Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy_ wrote:o znalazłam coś dla siebie
http://allegro.pl/koszula-nocna-ciazowa-do-karmienia-bawelna-l-40-i5011941361.html
znając siebie będę w tym śmigać po porodzie całe dnie bo wygląda jak sukienka
Amy, tu się jeszcze bardziej sukienkowe trafiały. Prawie, ze wieczorowe.Amy_ lubi tę wiadomość
-
Robotka - mam nadzieję, że rybę choć usmażyli
Dzwoneczek?dziwne, że mąż mnie jeszcze na to nie zabrał
my wczoraj zaliczyliśmy kino. Uprowadzona 3 - ciesze się, że jeszcze grali, bo zbieraliśmy się na ten film i jakoś nam nie szło
Film mega
Olek na filmie strzelał razem z Neesonem przynajmniej takie odniosłam wrażenie
Mantissa no domyslam się, że szukują się tu dziewuchy do porodu jak na wybieg
Dla mnie najodpowiedniejsza byłaby podkoszulka mężawolę sportowy styl niżeli wieczorowy
ja w tej co rzucilam linka moglabym wyjść nawet na zewnątrz w lecie więc być może się na nią skuszę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 20:52
-
Hello :*
Ale śniegu napadło u nas w końcu zimaa
W piątek byłam w galerii i kupiłam 2 paczki podkładów z Bella Mamma mam nadzieję ze na sam początek starczy i Bepanthen dla siebie na sutki bo już teraz mam takie trochę popękane.. siara już żółta leci a cycki z nocy bolą dość mocno.. i majtki z siatki wzięłam L/XL bo S/M małe mi się wydawały na mój tyłek uciskały by mnie pewnie.
Jeszcze staniki ale z tym to jeszcze czekam bo się boję że jeszcze mi cycki wywali i będą za małe.
Przemyślałam sprawę i do porodu biorę dłuższy T-shirt którego mi żal nie będzie a do karmienia już 2 koszule jakieś w miarę przyzwoite
Mam do was pytanie na sam początek kupujecie cały komplet pościeli do łóżeczka czy tylko podusie i będziecie przykrywać kocykiem? bo nie wiem czy kupować cały zestaw czy tylko klin i podusie..
http://zapodaj.net/82eae41304b49.jpg.html zdjęcie brzucholkawydaję się ogromny
pod bluzką jest mniejszy
-
Amy_ wrote:Robotka - mam nadzieję, że rybę choć usmażyli
Dzwoneczek?dziwne, że mąż mnie jeszcze na to nie zabrał
my wczoraj zaliczyliśmy kino. Uprowadzona 3 - ciesze się, że jeszcze grali, bo zbieraliśmy się na ten film i jakoś nam nie szło
Film mega
Olek na filmie strzelał razem z Nilsonem przynajmniej takie odniosłam wrażenie
Mantissa no domyslam się, że szukują się tu dziewuchy do porodu jak na wybieg
Dla mnie najodpowiedniejsza byłaby podkoszulka mężawolę sportowy styl niżeli wieczorowy
ja w tej co rzucilam linka moglabym wyjść nawet na zewnątrz w lecie więc być może się na nią skuszę
Ja na sam poród chyba też wezmę T-shirta xxl. Trochę szkoda mi wydawać kasę na koszulę, która prawdopodobnie pójdzie do śmieci a żadnych starych w domu nie mam. Najwyżej powiem, żeby rozcięli, żeby mi dziecia na klatę dać.
Militta, ja na początek nie kupuję ani podusi ani kołderki. Będę stawiać na roże/kocyk a później śpiworek/kocyk. Rzeczywiście, w ty ujęciu ogromny ten brzuchol.
Nie pomagacie z listą apteczną.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 16:13
-
Anka1501 wrote:Te moje koszule to też jak sukienki, za 26zł nie będę wydziwiać
A jak się po pierwszym praniu nie rozlecą to będą moje sukienki po domu... w końcu lato za chwilę będzie
Nom też jest fajna - sportowaale na moje 175 wzrostu podejrzewam, że przykryje mi jedynie dupkę
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dzis bylam na malych zakupach... kupilam koszule w italian fashion do karmienia blekitna, nawet ujdzie i adidasy na spacery z Alicja na wiosne
mimo tego,ze chodzilismy powoli i siadalismy jak czulam, ze mnie ciagnie brzuch, to teraz tak mnie lupie w plecach, ze masakra... odwyklam od chodzenia, bede biedna jak sie Alicja urodzi i bedzie na mnie calymi dniami wisiala, bede musiala koniecznie wzmocnic plecy, bo jest dramat
A adidasy o takie dokladnie kupilam http://www.eobuwie.com.pl/new-balance-m400spp-41.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 17:07
mantissa, Krysti, Rudzia, Gosha lubią tę wiadomość
-
Hej witam się i ja! Widzę, że temat koszul na tapecie
a Fasi nie ma
Ja właśnie objadłam się ciepłym sernikiem, bo już się pohamować nie mogłam. Pierwszy raz piekła taki z mleczkiem kokosowym i wyszedł pyszny!!!
Co do mojej opuchlizny to rano niby była mniejsza, ale 20 minut po wydaniu z łóżka już była taka jak wczoraj, więc obawiam się, że będę mieć tak jazdy z Gabi. Trudno, przeżyłam wtedy, przeżyję teraz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 17:32