X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka na pewno się nie przewalasz na brzuch nie martw się :)
    A ból bioder jest najgorszy zaraz po bólu spojenia :/

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adk zajebista wózek a pies jeszcze lepszy :-D
    KaśkaB weź załóż leniuchu ten suwak i jakieś fotę daj czy coś, starczy tej anonimowości :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 10:34

weronika86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Drogie Panie

A Wy od rana drukujecie! Musicie zatrudnić się w drukarni - premie dostaniecie :P

Dziś podejrzałam wykres Kluski i jest wypełniany, szkoda tylko że nic się do Nas nie odzywa.

Amy witaj :) Cieszę się że wróciłaś.

Wczoraj pojechałam na IP bo nie dawało mi to wszystko spokoju, z mała wszystko ok. Noga skręcona ;/ Kaleka ze mnie i tyle.

Amy_, Anka1501, mantissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Eweliśka dobrze Ci się mówi, że lepiej nic nie jeść:P
    no ale jak skoro czuję głód, jem, czuję się okej a wieczorem i w nocy okazuje się że jednak mój żółądek nie przetrawił jedzenia z połowy dnia....

kurde mówicie że takie niestrawności to norma??? bo jak nie to ja mam jutro wizytę i nie zawaham się zapytać:P

AMY Ty antyrozrzutnico:P gdzie ja będę szukać materiału na chustę ciotko:P?!
    no powiem tak, te 150 przeżyję, ale na pewno nie droższą.
    powiedzmy że przeznaczę na to becikowe:D i na szczepionki skojarzone żeby nie było:P

KRYSTI 300zł to sporo, a nie miał Ci Twój z PL przywieźć tego wozu?:)

LILIOE lepiej żebyś nie miała problemów z rękami ani z rzyganiem:)

ok dziś chusty nie kupuję, zobaczę jak pod koniec lutego będę stała z kasą i wtedy zamówię, a potem będę wertować neta w poszukiwaniu instrukcji obsługi a jak nie do może ktoś w okolicy ma i mnie nauczy:)
    No mial ale co bede do konca lutego czekac a ja gdzie wczesniej urodze! Lepiej dmuchac na zimne :)

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti przecież wózek wcale nie jest tak odrazu potrzebny.. chyba że się mylę?
    Ja bym 3 stówki wolała przytulić niż wózek zamawiać kurierem:p

Lwica, liloe, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia jeszcze się nie zdecydowałam ale podoba mi się ta tęczowa z fioletem albo z żółtym:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Adk zajebista wózek a pies jeszcze lepszy :-D
    Kaśka weź załóż leniuchu ten suwak i jakieś fotę daj czy coś, starczy tej anonimowości :-D
    ha ha zdjecia to bylyby szczyty moich mozliwosci ale mam pytanie jak dołącze do Was na FB co byście mnie poznały to beda to widziec moi znajomi?
    a suwaczek sie zrobi tylko łepetynka mnie troche boli katar mam i wybacz ale dzis jesetm megaleniem!!

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 15:38

• Amy_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia a coś zrobiła w nogę?

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia83 wrote:
    Krysti, a suni nie będzie smutno jak się Ignaś urodzi i już nie będzie mogła wchodzić do łóżka?
    No misia nie ale soni od Ignasia nie bede odganiać absolutnie ona ma go pilnowac od malego :) ona jak dzieci widzi to az poszczy i ogonem macha by tylko isc i polatac z nimi ,ostatnio w miescie chlopczyk szedl to ta wariatka mu buzie tak wylizala :D haha mowie do babki zeby wziela chlopca bobgo sonia zalize a ta a niech się bawią i ta miala frajde i ten chlopiec :Da najsmieszniejsze to to ze jak soni ubranka Ignasia pokazuje to ta się cieszy ogonem macha i wącha :) i mi brzuch lize jak mowię jej sonia Ignas tu jest a ta lize mi brzuch.Suczki czujne ona wie ze mam dziecko w brxuchu bo nie raz tez ją Ignas skopal jak lezala przytulona do mojego belly:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 10:36

Lwica, mantissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle pamiętacie co pisałam o koleżanki synku,którym się co jakiś czas zajmuje co miał odbyt nie drożny i lekarze tego nie zauważyli teraz ma stomnie ? Na dniach będzie miał jelitko już wkładane do środka.
    Ale mama postanowiła wyjąć ich dokumenty ze szpitala w którym rodziła - rozważają odszkodowanie. Była tam w poniedziałek i dokumenty są ale tylko jej, małego dokumenty znikły mają szukać. Dziwne co ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela i dobrze że pojechałaś. Z dzidzia ok?

Angela89 lubi tę wiadomość

• Lwica Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    No misia nie ale soni od Ignasia nie bede odganiać absolutnie ona ma go pilnowac od malego :) ona jak dzieci widzi to az poszczy i ogonem macha by tylko isc i polatac z nimi ,ostatnio w miescie chlopczyk szedl to ta wariatka mu buzie tak wylizala :D haha mowie do babki zeby wziela chlopca bobgo sonia zalize a ta a niech się bawią i ta miala frajde i ten chlopiec :D

Ja tak mojego kota chce wytresować ale nie wiem czy sie da...miło by było jakby ogrzewała malutkiego :)))

Krysti, weronika86, mantissa lubią tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 15:38

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Andzia a coś zrobiła w nogę?

Wczoraj kochana jak szłam do dentysty, sie wypierdzieliłam kolano zdarłam nogę skręciłam i brodę też zdarłam - dobrze że zębów nie straciłam bo bym jeszcze częściej dentyste odwiedzała, no i najważniejsze że z mała wszystko dobrze bo poleciałam jak foka po tym chodniku.

• misia83 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    No misia nie ale soni od Ignasia nie bede odganiać absolutnie ona ma go pilnowac od malego :) ona jak dzieci widzi to az poszczy i ogonem macha by tylko isc i polatac z nimi ,ostatnio w miescie chlopczyk szedl to ta wariatka mu buzie tak wylizala :D haha mowie do babki zeby wziela chlopca bobgo sonia zalize a ta a niech się bawią i ta miala frajde i ten chlopiec :D
    Czyli w łóżku będziecie leżeć we czworo :)
    Ja też nie mam zamiaru psa od młodego odganiać, ale do łóżka mała wstępu nie ma.

Krysti lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy super, że wróciłaś.

Amy_ lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Wczoraj kochana jak szłam do dentysty, sie wypierdzieliłam kolano zdarłam nogę skręciłam i brodę też zdarłam - dobrze że zębów nie straciłam bo bym jeszcze częściej dentyste odwiedzała, no i najważniejsze że z mała wszystko dobrze bo poleciałam jak foka po tym chodniku.

Boże sierotko! :(
    nie napiszę Ci że musisz uważać bo dobrze wiesz... co za pech :/ Ale z małą okej bo napisałaś - to najważniejsze.

Angela89 lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello ja sobie spie a tu produkcja pelna para.
    A no... Ta Tunezje tez bym przemyslala w sumie nie tylko ze wzgledu na pogode ale tez ze wzgledow epidemiologicznych z takim maluszkiem, kurcze wiadomo ze zachowa sie najwyzsza ostroznosc ale jakos tak bym sie bala ale ja to szalona jestem pod tym wzgledem ;). Myslalabym o Europue tylko ze znowu kwestia pogody chociaz w Grecji sezon do pazdziernika, jakas wysepka od strony Turcji moglaby dac rade, np Rodos. A Cypr? Albo w druga strone , dla mnie niesamowita byla Madera w pazdzierniku jest tam ok chyba ha bylam pid koniev wrzesnia i rewelacja, tylko ze lot dłuższy, z takim maluchem hmmm trzebaby przemyslec.
    Robotka a ten fotelik Be safe wcale zly nie jest, troche o nim myske tez, na pewni lepszy od maxi cosi ktore jakoswogole mnuenie przekonuja. W testach wypada dobrze, i co najbardziej mnie przekonuje to pieciopunktowe pasy, ktorych nawet recaro nie ma. U mnie bedzie be sa fe albo recaro np nie zamuenialabym na maxi cosi :D.

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:56

Robotka1, Lwica, Krysti lubią tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
‹‹ 2329 2330 2331 2332 2333 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ