Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam
Wera mój mnie też rano obudził ale na seksa potem dopiero mały go w plecy napierdzielal
TZ się zestresowal ze cos nie tak zrobił hehe... Wyprawilam go do pracy i znów leżę w łóżku
weronika86, Gosha, iwonka1077, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
hej hej!!!
my po wizycie wczoraj:D malutka waży 1700g i jest główką w dół tak jak przypuszczałam:D
pleckami odwrócona więc jej praktycznie nie widziałam:)
lekarz pokazał mi przepływy w pępowinie, miała koło ręki tą pępowinkęi kawalusiek buziaka i całe plecy i nogi i dupsko oczywiście:)
mamusina wstydnisia, zupełnie jak starsza będzie pewnie:D
u mnie dalej szyja jak u łabędzia, i ogólnie wszytko dobrze:) jestem o kolejny miesiąc szczęśliwsza:D
przyszła pościel od Natali, rozłożyłam ją prowizorycznie w łóżeczku i nawet nie wiecie ile razy od wczoraj zaglądam do tego pokoiku:) cudna jest:D
w gratisie uszyła mi podusię do wózeczka i wielką torbę tylko nie wiem co ja do niej będę wrzucała:D może brudne ciuszki:P
ejjj u mnie też pierogi z kapustą i grzybami:D 100 sztuk:DGosha, KasiaKwiatek, iwonka1077, Fasia, misia83, Krysti, liloe, Justinka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Jaga wrote:To oddam bo mam ze 40 szt z kapustą i grzybami i nie ma kto ich zjeść .....
ale lepic dzisiaj nie bede na pewno! no moj mnie tez na seksy budzi menda tylko w srodku nocy bo spoac nie moze :Dprzyczasne mu kiedys to zakonczenie
kiedy testosteeron spada? hahahaha no jak nic bedzie aktywny do 80tki...stwierdzilze po to sobie mlodsza zona wzial
u nas 7 lat roznicy a uwas?
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
jaga gratuluje 30tc!!!!!!!!!!!!!!! robotka ladna waga, szkoda ze unas nie mierza, waza...weszlam z rana na wage jednak przytylam przez 3 tygodnie AZ 700gr to chyba tylko tyle ile mala nabrala.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 09:01
-
weronika86 wrote:jagus on tylko ruskie
ale lepic dzisiaj nie bede na pewno! no moj mnie tez na seksy budzi menda tylko w srodku nocy bo spoac nie moze :Dprzyczasne mu kiedys to zakonczenie
kiedy testosteeron spada? hahahaha no jak nic bedzie aktywny do 80tki...stwierdzilze po to sobie mlodsza zona wzial
u nas 7 lat roznicy a uwas?
U nas 12 lat różnicy
iwonka1077, weronika86 lubią tę wiadomość
-
LALI wiesz że to możliwe?? bo od dwóch dni nie wymiotuję a było na prawdę źle, budziś się o 3 w nocy na wymioty? no tego to jeszcze nie miałam. aaaa i lekarz mi się pytał czy była ostatnio bardzo ruchliwa, no to mówię że baaaardzo. i powiązał to z przekręceniem się.
teraz czuję jak mi rączkami w pachwinach rusza i pod żebrami, a dokładnie pod prawymi czuję gulkę większą, czyli to jest pupa, jak się domyślałam, oczywiście na górze też czuję ruchy, tak jakby to powiedzieć, i w pachwinach i pod żebrami,
po protu tam gdzie masz większą gulkę to jest na pewno pupa, bo głókę podobno albo widać słabo albo w ogóle, jesli jest na dole jak u mnie.Lali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Robotka1 wrote:hej hej!!!
my po wizycie wczoraj:D malutka waży 1700g i jest główką w dół tak jak przypuszczałam:D
pleckami odwrócona więc jej praktycznie nie widziałam:)
lekarz pokazał mi przepływy w pępowinie, miała koło ręki tą pępowinkęi kawalusiek buziaka i całe plecy i nogi i dupsko oczywiście:)
mamusina wstydnisia, zupełnie jak starsza będzie pewnie:D
u mnie dalej szyja jak u łabędzia, i ogólnie wszytko dobrze:) jestem o kolejny miesiąc szczęśliwsza:D
przyszła pościel od Natali, rozłożyłam ją prowizorycznie w łóżeczku i nawet nie wiecie ile razy od wczoraj zaglądam do tego pokoiku:) cudna jest:D
w gratisie uszyła mi podusię do wózeczka i wielką torbę tylko nie wiem co ja do niej będę wrzucała:D może brudne ciuszki:P
ejjj u mnie też pierogi z kapustą i grzybami:D 100 sztuk:Dja już swoje zapasy wyjadlam a w tej ciąży to tak mnie na grzyby nachodzi ze szok
daj focie pościeli niech okonascieszymy -
nick nieaktualny