Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy_ wrote:o znalazłam coś dla siebie

http://allegro.pl/koszula-nocna-ciazowa-do-karmienia-bawelna-l-40-i5011941361.html
znając siebie będę w tym śmigać po porodzie całe dnie bo wygląda jak sukienka
Amy, tu się jeszcze bardziej sukienkowe trafiały. Prawie, ze wieczorowe.
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Robotka - mam nadzieję, że rybę choć usmażyli

Dzwoneczek?
dziwne, że mąż mnie jeszcze na to nie zabrał
my wczoraj zaliczyliśmy kino. Uprowadzona 3 - ciesze się, że jeszcze grali, bo zbieraliśmy się na ten film i jakoś nam nie szło
Film mega
Olek na filmie strzelał razem z Neesonem przynajmniej takie odniosłam wrażenie 
Mantissa no domyslam się, że szukują się tu dziewuchy do porodu jak na wybieg
Dla mnie najodpowiedniejsza byłaby podkoszulka męża
wolę sportowy styl niżeli wieczorowy
ja w tej co rzucilam linka moglabym wyjść nawet na zewnątrz w lecie więc być może się na nią skuszę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 20:52
-
Hello :*
Ale śniegu napadło u nas w końcu zimaa
W piątek byłam w galerii i kupiłam 2 paczki podkładów z Bella Mamma mam nadzieję ze na sam początek starczy i Bepanthen dla siebie na sutki bo już teraz mam takie trochę popękane.. siara już żółta leci a cycki z nocy bolą dość mocno.. i majtki z siatki wzięłam L/XL bo S/M małe mi się wydawały na mój tyłek uciskały by mnie pewnie.
Jeszcze staniki ale z tym to jeszcze czekam bo się boję że jeszcze mi cycki wywali i będą za małe.
Przemyślałam sprawę i do porodu biorę dłuższy T-shirt którego mi żal nie będzie a do karmienia już 2 koszule jakieś w miarę przyzwoite
Mam do was pytanie na sam początek kupujecie cały komplet pościeli do łóżeczka czy tylko podusie i będziecie przykrywać kocykiem? bo nie wiem czy kupować cały zestaw czy tylko klin i podusie..
http://zapodaj.net/82eae41304b49.jpg.html zdjęcie brzucholka
wydaję się ogromny
pod bluzką jest mniejszy
-
Amy_ wrote:Robotka - mam nadzieję, że rybę choć usmażyli

Dzwoneczek?
dziwne, że mąż mnie jeszcze na to nie zabrał
my wczoraj zaliczyliśmy kino. Uprowadzona 3 - ciesze się, że jeszcze grali, bo zbieraliśmy się na ten film i jakoś nam nie szło
Film mega
Olek na filmie strzelał razem z Nilsonem przynajmniej takie odniosłam wrażenie 
Mantissa no domyslam się, że szukują się tu dziewuchy do porodu jak na wybieg
Dla mnie najodpowiedniejsza byłaby podkoszulka męża
wolę sportowy styl niżeli wieczorowy
ja w tej co rzucilam linka moglabym wyjść nawet na zewnątrz w lecie więc być może się na nią skuszę 
Ja na sam poród chyba też wezmę T-shirta xxl. Trochę szkoda mi wydawać kasę na koszulę, która prawdopodobnie pójdzie do śmieci a żadnych starych w domu nie mam. Najwyżej powiem, żeby rozcięli, żeby mi dziecia na klatę dać.
Militta, ja na początek nie kupuję ani podusi ani kołderki. Będę stawiać na roże/kocyk a później śpiworek/kocyk. Rzeczywiście, w ty ujęciu ogromny ten brzuchol.
Nie pomagacie z listą apteczną.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 16:13
-
Anka1501 wrote:Te moje koszule to też jak sukienki, za 26zł nie będę wydziwiać
A jak się po pierwszym praniu nie rozlecą to będą moje sukienki po domu... w końcu lato za chwilę będzie 
Nom też jest fajna - sportowa
ale na moje 175 wzrostu podejrzewam, że przykryje mi jedynie dupkę
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dzis bylam na malych zakupach... kupilam koszule w italian fashion do karmienia blekitna, nawet ujdzie i adidasy na spacery z Alicja na wiosne
mimo tego,ze chodzilismy powoli i siadalismy jak czulam, ze mnie ciagnie brzuch, to teraz tak mnie lupie w plecach, ze masakra... odwyklam od chodzenia, bede biedna jak sie Alicja urodzi i bedzie na mnie calymi dniami wisiala, bede musiala koniecznie wzmocnic plecy, bo jest dramat
A adidasy o takie dokladnie kupilam http://www.eobuwie.com.pl/new-balance-m400spp-41.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 17:07
mantissa, Krysti, Rudzia, Gosha lubią tę wiadomość
-
Hej witam się i ja! Widzę, że temat koszul na tapecie
a Fasi nie ma 
Ja właśnie objadłam się ciepłym sernikiem, bo już się pohamować nie mogłam. Pierwszy raz piekła taki z mleczkiem kokosowym i wyszedł pyszny!!!
Co do mojej opuchlizny to rano niby była mniejsza, ale 20 minut po wydaniu z łóżka już była taka jak wczoraj, więc obawiam się, że będę mieć tak jazdy z Gabi. Trudno, przeżyłam wtedy, przeżyję teraz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 17:32