Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasia wrote:
Werka Julek już dostał reprymende i wie, że żarty się skończyły i ma siedzieć grzecznie na pupie albo głowie
CzaryMary Ty się do niczego nie szykuj. Pewnie za dużo zjadłas i brzuch opadł
hahah "na pupie albo głowie " a to paradne
tak Fasiunia, zjadłam póltora kilo kamieni i mi dobiły brzuch do ziemiFasia lubi tę wiadomość
-
Ida Ty dziś wizytujesz jeśli dobrze wpisane w naszej tabelce więc kciuki
Anka1501 gratuluję 32tc
CzaryMary Ty już chcesz się rozpakowywać?Kobietko spokojnie jeszcze masz czas.Co ja mam powiedzieć jutro już zaczynamy 33 tc i chce jeszcze wytrzymać 5-6 tyg
Fasia całuski i kciuki dla WasAnka1501, CzaryMary, Gosha, Krysti, Ida, Ewelcia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyliloe wrote:Rzeczywiście! za 5 tyg i 2 dni będę miała donoszoną. Jak to leci!
Leci niesamowicie !! mi jakoś w tym trymestrze czas oszalał. Wszystko juz męzowi pokazałam co w torbach jest popakowane. Jak zobaczył podkłady bella mama to stwierdził, że to powinno byc w torbie malucha bo przecież to jego pieluchy! gupek!
a tak serio Liloe - to szarpnełam się wczoraj na laktator Medela Mini Electric.
Odbiło mi na punkcie karmienia piersią i strasznie mi na tym zależy, więc chce się już w te wszystkie gadżety za wczasu zaopatrzyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 09:07
liloe, weronika86, Angela89, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyliloe wrote:Rozumiem doskonale. Ja też kupuję przed porodem i wolę być uzbrojona
najwyżej mi się nie przyda, odżałuję. Wolę mieć komfort, że jak będzie potrzebny na "już", to go mam. Ja będę 4 doby w szpitalu, może być mi potrzebny już tam. Kupię chyba Lovi Prolactis
Właśnie wychodzę z tego samego założenia.
przypomnij, Ty będziesz miała cc? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KASIAB wrote:Hej dziewczyny!
mi w koncu lepiej i sie z humoriem obudzilam...i to na tyle dobrego zadzwonila polozna i powiedziala ze moja wizyta u gin odwolana bo miala operacje i dopiero za tydz w pon ide do innej..ale poprosilam o podanie wynikow z krzywej cukrowej..
na czczo 100
po 1 godz 217
po 2 godz 114
bez komentarza...
pozdrowienia dla Fasi i Julka trzymajcie sie:)
-
nick nieaktualny
-
IDA daj znać jak wizyta, jestem ciekawa jak zareaguje Twoj lekarz na ta opuchliznę. Ja w tym tyg w poprzedniej ciazy juz w szpitalu przez to leżałam...
Codziennie mi sie cos śni z moim bebe, dzisiaj ze wody mi odeszły i jak sie obudziłam to ręka miedzy nogi od razu... Matko jaka schiza
A tak jak pisałam wcześniej ze chyba bedzie Adam lub Krzys, to jeszcze doszło Maksymilian... I teraz pytanie... Pasują te dwa imiona di siebie Maksymilian Krzysztof? Chyba bede musiała pogrzebać w numerologii -
CzaryMary wrote:Może to już po prostu czas?
Ja zauważyłam, że mi się po prostu zaczęło łatwiej oddychać - nie naciska tak na przeponę. A gołym okiem też zaobserwowała tą zmianę moja mama.
a tak w ogóle to wczoraj zakupiłam dojarkę do mleka więc na wojnę jestem już w 100% gotowa
gosah mi tez od kilku dni sni sie mala, porody..masakra..chyba juz psychika sie szykuje -
nick nieaktualny