X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:

Werka Julek już dostał reprymende i wie, że żarty się skończyły i ma siedzieć grzecznie na pupie albo głowie :D

CzaryMary Ty się do niczego nie szykuj. Pewnie za dużo zjadłas i brzuch opadł :P

hahah "na pupie albo głowie " a to paradne :) :)

tak Fasiunia, zjadłam póltora kilo kamieni i mi dobiły brzuch do ziemi ;)

Fasia lubi tę wiadomość

• malinka1984 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida Ty dziś wizytujesz jeśli dobrze wpisane w naszej tabelce więc kciuki
    Anka1501 gratuluję 32tc
    CzaryMary Ty już chcesz się rozpakowywać?Kobietko spokojnie jeszcze masz czas.Co ja mam powiedzieć jutro już zaczynamy 33 tc i chce jeszcze wytrzymać 5-6 tyg :D
    Fasia całuski i kciuki dla Was

Anka1501, CzaryMary, Gosha, Krysti, Ida, Ewelcia, Agusiek89 lubią tę wiadomość

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 15:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    Co kupiłaś? Pochwal się.

a tam, nie ma się czym chwalić.

no takie coś sobie zakupiłam :)

dojarki-konwiowe.jpg

liloe, Anka1501, weronika86, Angela89, KasiaKwiatek, Fasia, Ida, Bambi85, Lali, Robotka1, misia83, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 15:46

Anka1501, Amy_ lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaB wg mnie na czczo za wysoko, bo 100, a norma do 93 i po 1 h ponad 200 a norma 180 z tego co pamietam, po 2 h ok. Ale to juz lekarz zinterpretuje

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    Rzeczywiście! za 5 tyg i 2 dni będę miała donoszoną. Jak to leci!

Leci niesamowicie !! mi jakoś w tym trymestrze czas oszalał. Wszystko juz męzowi pokazałam co w torbach jest popakowane. Jak zobaczył podkłady bella mama to stwierdził, że to powinno byc w torbie malucha bo przecież to jego pieluchy! gupek! :)

a tak serio Liloe - to szarpnełam się wczoraj na laktator Medela Mini Electric.
    Odbiło mi na punkcie karmienia piersią i strasznie mi na tym zależy, więc chce się już w te wszystkie gadżety za wczasu zaopatrzyć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 09:07

liloe, weronika86, Angela89, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja musze powkladac do torby swoje zakupy z gemini ;) Bo juz tydzien prawie leza poza nia ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 17:08

CzaryMary lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    Rozumiem doskonale. Ja też kupuję przed porodem i wolę być uzbrojona :) najwyżej mi się nie przyda, odżałuję. Wolę mieć komfort, że jak będzie potrzebny na "już", to go mam. Ja będę 4 doby w szpitalu, może być mi potrzebny już tam. Kupię chyba Lovi Prolactis

Właśnie wychodzę z tego samego założenia.
    przypomnij, Ty będziesz miała cc?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Ja musze powkladac do torby swoje zakupy z gemini ;) Bo juz tydzien prawie leza poza nia ;)

koniecznie !! :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

• Gosha Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KASIAB wrote:
    Hej dziewczyny!
    mi w koncu lepiej i sie z humoriem obudzilam...i to na tyle dobrego zadzwonila polozna i powiedziala ze moja wizyta u gin odwolana bo miala operacje i dopiero za tydz w pon ide do innej..ale poprosilam o podanie wynikow z krzywej cukrowej..
    na czczo 100
    po 1 godz 217
    po 2 godz 114
    bez komentarza...

pozdrowienia dla Fasi i Julka trzymajcie sie:)
    Niestety ale na czczo i po godzince cukier za wysoki... Ale ja lekarzem nie jestem, za to słodka mamusia, wiec doświadczenie jakies jest ;)

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha, ja dzis po sniadaniu 111,wiec ok :) A Ty jak??

• Gosha Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IDA daj znać jak wizyta, jestem ciekawa jak zareaguje Twoj lekarz na ta opuchliznę. Ja w tym tyg w poprzedniej ciazy juz w szpitalu przez to leżałam... :(

Codziennie mi sie cos śni z moim bebe, dzisiaj ze wody mi odeszły i jak sie obudziłam to ręka miedzy nogi od razu... Matko jaka schiza ;)
    A tak jak pisałam wcześniej ze chyba bedzie Adam lub Krzys, to jeszcze doszło Maksymilian... I teraz pytanie... Pasują te dwa imiona di siebie Maksymilian Krzysztof? Chyba bede musiała pogrzebać w numerologii :)

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Gosha, ja dzis po sniadaniu 111,wiec ok :) A Ty jak??
    Ja godzinke po śniadaniu bede miała dopiero o 10 ;) to sie przekonany :) ale tak po śniadanku to do 130 dobijam juz codziennie prawie :(

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • weronika86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Może to już po prostu czas?

Ja zauważyłam, że mi się po prostu zaczęło łatwiej oddychać - nie naciska tak na przeponę. A gołym okiem też zaobserwowała tą zmianę moja mama.

a tak w ogóle to wczoraj zakupiłam dojarkę do mleka więc na wojnę jestem już w 100% gotowa ;)
    oby jeszcze nie..moj by zawalu dostal bo przeprowadzka przed nami, w cholere pracyw studiu..oj bardzo zly czas :D

gosah mi tez od kilku dni sni sie mala, porody..masakra..chyba juz psychika sie szykuje :D

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa co do imion dla mnie pasuja :D

Gosha lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Gosha, haneczka lubią tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, tak WERONIKA psychicznie nas organizm na porod nastawia, tez o tym pomyslałam przez te sny ;)

weronika86 lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
‹‹ 2421 2422 2423 2424 2425 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ