Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam witam w ten słoneczny dzien
Fasia najważniejsze ze okazało się ze wszystko okmoże te sterydy od razu by załatwili.
Ida mi właśnie Milan kojarzy się z klubem piłkarskim ;P ale bywają bardziej udziwnione imiona. To kwestia gustu.
Ja dziś miałam straszna noc nie mogłam zasnąć i do tego młody ciągle też mnie wolał. W końcu prxylazl do nas spać. Zasnelam po 5:30 na siedząco. Co raz gorzej mi znaleźć pozycję wygodną. Chciałam młodego na spacer wziąć ale jakaś przeziebiona jestem od wczoraj i nic się nie poprawia a zaczyna mnie na gorączkę brać to chyba odpuszcze
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Bambi - witaj w klubie - bezimiennych i bezwózkowych mam. Przeważasz nade mną, bo szybciej skończycie mieszkanie, a u nas dopiero za 2 tygodnie 2 ostatnie pokoje
Jak sobie o tym pomyślę, że chce mi się ryczeć.
, te niepolskie bardziej mi sie podobaja, ale cena wyzsza, nie wiem jak z serwisem, pewnie dluzej sie czeka w razie czego, a i tak pewnie bedziemy kupowac za 1,5 roku fajna spacerowke, rozsadek podpowiada zeby kupic cos w rozsadnej cenie teraz i dac sobie spokoj z wymyslaniem.
Czy skonczymy wczensniej? nie wiem? nam to urzadzanie od koncowki listopada sie przedluza, tylko rzeczywiscie malowania nie planujemy, a raczej ukladanie, dokupienie paru mebli i jakies takie ogolne ogarniecie, myslalam ze ten etap bedzie najprzyjemniejszy a po prostu mi sie nie chce
.
Ida lubi tę wiadomość
-
Hej Laski
widze, ze nie ktore juz sie szykuja do porodu, nie ma tak latwo i szybko hihi, jeszcze pochodzicie troche z brzuszkami
Fasiula sciskam mocno, oby Was wypuscili jak najszybciej.
Ja jestem w klubie bezimiennych i bezwozkowych, przybic piatkePola mowi, ze ma byc Tosia i koniec, sama nie wiem Antonina? Ehh jeszcze jest przeciez tyyyyyle czasu
Ida jesli Tobie sie podoba Milan to nazwij tak synka, to Wasza decyzja. Ja nie slucham opinii innych, to decyzja moja, meza i PoliBambi85, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dalej bez imienia, bez wózka i bez urządzonego pokoju. Ba, dalej nie wiemy gdzie będziemy mieszkać. Jakoś mnie nie kręci to sprawdzanie parametrów itp. bo idealnego nie znajdę. Zapewne weźmiemy w końcu tego Jedo Fyna, bo z tego co słyszałam się sprawdza i sporo używek jest do wyboru.
Mimka, ja na hbs robiłam jakoś w grudniu a na tego paciorkowca to jest jeszcze trochę czasu.
Lali, ja tam się do porodu jeszcze nie szykuję.Wręcz przeciwnie, najchętniej bym odwlekła jak mogę. Jestem przerażona tym, jak bardzo zmieni się nasze wygodne do tej pory życie. Nie mówiąc już o strachu przed tym czy sobie poradzę. Uświadomiłam sobie, że przecież ja nawet nie wiem jak się głupiej gruszki do nosa używa a gdzie tu dalej.
Lali, mi się imię Tosia całkiem podoba, ale przeraża mnie to, że teraz co krok albo Tosia albo Hania.
Ida, nie wiem czy bym sie zdecydowała na imię Milan, bardzo mi się podoba, ale jakoś tak na nasze społeczeństwo wydaje mi się zbyt oryginalne.
Oczywiście miałam dziś wypucować na błysk kuchnię i łazienkę a zamiast to robić gniję przed kompem. Obejrzałam sobie najnowszy odcinek Chirurgów ale już wstaję, naprawdę.Ida, Lali lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Dzisiaj rano byłam w laboratorium, potem trochę pochodziłam po osiedlu i zrobiłam drobne zakupy. Ledwo żywa jestem, musiałam zalec na kanapie. Do tego od kilku dni boli mnie kość ogonowa i przez to momentami dziwnie się ruszam. Ma tak może któraś z Was??
Tak piszecie o nowych tygodniach i uświadamiam sobie, jak ten czas szybko leci.
Temat imion to ciężka sprawa, jeden mój znajomy jak się dowiedział, jak chcemy nazwać córeczkę, to prawie zwymiotował na mnie; uważam, że nie warto patrzeć na innych - w końcu każdemu, co innego się podoba.
Lali Tosia śliczne imię, ale jestem nieobiektywna, bo u mnie będzie właśnie TosiaLali, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Mąż powiedział, że najwyżej pojedzie do mojej gin po skierowanie na te sterydy. Zobaczymy
Tosia to śliczne imię! Baaardzo mi się podoba
Co do Milana to nie mam zdania. Nie uważam aby imię było bardzo ekscentryczne. Nie jest wymyślne. Brzmi normalnie, że tak powiem. U nas nadal zachwyt nad imieniem Ragnarznajomi powiedzieli, że jeśli tak nie nazwiemy syna to oni kradna imię
także jak widać to wszystko kwestia gustu
Ida, Lali, lysinka, iwonka1077, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Też przeraża mnie myśl nadrabiania tego wszystkiego
Może tylko tak pobieżnie.
Wiesz co? Też miałam takie mocne skurcze wczoraj.Zafundowałam sobie 20 min spacer po obiedzie, a potem jeszcze łaziłam po rynku we Wrocławiu i postałam w empiku przy książkach i w drodze do auta złapał mnie bardzo silny ból macicy w podbrzuszu, że aż musiałam usiąść na betonie. Po dłuższym odpoczynku, przeszło, więc nie panikuję, ale to znak, że muszę się oszczędzać i koniec ze spacerkami. Może Ty też spróbuj być trochę mniej aktywna.
Ja należę do ciężarnych-pracujących więc bycie mniej aktywną jest mega ciężkie u mnie... Pracować powinnam do 15 marca chociaż myślę, że od końca lutego pójdę na zwolnienie bo jest mi już ciężko.
Amy_ wrote:Liloe ja mam z okresu termin marcowy
A ja mam na 7 marca według ostatniego okresu, który zaczął się tak w ogóle w dzień matki.
-
hej wam,
znów nadrabiania, drukarnia od początku tygodnia wróciła do normy patrze
ja dziś mam faze na porzadki bo w sobote sobie odpuściłam, wiec juz drugie pranie sie robi, kuchnia ogarnięta, została jeszce lazienka i na gorze odurzyc i ze szmatką polatać
Kwiatek też sie zastanawiam czy kosmetyczki z nogami nie odwiedzic bo sobie sama nie radzę hehe o goleniu nawet nie wspominam.....
Fasia no mogliby cię biedaczko wypuścic do domku, leżec tylko po to żeby wynik przyszedl, ach... no jak trzeba co zrobic nikt z nas nie lubi szpitali ale dla szkrabików w brzuszkach wszystko zniesiemy -
Fasia doczytalam ze sterydow teraz nie bedzie, szkoda bys miala za jednym zamachem skoro i tak leżysz no co zrobic, może do srody zmienia zdanie
Ja też w klubie bezimiennych na razie stoi na Marcelku ale jakoś nie jestem do konca przekonana no zobaczymy jeszcze /.....
Lali Tosia ladne imie, Ida w koncu jakies wybierzemy w koncu będziemy musiały mamy na to 2 tyg po porodzieIda lubi tę wiadomość