze Ci się mówi, że lepiej nic nie jeść
no ale jak skoro czuję głód, jem, czuję się okej a wieczorem i w nocy okazuje się że jednak mój żółądek nie przetrawił jedzenia z połowy dnia....
kurde mówicie że takie niestrawności to norma??? bo jak nie to ja mam jutro wizytę i nie zawaham się zapytać
AMY Ty antyrozrzutnico:P gdzie ja będę szukać materiału na chustę ciotko:P?!
no powiem tak, te 150 przeżyję, ale na pewno nie droższą.
powiedzmy że przeznaczę na to becikowe:D i na szczepionki skojarzone żeby nie było:P
KRYSTI 300zł to sporo, a nie miał Ci Twój z PL przywieźć tego wozu?
LILIOE lepiej żebyś nie miała problemów z rękami ani z rzyganiem:)
ok dziś chusty nie kupuję, zobaczę jak pod koniec lutego będę stała z kasą i wtedy zamówię, a potem będę wertować neta w poszukiwaniu instrukcji obsługi a jak nie do może ktoś w okolicy ma i mnie nauczy:) -
KasiaKwiatek wrote:Adk zajebista wózek a pies jeszcze lepszy
Kaśka weź załóż leniuchu ten suwak i jakieś fotę daj czy coś, starczy tej anonimowości
a suwaczek sie zrobi tylko łepetynka mnie troche boli katar mam i wybacz ale dzis jesetm megaleniem!!KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymisia83 wrote:Krysti, a suni nie będzie smutno jak się Ignaś urodzi i już nie będzie mogła wchodzić do łóżka?
ona jak dzieci widzi to az poszczy i ogonem macha by tylko isc i polatac z nimi ,ostatnio w miescie chlopczyk szedl to ta wariatka mu buzie tak wylizala
haha mowie do babki zeby wziela chlopca bobgo sonia zalize a ta a niech się bawią i ta miala frajde i ten chlopiec :Da najsmieszniejsze to to ze jak soni ubranka Ignasia pokazuje to ta się cieszy ogonem macha i wącha
i mi brzuch lize jak mowię jej sonia Ignas tu jest a ta lize mi brzuch.Suczki czujne ona wie ze mam dziecko w brxuchu bo nie raz tez ją Ignas skopal jak lezala przytulona do mojego belly:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 10:36
Lwica, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW ogóle pamiętacie co pisałam o koleżanki synku,którym się co jakiś czas zajmuje co miał odbyt nie drożny i lekarze tego nie zauważyli teraz ma stomnie ? Na dniach będzie miał jelitko już wkładane do środka.
Ale mama postanowiła wyjąć ich dokumenty ze szpitala w którym rodziła - rozważają odszkodowanie. Była tam w poniedziałek i dokumenty są ale tylko jej, małego dokumenty znikły mają szukać. Dziwne co ? -
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:No misia nie ale soni od Ignasia nie bede odganiać absolutnie ona ma go pilnowac od malego
ona jak dzieci widzi to az poszczy i ogonem macha by tylko isc i polatac z nimi ,ostatnio w miescie chlopczyk szedl to ta wariatka mu buzie tak wylizala
haha mowie do babki zeby wziela chlopca bobgo sonia zalize a ta a niech się bawią i ta miala frajde i ten chlopiec
Ja tak mojego kota chce wytresować ale nie wiem czy sie da...miło by było jakby ogrzewała malutkiego))
Krysti, weronika86, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Andzia a coś zrobiła w nogę?
Wczoraj kochana jak szłam do dentysty, sie wypierdzieliłam kolano zdarłam nogę skręciłam i brodę też zdarłam - dobrze że zębów nie straciłam bo bym jeszcze częściej dentyste odwiedzała, no i najważniejsze że z mała wszystko dobrze bo poleciałam jak foka po tym chodniku. -
Krysti wrote:No misia nie ale soni od Ignasia nie bede odganiać absolutnie ona ma go pilnowac od malego
haha mowie do babki zeby wziela chlopca bobgo sonia zalize a ta a niech się bawią i ta miala frajde i ten chlopiec
Ja też nie mam zamiaru psa od młodego odganiać, ale do łóżka mała wstępu nie ma.Krysti lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Wczoraj kochana jak szłam do dentysty, sie wypierdzieliłam kolano zdarłam nogę skręciłam i brodę też zdarłam - dobrze że zębów nie straciłam bo bym jeszcze częściej dentyste odwiedzała, no i najważniejsze że z mała wszystko dobrze bo poleciałam jak foka po tym chodniku.
Boże sierotko!
nie napiszę Ci że musisz uważać bo dobrze wiesz... co za pechAle z małą okej bo napisałaś - to najważniejsze.
Angela89 lubi tę wiadomość
-
Hello ja sobie spie a tu produkcja pelna para.
A no... Ta Tunezje tez bym przemyslala w sumie nie tylko ze wzgledu na pogode ale tez ze wzgledow epidemiologicznych z takim maluszkiem, kurcze wiadomo ze zachowa sie najwyzsza ostroznosc ale jakos tak bym sie bala ale ja to szalona jestem pod tym wzgledem. Myslalabym o Europue tylko ze znowu kwestia pogody chociaz w Grecji sezon do pazdziernika, jakas wysepka od strony Turcji moglaby dac rade, np Rodos. A Cypr? Albo w druga strone , dla mnie niesamowita byla Madera w pazdzierniku jest tam ok chyba ha bylam pid koniev wrzesnia i rewelacja, tylko ze lot dłuższy, z takim maluchem hmmm trzebaby przemyslec.
Robotka a ten fotelik Be safe wcale zly nie jest, troche o nim myske tez, na pewni lepszy od maxi cosi ktore jakoswogole mnuenie przekonuja. W testach wypada dobrze, i co najbardziej mnie przekonuje to pieciopunktowe pasy, ktorych nawet recaro nie ma. U mnie bedzie be sa fe albo recaro np nie zamuenialabym na maxi cosi.