Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
anka 12? no to nic dziwnego ze budzi z rana
hahaha kasia wiem wlasnie dlatego zastanawiam sie jak to przekazac, moj ma w doopie po calosci..kazal nie odpisywac i sie nie odzywac wogole i sie nie stresowac..i tak pewnie pozniej bedzie na mnie
wiec co to za roznica !
ja za 40min soadam do pracy...zjadlam dwa paczusie z marmoladka mhmhmh i zapilam mlekiem
mala wierzga jak nigdy
no i standardowo czkawka
no u mnie ta czkawka zawsze 5min po kazdym posilku
-
haha mnie mój też za dupę łapał w nocy:P ale do niczego nie doszło, on młodej w głowę stukał nie będzie;/
ciulowe podejście bo ja na tym cierpiętłumaczenia średnio pomagają, ale jak ma się czuć niekomfortowo to wolę odpuścić.
no i tak w celibacie koczuję już z miesiąc.
AMY zamówiłam pościel u kokainy:D Twojąbędzie do kołyski:D
iwonka1077, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:haha mnie mój też za dupę łapał w nocy:P ale do niczego nie doszło, on młodej w głowę stukał nie będzie;/
ciulowe podejście bo ja na tym cierpiętłumaczenia średnio pomagają, ale jak ma się czuć niekomfortowo to wolę odpuścić.
no i tak w celibacie koczuję już z miesiąc.
AMY zamówiłam pościel u kokainy:D Twojąbędzie do kołyski:D
A ten amy użytkownik niezły ma nick nie
to może mu powiedz że czujesz ze się odwróciła głowa do góry hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 09:43
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Iwonka moja też tańcuje:D ale powiem Ci że w ostatnich dniach przechodziła sama siebie, przyznam że przez parę dni po prawie całodziennych harcach wieczorami miałam ochotę aby się wreszcie uspokoiła:P
teraz też pokazuje pazurki ale wróciła do stałych swoich pór aktywności:)iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:A ten amy użytkownik niezły ma nick nie
hehe nooo ja mojego w 9 miesiącu mam zamiar brać bez pierniczenia sięma mi pomóc przyspieszyć poród bo nie mam zamiaru siedzieć po terminie jak z młodą
40t5dc urodziłam-jak WERA:P
iwonka1077, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:a no wiem wiem:) ale nie ważne jaki nick:D ważne że dobrze sprzedaje:D pewnie ma niezłego kopa:D
hehe nooo ja mojego w 9 miesiącu mam zamiar brać bez pierniczenia sięma mi pomóc przyspieszyć poród bo nie mam zamiaru siedzieć po terminie jak z młodą
40t5dc urodziłam-jak WERA:P
ale go wyzywalam! hahaha teraz jesli urodze tez w 40pkus 5 wg om to urodze w swoje urodziny
-
iwonka1077 wrote:Spać dalej idziesz czy już się wyspalas?
Dziś tylko jedno siku w nocy, po 3 i jakimś cudem zasnęłam. Przed 8 obudził mnie ból brzucha ... Spać mi się chce ale już się nie kładę, bo za późno. Jakoś przetrwam dzieńiwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka a co ja mam powiedzieć? Ja już nie koczuję, ja na stałe zamieszkałam w celibacie...
odkąd się dowiedział o Mikim zero seksu, tłumaczenia nic nie dały. Ale już mu zapowiedziałam, że przy terminie w dupie mam jego traumy i ma mi pomóc. Zgwałcę go chyba
no a na razie trzeba sobie radzić...co zrobić...
iwonka1077, Gosha, Robotka1, Agusiek89 lubią tę wiadomość