Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry Ewelcia:)
MISIA no chyba żartujesz:) opieprz za 3 kg choć by nawet w miesiąc??
masakra:) nie przejmuj się bo to normalne, musimy tyć to sprawa oczywista, zdziwiła bym się jakbyś 5 albo 6 kilo w miesiąc przytyła no ale nie 3?!
masz moje rozgrzeszenie:D i wcale dużo nie przytyłaś
ok spadam:D czas zrobić młodej śniadanie bo wstała:) -
witamyyyyyyyyyyyyy sie
ja sie wyspalam jak nigdy
choc na siusiu wstawalam chyba z 5 raz w nocy! maz coraz bardziej nrwowy..to wicie gniazda to raczej on ma a nie ja
no jak nigdy chodzi, doglada, jakis taki miekki jest
hahaha on ma caly czas w glowie CORCIA CORCIA zawsze mu sie marzyla..a teraz tyle obaw...mowi : o kurwa przeciez pozabijam jak przyprowadzi mi chlopaka przed 18tka
hahah a sam mnie wzial 16stke
ale twierdzi tak : JA TO CO INNGEO, MIALEM SZCZERE ZAMIARY...no ok
jednym slowem bedzie przejebane...tatus jest bojowy nastawiony do obrony nastolatki a malej jeszcze na swiecie nie ma
Krysti jak tak reaguje na mleko cala ciaze..ledwo co wypije, zjem od razu kibelek i na bardzo czerwone/bordowe owoce typu czeresnia, truskawka...ale twarozek czy jogurty ok, tylko mleko..mleko ma inny sklad tluszczowy, brak enzymow ulatwiajacych trawienie i duoz laktozy.
ja przez ostatnie 3-4tyg przytylam tylko z 700gr brzuchol urosl jak na bynajmniej 5kg
dzisiaj plany na obiadzik : mlode ziemniaczki, sosik z wolowinka ( na moje zelazo), cukinia z zalewy i kompocikGosha, Krysti lubią tę wiadomość
-
aa i wczoraj zauwazylam ze moje otoczki na piersiach zrobily sie ogromniaste! i bardzo bardzo ciemne...przy pierwszej ciazy nie mialam tak..wazne ze mezowi sie podoba
no i siara leci jak sie na cycu poloze i to dosyc sporo..na razie przezroczysty plyn
Gosha lubi tę wiadomość
-
Przy pierwszej ciąży Werka mialas mniejsze cycki to i otoczki były mniejsze:P
Mówisz że twój schizuje o córkę
Pomysl że ją mam w domu zawodowego żołnierza- ja już nie jedno słyszałam i nie jedno uslysze na temat kawalerow córek:) reżim jak ta lata
A waży cię pielegniarka czy sama w domu? Bo ja wadze domowej nie wierzę -
nick nieaktualny
-
Bambi85 wrote:Hello, Lali ciezko powiedziec, moze byc przepuklina tak jak mowisz, nie mysi od razu wychodzic na wierzch, a jak przylozysz dlon w tym miejscu i zakaszlesz cos udedza w palce? Albo zrosty po operacji, moze mala inaczej sie ulozyla, cos tam ucisika i zrosty ciagna
Trzebaby to zobaczyc. Najważniejsze ze wyrostek masz już wyciety bp bym Cie wyslala szybko do szpitalaBambi85 lubi tę wiadomość
-
liloe wrote:
Lali kiedy masz wizytę? może lekarz powinien Ci pomacać to bolesne miejsce? Jak mnie bolało koło pępka badała mi to miejsce pod kątem przepukliny
Wspolczuje problemu z reka, dobrze ze to skontrolowalas, ale taka meczarnia jeszcze przez dwa miesiace.
liloe lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Przy pierwszej ciąży Werka mialas mniejsze cycki to i otoczki były mniejsze:P
Mówisz że twój schizuje o córkę
Pomysl że ją mam w domu zawodowego żołnierza- ja już nie jedno słyszałam i nie jedno uslysze na temat kawalerow córek:) reżim jak ta lata
A waży cię pielegniarka czy sama w domu? Bo ja wadze domowej nie wierzętu w uk waza tylko na startcie, na pierwszej wizycie..u mnie byla w 9tc..sama wze sie w domu, ale wage ustawiam zawsze tak samo, zawsze w tym samym miejscu i nigdy mnie nie zawiodla, kupilam lepsza jak sie odchudzalam i po zwazeniu u poloznej pokazaywala mi identyczna wage, wiec na pewno dziala jak nalezy
a jesli nie i przytylam wiecej? bynajmniej sie nie stresuje
Lali to nadal boli czy tylkow nocy ciagnelo? lali moze powloki brzuszne sa slabsze w miejscu blizny, gorzej sie rozciagaja dlatego to odczuwasz?
a co do cycow..to fakty teraz mam, wczesniej to tylko takie smieszne namiociki mialamhahha strasznie sie ich wstydzilam..majty moglam sciagac ale cycki zakrywalam
hahah
Liloe wspolczuje tych niedowladow..ja dostaje bzika jak mi tylko reka zdretwieje, strasznie nie lubie takich odczuc w dloniach..ba ! nawet nie lubie jak mi sie lekko kleja rece od slodyczy czy mam suche dlonie..straszne mnie to drazni a co dopiero niedowlad..59 dni mowisz? oj dzizas coraz blizejRobotka1 lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Plan porodu? A co to takiego? Jakiś schemat? Pierwsze słyszę
Podzielcie się
*maja bez mycia podac mi ja od razu
* ja chce mala wyciagnac sobie spod tylka ( oczywiscie jesli bede w stanie)
*zzo tylko jak bede prosic, maja mi nie proponowac
*jak najmniej poloznych i lekarzy kolo mnie
*nie zezwalam na studentow
* nie zezwalam aby moj prod czy czynnosci z nim zwiazane byly wykonywane przez muzulmanina/muzulmanke ( tu bede bic!)
* maja nie podawac MM
*cche wyjsc do domu najszybciej jak to mozliwe
* chce rodzic mobilnie, z dostepem do basenu, bez krepowania ruchow
*chce by ingerowano jak najmniej w porod
*chce rodzic w pozycji w ktorej bedzie mi najwygodniej
*zezwalam na ciecie krocza
*chce miec asystenta laktacji dostepnego po porodzie
*chce miec spokoj!
i wiele innych ktorych nie moge sobie przypomniec
u mnie juz obiadek uszykowany..wolowinka sie dusi, rosolek sie robiziemniaczki obrane
mega duzo energii mam
pranie wstawione, kuchnia pospzatane, gary umyte, psy wypuszczone
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 11:11
Lali, Ewelcia, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Lali wrote:Weronika mnie to wczoraj rozbolalo wieczorem, boli i ciagnie do teraz, nawet w nocy.
Cycki namiociki mialas powiadasz?
moj zbok sie wnich zakochal wlasnie a ja sie wstydzilam ich strasznie
cos mi sie mini rymem napisaloWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 11:14
Lali, Gosha lubią tę wiadomość
-
No troche boli ale juz lepiej. Liloe gdzie chodzicie na kaczke ? Moj maz tez chce gdzies isc bo gotowac nam sie nie chce ale wychodzic tez tak srednio mam ochote- nie dogodzisz wiem
. Najbardziej mam ochote na sushi i zimne piwo:).
Wstawilam pierwsze pranie mini ciuszkow, oszacowalam ze to co mam to jeszcze na 3 pelne pralki bedzie. A później prasowanko. No i pewnie w międzyczasie cosdokupie .Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny