X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Krysti oszalalas? ;) ile te cuda kosztują?
    Ta pierwsza 64 f a ta druga koło 46£ Z wysyłką tyle kosztują . i chyba wybiorę tą drugą wręcz napewno :) bo mi lepiej się podoba .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 00:14

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ta pierwsza 54 f a ta druga koło 34£ i chyba wybiorę tą drugą wręcz napewno :) bo mi lepiej się podoba .

A potrzebna Ci taka wypasiona?

weronika86, Angela89 lubią tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KRYSTI ładne sa oby dwie, ale ja uważam ze za drogie troszkę... I druga sprawa, zwróć uwagę gdzie je postawisz, bo nie maja chyba stelaza?

weronika86 lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 00:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na podłodze położę normalnie :) albo komodzie ławie :) a schować schowam do szafy :po kąpieli)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 00:17

• Lwica Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Patrze na wanienki jest ich sporo ale juz wybiore lepszą .mam dwie na oku zaraz pokaze . http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a51486315110.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/26b20acf3d77.jpg
    Wow wypasne Kristi Ty chyba chcesz mini SPA zrobić Ignasiowi:)))

Krysti lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 00:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    A potrzebna Ci taka wypasiona?
    Ja wole taką z wkładem mięciutkim mały Ignaś mięciutko musi miec :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Wow wypasne Kristi Ty chyba chcesz mini SPA zrobić Ignasiowi:)))
    Lwica jak na ebay patrzę na te wanienkinz wkładem plastikowym to juz wole dodać i kupic taką.

Lwica lubi tę wiadomość

• Lwica Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 00:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ja wole taką z wkładem mięciutkim mały Ignaś mięciutko musi miec :)

Super sa, u mnie mało miejsca -kupiliśmy tylko takie siodełko do wanny ...koleżanka mówiła ze ma jakaś Ala wanienkę i by mi dała ale w sumie tylko na gadaniu sie skończyło takze zostaniemy przy tym siodełko krzesełku dla naszego maluszka..

Krysti lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Super sa, u mnie mało miejsca -kupiliśmy tylko takie siodełko do wanny ...koleżanka mówiła ze ma jakaś Ala wanienkę i by mi dała ale w sumie tylko na gadaniu sie skończyło takze zostaniemy przy tym siodełko krzesełku dla naszego maluszka..
    Gdybym wannę miała tez bym kupiła siodełko mięciutkie samo i wystarczy a ja mam kabinę prysznicową:/

• Lwica Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Gdybym wannę miała tez bym kupiła siodełko mięciutkie samo i wystarczy a ja mam kabinę prysznicową:/

A no to wyjaśnia, troche lipa bo ja wole wannę od prysznica...no ale czasem nie ma wyjscia
    Wanienki fajne i jak wym miała miejsce to tez bym taka chciała -a u nas łazienka pod schodami bo to stary dom

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 00:28

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 00:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja do wanienki tylko pieluchę tetrowa bede wrzucać... I tak ręka od dołu sie dzidzie trzyma. Ja tam jestem staroświecka i uważam ze bez wkładki lepiej bobo umyje :)

Lwica, Anka1501, weronika86, Fasia lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 00:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    A no to wyjaśnia, troche lipa bo ja wole wannę od prysznica...no ale czasem nie ma wyjscia
    Wanienki fajne i jak wym miała miejsce to tez bym taka chciała -a u nas łazienka pod schodami bo to stary dom
    No no tak , a patrz jaki fajny aspirantor na ebay znalazłam do nioska czyszczenia :) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2e8d5bccc9a3.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a6c33a2e3530.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 00:30

Lwica lubi tę wiadomość

• Lwica Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 00:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jest tych gadgetow hehe -ja jeszcze do czyszczenia nioska sie nie zaopatrzyłem w nic -nie mam pomysłu bo gruszki sa podobno nie fajne dla maluszka -a co to za pompka??
    Za to kupiłam parasol, i stojaczek na picie do wózka:))i patrzę na orginiser'y to wózka bo ja to caly dom w torebce nosze:)

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 00:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ten fajny w stylu gruszki tez kupie wezmę dwa http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fee16c763b91.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6d0660f8083f.jpg

• Lwica Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    I ten fajny w stylu gruszki tez kupie wezmę dwa http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fee16c763b91.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6d0660f8083f.jpg

Szeroki ma czubek, zmieści sie do małego noska???

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 00:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    No jest tych gadgetow hehe -ja jeszcze do czyszczenia nioska sie nie zaopatrzyłem w nic -nie mam pomysłu bo gruszki sa podobno nie fajne dla maluszka -a co to za pompka??
    Za to kupiłam parasol, i stojaczek na picie do wózka:))i patrzę na orginiser'y to wózka bo ja to caly dom w torebce nosze:)
    Chicco ona jest taka ze sama wysysasz z noska małemu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 00:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica wrote:
    Szeroki ma czubek, zmieści sie do małego noska???
    Zobacze najwyżej jak większy bedzie to bede uzywac sprawdzę te dwie rzeczy drogie nie są ! Ten zasysacz bedzie ok a gruche obiadam osobiście to ci powiem czy szeroka jest .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 00:38

Lwica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 stycznia 2015, 00:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lwica kupiłam dwa :) zobaczymy

Lwica lubi tę wiadomość

• Lwica Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 00:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc, zaraz mi bateria padnie -spac nie zasnę bo maz dzis nie miłosiernie chrapie -ze zmęczenia...

Krysti lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 31 stycznia 2015, 00:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Lwica kupiłam dwa :) zobaczymy
    Daj znać jak dojdą - moze tez takie kupie:))

Krysti lubi tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
‹‹ 2389 2390 2391 2392 2393 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ