Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja przy synku miałam gryka-kokos teraz mam ten sam
Żadnych robaków nie zaobserwowałam
Jest możliwość wyprania tej wierzchniej części i będzie ok
Po za tym miałam i mam ochraniacz na materac, który polecam mieć w razie zalania
Ja siedzę sama... mąż wyszedł... synek śpi... a ja od popołudnia męczę się z dziwnymi bólami brzucha, mam wrażenie jakby mi cały czas twardniał, ale jak dotknę jest ok, więc nie wiem co jest, są moment kiedy boli bardzo, kiedy zakuje mnie tam na dolenie chce panikować, ale trochę się boję... zwłaszcza że nic nie mam przygotowane/kupione
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
bryyy:D
ufff dobrze że mam materc po córce:D nawet nie patrzyłam jaki ale chyba jakas pianka kokos, rozumiem że to nie ten najtwardszy tak??
czyli że te twarde to takie jakby dziecko na desce leżało?? bo dla mnie mój jest hm...jak na takiego leciutkiego noworodka twardy:)
EWELCIA jeju pokaźna szafa:D wszystko razy dwa:D nie mogę się doczekać aż zobaczę te Twoje dwa szczęścia razem koło siebie:D
KRYSTI jeszcze nie mam wózka, tzn jest do odebrania ale męża i gotówkę dopiero będę mieć we wtorek i wtedy odbierzemy na spokojnie:)
MISIA ranny ptaszku, nos Ci nie zamarzł??u mnie -7
a my dziś idziemy na obiad do restauracji, nie chce mi się gotowac;P a potem do kina z młodą idę na dzwoneczka:)Krysti, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, ja tez witam sie wyspana ale musze sie pozalic, wczoraj wieczorem po prawej stronie na dole brzucha( w miejscu po wycieciu wyrostka) zaczelo mnie bolec tak jakbym miala naciagniete miesnie, bolalo cala noc najbardziej przy przekrecaniu
wstalam rano i boli przy chodzeniu..ehh dokladnie w miejscu blizny. Tak jakby miesien naciagniety czy co? Bambi moze pomozesz? Pomyslalam o przepuklinie ale to by cos wyszlo chyba na wierzch?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hello, Lali ciezko powiedziec, moze byc przepuklina tak jak mowisz, nie mysi od razu wychodzic na wierzch, a jak przylozysz dlon w tym miejscu i zakaszlesz cos udedza w palce? Albo zrosty po operacji, moze mala inaczej sie ulozyla, cos tam ucisika i zrosty ciagna
Trzebaby to zobaczyc. Najważniejsze ze wyrostek masz już wyciety bp bym Cie wyslala szybko do szpitalaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 09:35
Lali lubi tę wiadomość
-
eee Krysti ja tak do żyganka nie podchodzę
nie zrażam się do jedzenia bo wiem że to nie zalezy ode mnie:) tak że jak lubisz płatki to na zdrowie:)
MISIA jak kocham swoje czworonogi tak chyba by mnie nie wyciągnęły o 7 na spacerek:D choć dziś nie wiem jak u Ciebie ale u mnie przepiękne słoneczko i mrozik:)
a za co dostałaś opieprz na wizycie??? bo chyba mnie coś ominęło....
ja przez miesiąc przytyłam 2.5 kg:) no ale młoda 700g poszła też z wagą
jak dla mnie to waga idzie idealnie:) choć boję się właśnie teraz ostatnich miesięcy:) mówią że wtedy się najwięcej tyje:)Krysti lubi tę wiadomość
-
Robotka, u mnie też pięknie słoneczko świeci. A ten mój mały szczyl, to musi wychodzić co 1-2 godzinki. W tygodniu pierwszy spacer jest o
Dostałam opierdziel bo "za dużo" przytyłam. Przez dwa miesiące przybrałam 3kg, z czego wpadły one w ostatnim miesiącu. -
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:eee Krysti ja tak do żyganka nie podchodzę
nie zrażam się do jedzenia bo wiem że to nie zalezy ode mnie:) tak że jak lubisz płatki to na zdrowie:)
MISIA jak kocham swoje czworonogi tak chyba by mnie nie wyciągnęły o 7 na spacerek:D choć dziś nie wiem jak u Ciebie ale u mnie przepiękne słoneczko i mrozik:)
a za co dostałaś opieprz na wizycie??? bo chyba mnie coś ominęło....
ja przez miesiąc przytyłam 2.5 kg:) no ale młoda 700g poszła też z wagą
jak dla mnie to waga idzie idealnie:) choć boję się właśnie teraz ostatnich miesięcy:) mówią że wtedy się najwięcej tyje:)na jakis czas
hihi