Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
sylvia007 wrote:Mi z powodu obrzęków utrzymujących się cały dzień wywołali poród. Ciśnienie miałam bardzo niskie i inne parametry w normie. Bo jeśli obrzeki nie schodzą po nocy to już jest nienormalne.
Tej dziewczynie właśnie też wywoływali na drugi dzień jak się zjawiła
ale już była dzień czy wtedy już nawet dwa po terminie
Właśnie jej nie schodziły już od jakiegoś czasu...
Z tego co wypytałam nie dostawała żadnych tabletek na te obrzęki - nie wiem dlaczego -
Amy_ wrote:Tej dziewczynie właśnie też wywoływali na drugi dzień jak się zjawiła
ale już była dzień czy wtedy już nawet dwa po terminie
Właśnie jej nie schodziły już od jakiegoś czasu...
Z tego co wypytałam nie dostawała żadnych tabletek na te obrzęki - nie wiem dlaczego -
Lekarz na izbie po badaniu powiedział, że wszystko jest dobrze ale chciałby mnie zostawić na noc na obserwacji. Wola dmuchać na zimne przez ten szew. Bóle w zasadzie minęły. Napinania to Julek, który zmienił pozycję. Może jutro wyjdę chociaż nie sądzę, bo oni często i gęsto trzymają 3 doby. Zobaczymy.
Moja gin kazała jechać wiec przyjechałam -
Fasia wrote:Lekarz na izbie po badaniu powiedział, że wszystko jest dobrze ale chciałby mnie zostawić na noc na obserwacji. Wola dmuchać na zimne przez ten szew. Bóle w zasadzie minęły. Napinania to Julek, który zmienił pozycję. Może jutro wyjdę chociaż nie sądzę, bo oni często i gęsto trzymają 3 doby. Zobaczymy.
Moja gin kazała jechać wiec przyjechałam -
Amy czekam na ten pyszny jadłospis
Sylvia liczę na to, że jutro wyjdę
W sumie to spytam jutro ordynatora o sterydy na płuca. Skoro już tu leżę to niech dadzą i będzie z głowyAmy_, mantissa lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Amy czekam na ten pyszny jadłospis
Sylvia liczę na to, że jutro wyjdę
W sumie to spytam jutro ordynatora o sterydy na płuca. Skoro już tu leżę to niech dadzą i będzie z głowyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 21:24
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny