Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Andzia beje i tak
32 czy 32+2 to praktycznie żadna różnica
Olek dzisiaj przechodzi samego siebie, zachowuje się jakby był u siebie!
jutro pewnie ani drgnie - taka drobna złośliwość w jego wykonaniu. Matka się jutro nie da zaskoczyć bo już to przerabialiśmy, więc niech nie liczy na moją panikęFasia, Angela89 lubią tę wiadomość
-
Sylvia podejrzewam, że jeśli sterydy to zostane do środy. Ale wole za jednym zamachem. Jak nie teraz to 10 jestem z moja gin umowiona na szpital..
Lali mam jedną babkę - oby nie chrapala! Zabije!
Liloe póki co miałam tylko badanie ginekologiczne wiec nie wiem czy zmienił pozycję. Jutro rano reszta badań także po usg się okaże. Cała noc nie spalam. Od 3.30 zaczęły się napinania i bóle miesiaczkowe. Były słabe i nieregularne. Minęły kolo 6. Później w ciągu dnia pojawiły się jakieś dwa razy ale po 16 zaczęło się spinanie brzucha. Nie byłam pewna czy to Julek czy coś innego. Tel do mojej gin. Jej sugestia żeby to sprawdzić wiec tak zrobiłam. Nie chciałam ale uznaliśmy z mężem ze lepiej tak niż jak ma się coś stać to będę pluć sobie w brodeAngela89 lubi tę wiadomość
-
liloe wrote:Witam się
Sylwia a kiedy miałaś wywoływany? Ponoć przy utrzymujących się obrzękach lubią rozwiązywać ciążę, jak jest już donoszona, czyli skończony 37tc.
Fasia zmienił pozycję, czyli fiknął? Co się stało, że pojechaliście na izbę? Powtórzyły się te bóle miesiączkowe? -
Fasia i dobrze zrobiłas! ja też gdyby nie słowa mojej teściowej - jedźcie do szpitala, bo jak coś przegapicie i na interwencje będzie za późno? to chyba bym się nie zdecydowała na wyjazd do szpitala. I się okazało, że jednak trzeba było jechać.
Bardzo dobrze, że nie zwlekaliście)
-
Angela bohaterem nie jestem
szpitala nie cierpię ale tu nie chodzi o mnie tylko o kogoś kogo juz kocham nad życie i zrobię dla Niego wszystko
Amy_, Angela89, liloe, Gosha, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo ale Fasia sama wiesz że ludzie nie którzy odwlekają takie rzeczy.
Przykład tej babki co w tv o niej mówili że dziecko nie żyło od kilkunastu dni no kurde jak mogła tego nie zauważyć?
Pewnie dla tej małej istotki już teraz można zrobić wszystko. Z dnia na dzień kocha się tę dziecie coraz mocniej.Fasia, iwonka1077, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ach nadrabiałam Was dziś i widziałam że o planie porodu zaczęłyście. Ja też wypełniałam przy 7 cm rozwarcia więc lepiej napisać i mieć gotowy wcześniej
ale widziałam że tu na belly jest zakładka Moje belly, moje listy i tam jest w sumie gotowy do wydrukowania plan
ja sobie wstępnie wypełniłam i jest prawie identyczny jak ten co wypełniam przy pierwszym porodzie
potem tylko druknąć i do karty ciąży włożyć
Krysti, Robotka1, mantissa, Gosha, weronika86, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasiu trzymaj sie tam i daj znac nam co i jak jutro:) milej nocki
Fasia lubi tę wiadomość
-
8 miesiąc wg Belly
Jesteś w 31 tygodniu ciąży. Do porodu zostało 70 dni
WITAMY Z JULINKIEM :>
Dla mnie 8 miesiąc zacznie się 13 lutego ale co mi tam, poswietuje dwa razyz tej okazji oddałam juz siuski i krew do badania, oddział budzi się do życia:D
Ida, misia83, malinka1984, liloe, Gosha, KasiaKwiatek, weronika86, CzaryMary, Rudzia, Angela89, Krysti, iwonka1077, Eweliśka, sylvia007, Amy_, Bambi85, haneczka, Ewelcia, Justinka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny