Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela89 wrote:Kasia chyba ty poszukujesz loveli w auchanie od 5 lutego będzie za 16 zl
w biedronce były za 14,89 za 1,8 kg mleczka tez były za ta sama kase
https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
hwesta wrote:misia83 i jak z jakoscia ??
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:CZARY MARY opcja z "imieniem" synek bardzo mi sie podoba, chyba podkradne
, a ile zdrobnien mozna wymyslić.
Widze ze wszyscy dzisiaj aktywni, a wiecie co ja dzisiaj w domu zrobilam? ... a nic, przenioslam sie z lozka na kanape, a tymczasem juz 15, pieknie po prostu
Leń się puki nam to danePóźniej tak pięknie nie będzie
Bambi85, mantissa, iwonka1077, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bambi85 wrote:CZARY MARY opcja z "imieniem" synek bardzo mi sie podoba, chyba podkradne
, a ile zdrobnien mozna wymyslić.
Widze ze wszyscy dzisiaj aktywni, a wiecie co ja dzisiaj w domu zrobilam? ... a nic, przenioslam sie z lozka na kanape, a tymczasem juz 15, pieknie po prostu
-
iwonka1077 wrote:hiihhi a ja dzis pawera mam do sprzatania, lazienka, kuchnia ogarniete, jeszcze na gorze 2 pokoje ale to jak odsapne po obiedzie, który się robi dopiero
<zazdosc>
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 15:43
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Angela89 wrote:No właśnie były
Więc jak już nie ma w biedronce to można dostać jeszcze w auchanie
Lepsze te 16 zł niż 22
A wszyscy się na Lovellę decydują? Zastanawiam się jeszcze nad dzidziusiem albo JELPem. Chyba na razie kupię taką saszetkę jelpa, żeby wyprać to co mam a cały płyn w marcu. -
KASIAB pytałaś o dietę, mam ustalona przez diabetologa. Ale oczywiście korzystam z kilku przepisów na internecie, ale raczej trzymam sie kilku zasad... Chleb przede wszystkim robie sama na zakwasie orkiszowym i z maki orkiszowej, posiłek zawsze co 3 godzinki (6 posiłków) ograniczone smażenie, warzywa do obiadu i kolacji tyle ile chce
oczywiście jeszcze wiele innych ale dzieki temu jakos daje radę, jeszcze
Kupiłam te cyckonosze do karmienia, w rozmiarze sa az do miseczek KK jakby któraś miała problem z donicamisa świetne, wzielam biały i czarny, jak szaleć to szaleć... Ale cena kusiła, to dlatego
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/24cd52b612fa.jpg
P.s. Nie mam włosów pod pachami, tak cień padł dziwnieKrysti, Bambi85, Anka1501, iwonka1077, lysinka, Angela89, Ewelcia, Eweliśka, CzaryMary, KASIAB, Fasia, KasiaKwiatek, mantissa, Agusiek89, misia83, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Doczytałam i oczywiście nie pamiętam do czego miałam się odnieść
Fasia wyłaź z tego szpitala i nie wygłupiaj sięA tak na poważnie to mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
Ja mam wizytę 12.02 i wtedy pewnie też już dostanę od mojego gin skierowanie na patologię ciąży
Aż się boję tej wizyty a im bliżej tym bardziej nie chcę - nie na widzę szpitali
KasiaB według tego co wyczytałam i wyszukałam w normach mojego laboratorium to niestety Twoje wyniki są albo za wysokie albo na granicy. Np na czczo i po 2h masz na granicy bo powinno być >100 i >140 a po godzinie >180. Raczej na Twoim miejscu włączyłabym już jakąś dietkę bo nie zaszkodzi a lekarz jak oceni to powie co dalej
Ida mi się Milan podoba chociaż tak jak większości kojarzy się z klubem piłkarskim, sama bym pewnie tak syna nie nazwała ale imię jak najbardziej jest spoczko
Co do smoczków to ja kupiłam kilka firm, zarówno uspokajające jak i ortodontyczne ale nie będę używała. Wyczytałam ostatnio w "Najszczęśliwsze niemowlę..." że noworodkom nie powinno się podawać smoczka żeby nie pomyliło z piersią, a odruch ssania powinien być przy piersi wyrabiany a nie przy smoczku
A no i gratuluję rozpoczęcia nowych tygodni :*iwonka1077, Ida, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dziś ambitnie rano cała łazienkę ogarnęłam, później pojechaliśmy do Niemiec na zakupy głownie chemie. Później do weta musiałam jechać - Emi była tam z pół roku temu i powiem Wam komicznie zareagowała jak miała wejść na poczekalnie zaparła się jak filmach i nie chciała wejść. Obiad zrobiony i zjedzony. Teraz mogę się lenić choć zastanawiam się czy pranie nie porobić.
Musiałam jeszcze wizytę przesunąć aby mógł mąż ze mną iść no i 13 piątek będę miała wizytę ;/ -
nick nieaktualny
-
No chcialabym miec takiego powera Iwonka
.
Gosha staniki fajne, ale i tak najbardziej mi sie spodobal ten fragment o wlosach pod pachami ktorych niby nie ma <haha>
Mantissa ja tez mam Dzidziusia z tych samych pobudek co Anka, wydaje sie byc ok.iwonka1077, Gosha lubią tę wiadomość