X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    POWTARZAM ZAPYTANIE ! :P
    Amy_ wrote:
    Robotka a nei widzialaś x landerów z fotelikiem Recaro? ja niedawno na necie taki zestaw odkryłam i teraz różnica między moim typem a x landerem zmiejszyla się do 300zł więc ewentualnie go rozważe :D ale kolor khaki

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Kurczę Krysti 300zl to duzo! A ile wozek cię kosztował?
    Mówiłaś ze twój małż przywiezie ci z polski.
    1650 plus kurier furgonetka.pl 300 .nie chcem czekac a jak gdzie wczesniej urodze albo na magazynie koloru nie bedzie wole tak:)

Lwica lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela no dziwne dziwne....;/
    na majówkach lata temu też dziewczyna urodziła chłopca bez dziurki, ale na szczęście po operacjach wszystko się dobrze skończyło.

ostatnio się zastanawiałam czy będzie między nami jakaś dziewczyna którą płeć zaskoczy przy porodzie:D mam nadzieję że jeśli już to nie będę to ja:P

Krysti, Eweliśka, Agusiek89 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • KASIAB Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Wczoraj kochana jak szłam do dentysty, sie wypierdzieliłam kolano zdarłam nogę skręciłam i brodę też zdarłam - dobrze że zębów nie straciłam bo bym jeszcze częściej dentyste odwiedzała, no i najważniejsze że z mała wszystko dobrze bo poleciałam jak foka po tym chodniku.
    jejku dobrze ze sie na tym skonczyło! uważajmy na siebie! ostatnio słyszałam o dziewczynie ktora rodzila z noga w gipsie...

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia mam dokladnie taką samą chustęm chyba tylko pasy mam grubsze - za darmo, ale ta kolezanka co mi ją dała to kupiła materiał za niewiele ponad 30 zł właśnie :P

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Lwica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KRYSTI -pewnie sie ciebie pytałam ale nie pamietam co pisałaś wybacz... A pytanko-szczepilas sie na whooping cough???

Weronika to samo pytanko -szczepilas sie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 10:42

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia83 wrote:
    Czyli w łóżku będziecie leżeć we czworo :)
    Ja też nie mam zamiaru psa od młodego odganiać, ale do łóżka mała wstępu nie ma.
    Moja sonia nie wejdzie na lozko bez pozwolenia :) takze luz kiedy bedzie mogla to ją wezmiemy ale w nogach bedzie lezec i patrzec na Ignasia :)

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    POWTARZAM ZAPYTANIE ! :P
    ej ciotko nie widziałam wybacz:D hehe no własnie nie widziałam z fotelikiem recaro!? nooo pewnie w zestawie zawsze taniej wychodzi:D o widzisz to już xlander bliższy Twemu sercu się robi:D hehe dobrze:D
    u mnie khaki będzie spacerówka tylko:D a dama będzie podróżować w gondolce beżowej:D

BAMBI dzięki za tą opinie, a Ty mówisz o tych fotelikach besafe ale nie xlanderowskich? bo ja własnie ten xlanderowski zamówiłam, jedyna różnica podobno jest w kolorystyce bo te od xlanderów są tylko czarne;/

Bambi85 lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    KRYSTI -pewnie sie ciebie pytałam ale nie pamietam co pisałaś wybacz... A pytanko-szczepilas sie na whooping cough???
    Niee na co duzo tu dziewczyn nie szczepilo się ja tez nie nigdy się na grype nie szczepilam i na krztusiec tez nie chcem za dziecka bylam ba to szczepiona ,ale mi odradzają rodzina znajomi .Nawet zapomnialam o tej szczepionce :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 10:56

Lwica lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MISIA no właśnie:) śliczna ta Twoja:) ale one się tymi odcieniami tak niewiele różnią że pewnie wybiorę taką która mi się będzie na zdjęciu podobała:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    f2w3rjjgui4xt8ts.png

KasiaKwiatek, misia83, Bambi85, Eweliśka lubią tę wiadomość

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaK już mam:)
    a co z tym fb widzi to ktos?

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Angela no dziwne dziwne....;/
    na majówkach lata temu też dziewczyna urodziła chłopca bez dziurki, ale na szczęście po operacjach wszystko się dobrze skończyło.

ostatnio się zastanawiałam czy będzie między nami jakaś dziewczyna którą płeć zaskoczy przy porodzie:D mam nadzieję że jeśli już to nie będę to ja:P

U nich by się skończyło wszystko na jednej operacji - gdyby lekarz sprawdził czy dziecko ma dziurkę. Tu wystąpiło zaniedbanie ze strony lekarza który tego nie sprawdził,obejrzał nos uszy ale w dupkę nie zajrzał. Jelita się zatkały i jeszcze w innym szpitalu matka się nasłuchała że jak tego mogła nie zauważyć - jest jej to pierwsze dziecko, robił jakieś tam kupki (wiórki) myślała że tak ma być. A teraz znikły dokumenty.

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Misia mam dokladnie taką samą chustęm chyba tylko pasy mam grubsze - za darmo, ale ta kolezanka co mi ją dała to kupiła materiał za niewiele ponad 30 zł właśnie :P

Ty się nie chwal bo zaraz zamówienia będziemy robić :P

Amy_ lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AMY kurwa ale ten wózek z fotelikiem recaro kosztuje prawie 2900:P to trochę za dużo:D juz teraz przegięłam z budżetem ale ciiiii:P

Amy_ lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAB wrote:
    KasiaK już mam:)
    a co z tym fb widzi to ktos?

Kasiu musisz ten suwak ustawić w ustawieniach :)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• misia83 Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Jak bym miała gdzie kupić, to pewnie bym się skusiła. Ja też trochę taki dusi grosz jestem, ale czasem brakuje mi sił żeby wszystko taniej wyszukać. Ciuszki dla młodego kupiłam używane, a te co są nowe to też na wyprzedaży kupione -50%.
    Wiem, że wszystko można taniej kupić, zrobić ale też trzeba sporo czasu poświęcić.

Amy_ lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    AMY kurwa ale ten wózek z fotelikiem recaro kosztuje prawie 2900:P to trochę za dużo:D juz teraz przegięłam z budżetem ale ciiiii:P
    Robotka a ty ile wydala na swoj :D ja i tak jeszcze akcesoria do wizka dokupic muszę parasol torbe :)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia brawo, a na fb Cię nie widać, grupa jest zamknięta. Wiem, że można ją w ogóle zmienić na tajną ale to nasz admin musi :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 10:52

Robotka1 lubi tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry.
    Przepraszam ze Was zameczam, ale mam pytanie moze bedziecie cos woedzialy na ten temat..

Wczoraj czytalam ze grzyba w ciazy wyöeczyc sie nie da, jedynie zaleczyc...i ze w zaleznosci od stopnia tego grzyba to jest on nawet szkodliwy, moze wywolac przedwczesny porod i ogolnie oslabia tkanki i przy porodzie nawet moze popekac szyjka.. strasznie sie tego boje! Od ostatniej wizyty nic u mnie sie nie zmienilo, grzyb dalej jest.. a tak sie staram, zeby zniknal! Aa i boje sie ze przy porodzie Mala moglaby sie tym zarazic np na ustach.

Co myslicie o tym? Tak faktycznie jest?

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
‹‹ 2330 2331 2332 2333 2334 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ