Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA mi sie sni zarcie w nocy. I to takie mixy, ze szok. Dzis mi sie snilo, ze w restauracji jadlam krokiet szpinakowy z fetą, to wszystko w jakims sosie i ze slimakami
A teraz jem kanapke z czosnkiem- bedzie zgaga, ale trudno... Boli mnie gardlo i musze jakos przeciwdzialac. Alicja mi wybaczy ten czosnek mam nadzieje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny[url=http:/[/img][/url]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:36
Krysti, hwesta, Angela89, Anka1501, weronika86, Eweliśka, Gosha, sylvia007, Amy_, Bambi85, mantissa, lysinka, haneczka, Robotka1, misia83, Ewelcia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle gnacie z tymi tygodniami ☺ my z Mikim dopiero 30 zaczęliśmy ☺
No nic będziemy was dopingować w rozpakowywaniu ☺
Ale stersik przedstartowy się udziela! Dalej tak popiszecie to i ja zacznę prać, prasować i pakować torbę ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 09:52
CzaryMary, misia83, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa juz wszystko po pralam po prasowalam po składalam pięknie ale ulga
jeszcze do lozeczka kolderke podusie ogarne i reszte i pieluchy zostaly na koncu tylko apteka
duperele taki tam kupic pampersy ze dwa pudla .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 09:57
Gosha, haneczka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
kasia k i krysti mi tez siedzi po prawej stronie
a brzuch tez mi zarosl...dlatego bylam pewna ze u nas bedzie chlopiec a nie dziewczynka bo przy stasiu tez tak mialam
po porodzie wypadaja chya ze sie zacznie depilowac teraz to nie ma co liczyc na pozniejsze wypadniecie wloskow... koorwa zapomnialam ze musze przeglad samochodu zrobic w tym tygodniu...masakra i 2 naprawy zanim go przejdzie...jak nie urok to sraczka..400f w plecy jak nic.. nie wiem czy wogole robic bo jak koncem lutego sie wyprowadzimy to tam bedzie 5min do studia wiec sama nie wiem...
Krysti lubi tę wiadomość