Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka na pewno się nie przewalasz na brzuch nie martw się :)
    A ból bioder jest najgorszy zaraz po bólu spojenia :/

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adk zajebista wózek a pies jeszcze lepszy :-D
    KaśkaB weź załóż leniuchu ten suwak i jakieś fotę daj czy coś, starczy tej anonimowości :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 10:34

weronika86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Drogie Panie

A Wy od rana drukujecie! Musicie zatrudnić się w drukarni - premie dostaniecie :P

Dziś podejrzałam wykres Kluski i jest wypełniany, szkoda tylko że nic się do Nas nie odzywa.

Amy witaj :) Cieszę się że wróciłaś.

Wczoraj pojechałam na IP bo nie dawało mi to wszystko spokoju, z mała wszystko ok. Noga skręcona ;/ Kaleka ze mnie i tyle.

Amy_, Anka1501, mantissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Eweliśka dobrze Ci się mówi, że lepiej nic nie jeść:P
    no ale jak skoro czuję głód, jem, czuję się okej a wieczorem i w nocy okazuje się że jednak mój żółądek nie przetrawił jedzenia z połowy dnia....

kurde mówicie że takie niestrawności to norma??? bo jak nie to ja mam jutro wizytę i nie zawaham się zapytać:P

AMY Ty antyrozrzutnico:P gdzie ja będę szukać materiału na chustę ciotko:P?!
    no powiem tak, te 150 przeżyję, ale na pewno nie droższą.
    powiedzmy że przeznaczę na to becikowe:D i na szczepionki skojarzone żeby nie było:P

KRYSTI 300zł to sporo, a nie miał Ci Twój z PL przywieźć tego wozu?:)

LILIOE lepiej żebyś nie miała problemów z rękami ani z rzyganiem:)

ok dziś chusty nie kupuję, zobaczę jak pod koniec lutego będę stała z kasą i wtedy zamówię, a potem będę wertować neta w poszukiwaniu instrukcji obsługi a jak nie do może ktoś w okolicy ma i mnie nauczy:)
    No mial ale co bede do konca lutego czekac a ja gdzie wczesniej urodze! Lepiej dmuchac na zimne :)

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti przecież wózek wcale nie jest tak odrazu potrzebny.. chyba że się mylę?
    Ja bym 3 stówki wolała przytulić niż wózek zamawiać kurierem:p

Lwica, nick nieaktualny, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia jeszcze się nie zdecydowałam ale podoba mi się ta tęczowa z fioletem albo z żółtym:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Adk zajebista wózek a pies jeszcze lepszy :-D
    Kaśka weź załóż leniuchu ten suwak i jakieś fotę daj czy coś, starczy tej anonimowości :-D
    ha ha zdjecia to bylyby szczyty moich mozliwosci ale mam pytanie jak dołącze do Was na FB co byście mnie poznały to beda to widziec moi znajomi?
    a suwaczek sie zrobi tylko łepetynka mnie troche boli katar mam i wybacz ale dzis jesetm megaleniem!!

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 15:38

• Amy_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia a coś zrobiła w nogę?

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia83 wrote:
    Krysti, a suni nie będzie smutno jak się Ignaś urodzi i już nie będzie mogła wchodzić do łóżka?
    No misia nie ale soni od Ignasia nie bede odganiać absolutnie ona ma go pilnowac od malego :) ona jak dzieci widzi to az poszczy i ogonem macha by tylko isc i polatac z nimi ,ostatnio w miescie chlopczyk szedl to ta wariatka mu buzie tak wylizala :D haha mowie do babki zeby wziela chlopca bobgo sonia zalize a ta a niech się bawią i ta miala frajde i ten chlopiec :Da najsmieszniejsze to to ze jak soni ubranka Ignasia pokazuje to ta się cieszy ogonem macha i wącha :) i mi brzuch lize jak mowię jej sonia Ignas tu jest a ta lize mi brzuch.Suczki czujne ona wie ze mam dziecko w brxuchu bo nie raz tez ją Ignas skopal jak lezala przytulona do mojego belly:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 10:36

Lwica, mantissa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle pamiętacie co pisałam o koleżanki synku,którym się co jakiś czas zajmuje co miał odbyt nie drożny i lekarze tego nie zauważyli teraz ma stomnie ? Na dniach będzie miał jelitko już wkładane do środka.
    Ale mama postanowiła wyjąć ich dokumenty ze szpitala w którym rodziła - rozważają odszkodowanie. Była tam w poniedziałek i dokumenty są ale tylko jej, małego dokumenty znikły mają szukać. Dziwne co ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela i dobrze że pojechałaś. Z dzidzia ok?

• Lwica Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    No misia nie ale soni od Ignasia nie bede odganiać absolutnie ona ma go pilnowac od malego :) ona jak dzieci widzi to az poszczy i ogonem macha by tylko isc i polatac z nimi ,ostatnio w miescie chlopczyk szedl to ta wariatka mu buzie tak wylizala :D haha mowie do babki zeby wziela chlopca bobgo sonia zalize a ta a niech się bawią i ta miala frajde i ten chlopiec :D

Ja tak mojego kota chce wytresować ale nie wiem czy sie da...miło by było jakby ogrzewała malutkiego :)))

nick nieaktualny, weronika86, mantissa lubią tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 15:38

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Andzia a coś zrobiła w nogę?

Wczoraj kochana jak szłam do dentysty, sie wypierdzieliłam kolano zdarłam nogę skręciłam i brodę też zdarłam - dobrze że zębów nie straciłam bo bym jeszcze częściej dentyste odwiedzała, no i najważniejsze że z mała wszystko dobrze bo poleciałam jak foka po tym chodniku.

• misia83 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    No misia nie ale soni od Ignasia nie bede odganiać absolutnie ona ma go pilnowac od malego :) ona jak dzieci widzi to az poszczy i ogonem macha by tylko isc i polatac z nimi ,ostatnio w miescie chlopczyk szedl to ta wariatka mu buzie tak wylizala :D haha mowie do babki zeby wziela chlopca bobgo sonia zalize a ta a niech się bawią i ta miala frajde i ten chlopiec :D
    Czyli w łóżku będziecie leżeć we czworo :)
    Ja też nie mam zamiaru psa od młodego odganiać, ale do łóżka mała wstępu nie ma.

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy super, że wróciłaś.

Amy_ lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Wczoraj kochana jak szłam do dentysty, sie wypierdzieliłam kolano zdarłam nogę skręciłam i brodę też zdarłam - dobrze że zębów nie straciłam bo bym jeszcze częściej dentyste odwiedzała, no i najważniejsze że z mała wszystko dobrze bo poleciałam jak foka po tym chodniku.

Boże sierotko! :(
    nie napiszę Ci że musisz uważać bo dobrze wiesz... co za pech :/ Ale z małą okej bo napisałaś - to najważniejsze.

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello ja sobie spie a tu produkcja pelna para.
    A no... Ta Tunezje tez bym przemyslala w sumie nie tylko ze wzgledu na pogode ale tez ze wzgledow epidemiologicznych z takim maluszkiem, kurcze wiadomo ze zachowa sie najwyzsza ostroznosc ale jakos tak bym sie bala ale ja to szalona jestem pod tym wzgledem ;). Myslalabym o Europue tylko ze znowu kwestia pogody chociaz w Grecji sezon do pazdziernika, jakas wysepka od strony Turcji moglaby dac rade, np Rodos. A Cypr? Albo w druga strone , dla mnie niesamowita byla Madera w pazdzierniku jest tam ok chyba ha bylam pid koniev wrzesnia i rewelacja, tylko ze lot dłuższy, z takim maluchem hmmm trzebaby przemyslec.
    Robotka a ten fotelik Be safe wcale zly nie jest, troche o nim myske tez, na pewni lepszy od maxi cosi ktore jakoswogole mnuenie przekonuja. W testach wypada dobrze, i co najbardziej mnie przekonuje to pieciopunktowe pasy, ktorych nawet recaro nie ma. U mnie bedzie be sa fe albo recaro np nie zamuenialabym na maxi cosi :D.

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:56

Robotka1, Lwica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
‹‹ 2329 2330 2331 2332 2333 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ