Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Angela bohaterem nie jestem
szpitala nie cierpię ale tu nie chodzi o mnie tylko o kogoś kogo juz kocham nad życie i zrobię dla Niego wszystko
Dzień dobry FASIA, dobrze ze pojechałaś, przezorny zawsze ubezpieczony, trzymaj sie :*Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia i mądra mama z Ciebie, super! Lepiej bez potrzeby pojechać 5 razy niż raz za późno.
Liloe to dziecko, jak macica się stawia to równo cały brzuszek się napina, robi jak kamień i do tego tak...okrągleje...nie wiem jak lepiej to określić. W napięciu ewidentnie widać macicę i potem odpuszcza skurcz to brzuszek się rozluźnia i opada. Ja tak mam.
U mnie 76dni do terminu.
Wczoraj wieczorem trochę miałam stracha. Bolał mnie strasznie brzuch po lewej stronie, niby przy macicy ale czułam, że to nie to. Kuło mnie potwornie, nie mogłam się ruszyć z godzinę tak bolało przy każdym ruchu, wdechu. Bałam się, że to może być wyrostek.
Starałam się uspokoić, stawiałam jednak, że to jelita i coś mi się przytkało-zgazowało. Powoli przechodziło no i noc ok. Dzisiaj jest już dobrze dobrze, więc miałam rację. Dziś mielę siemię lniane...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 08:27
haneczka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
mi w koncu lepiej i sie z humoriem obudzilam...i to na tyle dobrego zadzwonila polozna i powiedziala ze moja wizyta u gin odwolana bo miala operacje i dopiero za tydz w pon ide do innej..ale poprosilam o podanie wynikow z krzywej cukrowej..
na czczo 100
po 1 godz 217
po 2 godz 114
bez komentarza...
pozdrowienia dla Fasi i Julka trzymajcie sie:)Fasia lubi tę wiadomość
-
KASIAB wrote:Hej dziewczyny!
mi w koncu lepiej i sie z humoriem obudzilam...i to na tyle dobrego zadzwonila polozna i powiedziala ze moja wizyta u gin odwolana bo miala operacje i dopiero za tydz w pon ide do innej..ale poprosilam o podanie wynikow z krzywej cukrowej..
na czczo 100
po 1 godz 217
po 2 godz 114
bez komentarza...
pozdrowienia dla Fasi i Julka trzymajcie sie:)
tak wogole to witam sie z rana..w brzuchu burczy a nie mam na nic ochote..wczoraj wrocilismy z pracy dopiero o 21.00...dzisiaj na szczescie od 10.00 do 16.00 i obiadek mi zostal z wczoraj wiec luzik
zaczela swedziec skora na brzuchu...a myslalam ze wiecej rozstepow nie mam co sie spodziewac skoro i tak brzuch juz caly popekany..a doopa..przezyjezrobie sobie tatuaz na calym brzuchu
KasiaKwiatek, liloe lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:kasia z tego co sie orientuje to jest ok..po godzinie troche za wysokie ale po 2 godzinach spadla...najbardziej liczy sie ta po 2 godzinach a wynik jest ladny.
tak wogole to witam sie z rana..w brzuchu burczy a nie mam na nic ochote..wczoraj wrocilismy z pracy dopiero o 21.00...dzisiaj na szczescie od 10.00 do 16.00 i obiadek mi zostal z wczoraj wiec luzik
zaczela swedziec skora na brzuchu...a myslalam ze wiecej rozstepow nie mam co sie spodziewac skoro i tak brzuch juz caly popekany..a doopa..przezyjezrobie sobie tatuaz na calym brzuchu
ja narazie mam rozstepy na udach pod pachwinami ale to juz stare i chyba z 2 male nowe -
nick nieaktualnydzień bober
Stawiam się na warcie. Nie zamierzam dzisiaj nosa za drzwi wystawiać, więc będziecie miały mnie dosyć
Kochany dueciku Fasiulkowo - Juleczkowy - trzymajcie się dzielnie. w pełnym zdrowiu wracajcie do domku. Gratulacje z okazji nowego tygodnia
Dziewczyny!! dobijamy do brzegu!! ja będę pierwsza! Czuję to! Brzuch mi się sporo opuścił, tak więc jestem już gotowa na wszystko.Fasia, KasiaKwiatek, weronika86, malinka1984, Gosha, Angela89, Eweliśka, haneczka, misia83, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Jesteście takie fajne, że mam ochotę Was wszystkie wysciskac! Dziękuję za dobre słowa i trzymanie kciuki
Liloe 6 razy do toalety? Wow.. Nieźle Cię Twoje maleństwo meczy
Gosha nie rycz babo!)) :*
Kwiatek - "mama" to brzmi dumnie ale czasem jeszcze do mnie nie dociera, że już za niedługo właśnie nią zostane))
Werka Julek już dostał reprymende i wie, że żarty się skończyły i ma siedzieć grzecznie na pupie albo głowie
CzaryMary Ty się do niczego nie szykuj. Pewnie za dużo zjadłas i brzuch opadłWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 08:54
KasiaKwiatek, CzaryMary, Gosha, weronika86, Eweliśka, haneczka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:ania gratki 32tc!!!!!!!!! czary mi tez jakos brzuch nizej wczoraj zeszedl..ja nie zauwazylam ale jak sie rozebralam do spania to mezul zauwazyl :&
Może to już po prostu czas?
Ja zauważyłam, że mi się po prostu zaczęło łatwiej oddychać - nie naciska tak na przeponę. A gołym okiem też zaobserwowała tą zmianę moja mama.
a tak w ogóle to wczoraj zakupiłam dojarkę do mleka więc na wojnę jestem już w 100% gotowaAmy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny