Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie tez, wychodze wlasnie na pobranie krwi
morfologia i inne pierdoly. Milego dnia
Zasnelam oczywiscie ok 2 , bo moja corka sobie urzadza imprezy nocne w brzuchu
A i witam się w 32 tyg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 07:46
KasiaKwiatek, weronika86, Fasia, iwonka1077, Krysti, Angela89, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hwesta i misia gratuluje nowych tygodni!!! Hwesta kciuki z badania!
ja myslalam ze mloda nie kopie w nocy,ze daje mamie spac a co sie okazuje to mam spi jak zabita i mlodej nie czujemaz mnie obudzil o 1 w nocy czy wszystko ok bo go mala po plecach tlucze hahhaaah no chyba jak spie to jest ok
ale mam twardy sen bo faktycznie jak sie obudzilam to brzuch falowal w te i spowrotrm
ja dzisiaj do pracy wyjezdzam o 9.00 rano juz..powrot o 15.00..Kasiu ja tez sie wczoraj narobilam,ale juz wszystko gotowe na mala tylko przeprowadzka...boje sie tylko czy zdazymy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bo jak nie zdazymy z kasa do 9 marca to bedziemy musieli zaplacic jeszcze pelny miesiac w tym starym domu..wole na walizkach siedziec w nowym jednak
dojdzie nam grubsza gotowka polowa lutego, max do 25 lutego mam nadzieje..aaa powinnismy zdazyc
tesciowa pisze maile, udaje ze ich nie widze..chce wrocic juz teraz a moj jej jeszcze nie powiedzialze nie chcemy zeby z nami mieszkala...za duza odpowiedzialnosc o jeszcze jedna osobe i to z chorym sercem, w polowie udajaca i nierozumiejaca ang sluzby zdrowiajestesmy na tak ale z mieszkaniem u tescia..nie chce szpiega w swoim domu
moj kategorycznie jest na NIEWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 08:36
-
Dzemdobry
Wstałam o 5 jak zwykle zeby siusiu zrobić i zasnąc nie mogłam. Nasypało śniegu co nie miara i już jestem wkur..... bo muszę odśnieżać. Niestety nie mam wyjścia , bo przyjechali ludziki u których dorabiam. A to nie są ludzie którzy jak zobaczą ze w ciązy to powiedzą zebym poczekała na męza czy coś. Potem będę robiła kawałki kurczaka w cieście naleśnikowym dla teściowej na impreze i czekam na męża. Popołudniu jedziemy na imieniny i chce jak najszybciej wrócić do domku.
Gratuluje nowych tygodni , mięsięcy trzymam kciukasy za pozytywne wizyty i wieści itp.