Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
POWTARZAM ZAPYTANIE !
Amy_ wrote:Robotka a nei widzialaś x landerów z fotelikiem Recaro? ja niedawno na necie taki zestaw odkryłam i teraz różnica między moim typem a x landerem zmiejszyla się do 300zł więc ewentualnie go rozważeale kolor khaki
-
nick nieaktualnyLwica wrote:Kurczę Krysti 300zl to duzo! A ile wozek cię kosztował?
Mówiłaś ze twój małż przywiezie ci z polski.Lwica lubi tę wiadomość
-
Angela no dziwne dziwne....;/
na majówkach lata temu też dziewczyna urodziła chłopca bez dziurki, ale na szczęście po operacjach wszystko się dobrze skończyło.
ostatnio się zastanawiałam czy będzie między nami jakaś dziewczyna którą płeć zaskoczy przy porodzie:D mam nadzieję że jeśli już to nie będę to ja:PKrysti, Eweliśka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Wczoraj kochana jak szłam do dentysty, sie wypierdzieliłam kolano zdarłam nogę skręciłam i brodę też zdarłam - dobrze że zębów nie straciłam bo bym jeszcze częściej dentyste odwiedzała, no i najważniejsze że z mała wszystko dobrze bo poleciałam jak foka po tym chodniku.
-
nick nieaktualnymisia83 wrote:Czyli w łóżku będziecie leżeć we czworo
Ja też nie mam zamiaru psa od młodego odganiać, ale do łóżka mała wstępu nie ma.takze luz kiedy bedzie mogla to ją wezmiemy ale w nogach bedzie lezec i patrzec na Ignasia
-
Amy_ wrote:POWTARZAM ZAPYTANIE !
u mnie khaki będzie spacerówka tylko:D a dama będzie podróżować w gondolce beżowej:D
BAMBI dzięki za tą opinie, a Ty mówisz o tych fotelikach besafe ale nie xlanderowskich? bo ja własnie ten xlanderowski zamówiłam, jedyna różnica podobno jest w kolorystyce bo te od xlanderów są tylko czarne;/Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLwica wrote:KRYSTI -pewnie sie ciebie pytałam ale nie pamietam co pisałaś wybacz... A pytanko-szczepilas sie na whooping cough???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2015, 10:56
Lwica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Angela no dziwne dziwne....;/
na majówkach lata temu też dziewczyna urodziła chłopca bez dziurki, ale na szczęście po operacjach wszystko się dobrze skończyło.
ostatnio się zastanawiałam czy będzie między nami jakaś dziewczyna którą płeć zaskoczy przy porodzie:D mam nadzieję że jeśli już to nie będę to ja:P
U nich by się skończyło wszystko na jednej operacji - gdyby lekarz sprawdził czy dziecko ma dziurkę. Tu wystąpiło zaniedbanie ze strony lekarza który tego nie sprawdził,obejrzał nos uszy ale w dupkę nie zajrzał. Jelita się zatkały i jeszcze w innym szpitalu matka się nasłuchała że jak tego mogła nie zauważyć - jest jej to pierwsze dziecko, robił jakieś tam kupki (wiórki) myślała że tak ma być. A teraz znikły dokumenty. -
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Misia mam dokladnie taką samą chustęm chyba tylko pasy mam grubsze - za darmo, ale ta kolezanka co mi ją dała to kupiła materiał za niewiele ponad 30 zł właśnie
Ty się nie chwal bo zaraz zamówienia będziemy robićAmy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:Misia mam dokladnie taką samą chustęm chyba tylko pasy mam grubsze - za darmo, ale ta kolezanka co mi ją dała to kupiła materiał za niewiele ponad 30 zł właśnie
Wiem, że wszystko można taniej kupić, zrobić ale też trzeba sporo czasu poświęcić.Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry.
Przepraszam ze Was zameczam, ale mam pytanie moze bedziecie cos woedzialy na ten temat..
Wczoraj czytalam ze grzyba w ciazy wyöeczyc sie nie da, jedynie zaleczyc...i ze w zaleznosci od stopnia tego grzyba to jest on nawet szkodliwy, moze wywolac przedwczesny porod i ogolnie oslabia tkanki i przy porodzie nawet moze popekac szyjka.. strasznie sie tego boje! Od ostatniej wizyty nic u mnie sie nie zmienilo, grzyb dalej jest.. a tak sie staram, zeby zniknal! Aa i boje sie ze przy porodzie Mala moglaby sie tym zarazic np na ustach.
Co myslicie o tym? Tak faktycznie jest?