Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Zastanawiam się czy powinnam się martwić waga dziecka.. Wyszlo dziś w badaniu, że mały waży 1270g. Na wizycie równo 3 tyg temu u mojej gin ważył 1220g. Lekarz powiedział, że ciąża jest młodsza. Wychodzi ze to 28 tydzień wiec wg tego waga jest w normie. No ale w 3 tyg przytylby tylko 50g? Ehh wiem, że to tylko szacunki ale spodziewałam się ze za tydzień za wizycie usłyszę, że ma już conajmniej z pól kg więcej, a tu dupa..
Fasia gdybyś zrobiła jednego dnia usg u trzech ginekologów każdy wynik będzie inny. To jest tylko szacunek, to nie znaczy, że Julek tyle ważyFasia lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Zastanawiam się czy powinnam się martwić waga dziecka.. Wyszlo dziś w badaniu, że mały waży 1270g. Na wizycie równo 3 tyg temu u mojej gin ważył 1220g. Lekarz powiedział, że ciąża jest młodsza. Wychodzi ze to 28 tydzień wiec wg tego waga jest w normie. No ale w 3 tyg przytylby tylko 50g? Ehh wiem, że to tylko szacunki ale spodziewałam się ze za tydzień za wizycie usłyszę, że ma już conajmniej z pól kg więcej, a tu dupa..
-
Fasia wrote:Eweliska fajna sukienka. Bardzo lubię takie rzeczy. Mam podobne dwie z kieszeniami z Szachownicy
Aż mi się zachciało iść do galerii na shopping
Właśnie sobie przypomnialam, że w pt mam komisję w ZUSie także w czwartek musze wyjść!
Fasia jak im powiesz że świeżo wyszłaś ze szpitala to może wreszcie dadzą Ci spokój.
Ja się też martwię od piątku wymiarami, przekopałam internet i po pierwsze wagi i wymiary tego samego dnia na dwóch różnych urządzeniach mogą się różnić, wszystkie wymiary są +/- i w większości przypadków nawet tych gdzie sam lekarz był zaniepokojony przy porodzie okazywało się że jest wszystko ok, dzidzius nadgoniłtakże uszy do góry nie martw się:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 14:56
Fasia lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Mój chce Oliwiera( Chociaż Natan też mu się podoba) ale ja mu powiedziałam, że on wybierał imię dla starszego więc ja wybieram teraz
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhttp://txm24.pl/sukienki,660,pl-PL.#null odkrylam wczoraj te strone i pozamawialam sukienki z dresówki i maja tez koszule do karmienia i cienkie szlafroki, wczoraj bylo -30 % na wszystkie rzeczy, przed polnoca udalo mi sie zakupic
a ta sukienke ze stradivariusa to chyba zamowie, fajna jest
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
No właśnie tak też myślałam, że co sprzęt i co lekarz to inne opinie i pomiary. Tego się będę trzymać
)) wiem, że rośnie, bo czuję że jest większy.
Idą pomiar na różnych sprzetach. Dziś szpitalne badania. Ale nie będę się nimi sugerować
Hwesta to trzymam kciuki żeby jednak wszystko było dobrze i żeby torba przydała się dopiero na poród) daj znać po wizycie
-
nick nieaktualnyFasia tak jak piszesz to tylko szacunki... najlepszym dowoem jest na to lekarz który robił mi usg i powiedział "aaaaaaa damy mu 1700g, niech mu będzie ". Tak więc się absolutnie tym nie przejmuj.
mantissa, Fasia, iwonka1077, Anka1501 lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:http://txm24.pl/sukienki,660,pl-PL.#null odkrylam wczoraj te strone i pozamawialam sukienki z dresówki i maja tez koszule do karmienia i cienkie szlafroki, wczoraj bylo -30 % na wszystkie rzeczy, przed polnoca udalo mi sie zakupic
-
iwonka1077 wrote:hehe nio masz latwiej ja przy córci sie uparłam na wanessa wiec teraz znow sie nie bede upierac ale trzeba go jakos przekonac zebym tylko ja sie na jaies w koncu zdecydowala to bylo dobrze hehehe
Ja też długo nie mogłam się zdecydować. Jeszcze przed ciążą marzyła mi się Lilianadla chłopca nie miałam pomysłu... Jedne imiona wydawały mi się zbyt wymyslne, inne zbyt staroświeckie a jeszcze inne zbyt pospolite.. Nad Natanem chyba dwa tyg myślałam, przeczytałam też znaczenie imienia i teraz nie wyobrażam sobie innego
-
Mary - takiego masz jajcarza a nie lekarza? No ładnie
Eweliska taki mam zamiar, wezmę wypis i jeszcze poproszę o l4 ze szpitala pomimo iż w pon mam wizytę u swojej i ma mi dać dalsze zwolnienie. Im więcej ze szpitala tym dla mnie lepiej. Może się odczepia!! -
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:http://txm24.pl/sukienki,660,pl-PL.#null odkrylam wczoraj te strone i pozamawialam sukienki z dresówki i maja tez koszule do karmienia i cienkie szlafroki, wczoraj bylo -30 % na wszystkie rzeczy, przed polnoca udalo mi sie zakupic
Dziewczyny, sukienki bardzo fajne, zastanawiam się tylko czy nie lepsze by były takie rozpinane żeby cycka łatwo było wyjąć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 15:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja wyprałam dzisiaj dwa automaty teraz susze na dworze jutro reszta chyba z kocami wyjdzie mi 3 automaty potem prasowanko wozek zaliczka wplacona lozeczko musze przywieść od mamy pampery kupione kosmetyki tez do szpitala po za torba chba wszystko mam została mi wniennka laktator
Gosha, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
CZARY MARY opcja z "imieniem" synek bardzo mi sie podoba, chyba podkradne
, a ile zdrobnien mozna wymyslić.
Widze ze wszyscy dzisiaj aktywni, a wiecie co ja dzisiaj w domu zrobilam? ... a nic, przenioslam sie z lozka na kanape, a tymczasem juz 15, pieknie po prostu
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość