Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Gosha znalazłam podobne cyckonosze odpinane z przodu tez bede sobie kupować , chce jeszcze takie podkoszulki odpinane z przodu co by łatwo wyjąc piersi jak mały zechce karmienia
)
Ps. Znowu oglądam, ubranka maz to mnie zabije bo nie ma miejsca -ale patrzę juz dla starszego 6-9mcy i 9-12mcy tez tak wybieganie w przyszłość;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 17:57
Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witaski.
Mam pytanko, puchną Wam palce,dłonie i stopy?
Jak sobie z tym radzicie?
Mi paluchy u rąk strasznie puchną,wielkie serdele.Wczoraj po 2h w kinie lepdwo wyjęłam nogi z butów ;(
Muszę się Wam pochwalić że wyprawka SKOŃCZONA, zamówienie z Gemini przyjdzie max wtorek, wózek będzie do odebrania w tym tygodniu, pranie ubranek też w tym tygodniu kończę i mogę powiedzieć że jesteśmy gotowi na przyjście malucha.
BuziakiGosha, mantissa, Agusiek89 lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualnyWitam
u mnie ok żyje dobrze się czuje to najwazniejsze
pierogi dzis miałam na obiadek pychaaa, leniuchujemy dzis z moim ,byłam na spacerku snieg tak zaczoł sypać ze jak bałwan do domu wróciłam haha
ciuszki Ignaśia po sciągane i biorę się za chwilunię za prasowanko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 18:48
Lwica lubi tę wiadomość
-
malinka1984 wrote:wzorcowe ok 100/60
jak byłam w szpitalu to lekarz mówił, że obrzęki na takim etapie ciąży to norma. Nie powinny niepokoić jeśli ciśnienie jest w normie, ustępują po odpoczynku i jeśli opuchnięte miejsca to tylko stopy czy dłonie.
trzeba dużo odpoczywać najlepiej z nogami nieco uniesionymi, dużo pić, unikać przesalania jedzenia - czyli takie standardowe porady lekarskieGosha lubi tę wiadomość
-
Podejrzewam, że lekarz nic nie poradzi jeśli wszelkie parametry, typu ciśnienie będzie w normie. Leżałam na sali z dziewczyną ale była już dzień po terminie i mówiła, że opuchnięta chodzi od jakiegoś 30 tygodnia i lekarz prowadzący szczególnie nic jej nie poradził - taki urok ciąży. A jak ją inny przyjmował do szpitala to tylko powiedział - o jakie obrzęki. Trzeba już chyba rodzić.
i tyle było w temacie -
Amy_ wrote:Podejrzewam, że lekarz nic nie poradzi jeśli wszelkie parametry, typu ciśnienie będzie w normie. Leżałam na sali z dziewczyną ale była już dzień po terminie i mówiła, że opuchnięta chodzi od jakiegoś 30 tygodnia i lekarz prowadzący szczególnie nic jej nie poradził - taki urok ciąży. A jak ją inny przyjmował do szpitala to tylko powiedział - o jakie obrzęki. Trzeba już chyba rodzić.
i tyle było w temacie