Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja w sobotę pojechałam na te warsztaty m jak mama, w zasadzie to nie brałam w nich udziału tylko zapisałam się na usg o 11 i potem na nie wróciłam na 15 ( w między czasie zaliczyłam 4 lumpy:P i pizze).
W związku z usg mam do Was pytanie, czy w Waszym przypadku wymiary dzidzi też tak bardzo się różnią? każdy z innej prafi? w sensie brzuszek z innego tyg, udo z innego, główka z innego?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 10:12
-
weronika86 wrote:ja w srode zaczne 32 tc a ty gosha juz 33tc! o cholerka! powiem ci ze jestem bardziej podekscytowana niz przestraszona chociaz pierwszy prood do dobrych nie nalezal
a teraz nie moge sie doczekać, dosłownie. Wiem ze bedzie bolało, ale chce jyz mieć to za soba
Mój tez siedzi po prawej stronie najcześciej, Oh te nasze kwietniowe dzieci, porozumiewają sie sie soba
Mi tez włoski rosną w ekspresowym tempie a pod pępkiem takie czarnych kilka... Depilatorem je traktuje...Krysti, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:Niestety ale na czczo i po godzince cukier za wysoki... Ale ja lekarzem nie jestem, za to słodka mamusia, wiec doświadczenie jakies jest
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:kasia k i krysti mi tez siedzi po prawej stronie
a brzuch tez mi zarosl...dlatego bylam pewna ze u nas bedzie chlopiec a nie dziewczynka bo przy stasiu tez tak mialam
po porodzie wypadaja chya ze sie zacznie depilowac teraz to nie ma co liczyc na pozniejsze wypadniecie wloskow... koorwa zapomnialam ze musze przeglad samochodu zrobic w tym tygodniu...masakra i 2 naprawy zanim go przejdzie...jak nie urok to sraczka..400f w plecy jak nic.. nie wiem czy wogole robic bo jak koncem lutego sie wyprowadzimy to tam bedzie 5min do studia wiec sama nie wiem...
mam nadxieje ze wypadną ,Mot musi auto twoje przejsc ,no do mechanika musisz dac by ci przygotowal wsio powymienial .
-
hwesta wrote:KasiaB wg mnie na czczo za wysoko, bo 100, a norma do 93 i po 1 h ponad 200 a norma 180 z tego co pamietam, po 2 h ok. Ale to juz lekarz zinterpretuje
-
weronika86 wrote:kasia k i krysti mi tez siedzi po prawej stronie
a brzuch tez mi zarosl...dlatego bylam pewna ze u nas bedzie chlopiec a nie dziewczynka bo przy stasiu tez tak mialam
po porodzie wypadaja chya ze sie zacznie depilowac teraz to nie ma co liczyc na pozniejsze wypadniecie wloskow... koorwa zapomnialam ze musze przeglad samochodu zrobic w tym tygodniu...masakra i 2 naprawy zanim go przejdzie...jak nie urok to sraczka..400f w plecy jak nic.. nie wiem czy wogole robic bo jak koncem lutego sie wyprowadzimy to tam bedzie 5min do studia wiec sama nie wiem...
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:Ja w sobotę pojechałam na te warsztaty m jak mama, w zasadzie to nie brałam w nich udziału tylko zapisałam się na usg o 11 i potem na nie wróciłam na 15 ( w między czasie zaliczyłam 4 lumpy:P i pizze).
W związku z usg mam do Was pytanie, czy w Waszym przypadku wymiary dzidzi też tak bardzo się różnią? każdy z innej prafi? w sensie brzuszek z innego tyg, udo z innego, główka z innego?z ostatniego usg a czesci ciala roznią się zawsze tam o pare dni od siebie. Takze luzik
-
nick nieaktualny
-
Hej! Witam się i ja. Mi do terminu według owu zostało dokładnie 60 dni!!! Według usg z 12tc 56 dni. To mnie zaczyna trochę stresować. Dzisiaj mój wczorajszy dół się dalej utrzymuje i nie wiem co tu zrobić, żeby było lepiej
-
nick nieaktualny
-
Eweliśka wrote:Aaa i jeszcze jedno mam na tym usg 4 różne wagi od 1100 g do 1500 i teraz pytanie, mam sobie wybrać?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 10:27
Eweliśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Ale gnacie z tymi tygodniami ☺ my z Mikim dopiero 30 zaczęliśmy ☺
No nic będziemy was dopingować w rozpakowywaniu ☺
Ale stersik przedstartowy się udziela! Dalej tak popiszecie to i ja zacznę prać, prasować i pakować torbę ☺wlasnie wczoraj koleżanka mi przyniosła torbę do szpitala dla dzidzi... Jak daj to biorę
Ale najlepsze jest to ze tu w liście do szpitala potrzebuje rożek, nie ma ich nawet za bardzo w sklepach a kupić tylko na 3 dni... Bo potem używać nie bede. No i przyjaciółka mi przyniosła wczoraj po swoim 2-latku, uwaga! Rożek ma 30 lat!!! Bardzo tradycyjny, jej rodzinny przekazywany pokoleniami... Głupio mi było wziąć, ale po szpitalu jej oddam.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/870c2cce1644.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ab20eb65af22.jpg
Dziwny ten rożek taki staro hiszpański ale jakos sentymentalnie do niego podeszłam, tymbardziej ze to przyjaciółki mama nalegała żebym go wzięła do szpitala...hwesta, Krysti, KasiaKwiatek, Rudzia, CzaryMary, Fasia, misia83, Agusiek89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Hej! Witam się i ja. Mi do terminu według owu zostało dokładnie 60 dni!!! Według usg z 12tc 56 dni. To mnie zaczyna trochę stresować. Dzisiaj mój wczorajszy dół się dalej utrzymuje i nie wiem co tu zrobić, żeby było lepiej
-
Ja mam kolejne usg u swojego lekarza 13 lutego to się wszystkiego dopytam, juz się nie mogę doczekać.
Dodatkowo z om mam termin na 24.04 a na tym usg na 14.04 wiec aż 10 dni różnicy,
no i podobno Marysia odwróciła się główką w dół.KasiaKwiatek, liloe lubią tę wiadomość
-
KASIAB wrote:No właśnie ciekawe co lek powie bo na necie tez różni pisze..a Ty odczuwasz jakies dolegliwości związane z bycia slodka mama?