Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela89 wrote:Kasia chyba ty poszukujesz loveli w auchanie od 5 lutego będzie za 16 zl
w biedronce były za 14,89 za 1,8 kg mleczka tez były za ta sama kase
https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
Hwesta ja dawalam linka mam koszule stamtad i ubranek dla dzidzi pare zadowolona jestem! A siostrzenicy kupowałam sweterek i leginsy zimowe i super noc się z nimi nie dzieje a ceny fajne maja i dużo promocjihwesta wrote:misia83 i jak z jakoscia ??
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:CZARY MARY opcja z "imieniem" synek bardzo mi sie podoba, chyba podkradne
, a ile zdrobnien mozna wymyslić.
Widze ze wszyscy dzisiaj aktywni, a wiecie co ja dzisiaj w domu zrobilam? ... a nic
, przenioslam sie z lozka na kanape, a tymczasem juz 15, pieknie po prostu
Leń się puki nam to dane
Później tak pięknie nie będzie
Bambi85, mantissa, iwonka1077, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hiihhi a ja dzis pawera mam do sprzatania, lazienka, kuchnia ogarniete, jeszcze na gorze 2 pokoje ale to jak odsapne po obiedzie, który się robi dopieroBambi85 wrote:CZARY MARY opcja z "imieniem" synek bardzo mi sie podoba, chyba podkradne
, a ile zdrobnien mozna wymyslić.
Widze ze wszyscy dzisiaj aktywni, a wiecie co ja dzisiaj w domu zrobilam? ... a nic
, przenioslam sie z lozka na kanape, a tymczasem juz 15, pieknie po prostu
-
nie lubie !!!iwonka1077 wrote:hiihhi a ja dzis pawera mam do sprzatania, lazienka, kuchnia ogarniete, jeszcze na gorze 2 pokoje ale to jak odsapne po obiedzie, który się robi dopiero

<zazdosc>
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 15:43
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Ej, a ja ostatnio widziałam w Biedronie za 16,99 chyba. Ciekawe... Swoją drogą 22 to jeszcze nic. U mnie w Polo 24,99.Angela89 wrote:No właśnie były
Więc jak już nie ma w biedronce to można dostać jeszcze w auchanie
Lepsze te 16 zł niż 22 

A wszyscy się na Lovellę decydują? Zastanawiam się jeszcze nad dzidziusiem albo JELPem. Chyba na razie kupię taką saszetkę jelpa, żeby wyprać to co mam a cały płyn w marcu. -
KASIAB pytałaś o dietę, mam ustalona przez diabetologa. Ale oczywiście korzystam z kilku przepisów na internecie, ale raczej trzymam sie kilku zasad... Chleb przede wszystkim robie sama na zakwasie orkiszowym i z maki orkiszowej, posiłek zawsze co 3 godzinki (6 posiłków) ograniczone smażenie, warzywa do obiadu i kolacji tyle ile chce
oczywiście jeszcze wiele innych ale dzieki temu jakos daje radę, jeszcze 
Kupiłam te cyckonosze do karmienia, w rozmiarze sa az do miseczek KK jakby któraś miała problem z donicami
sa świetne, wzielam biały i czarny, jak szaleć to szaleć... Ale cena kusiła, to dlatego 
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/24cd52b612fa.jpg
P.s. Nie mam włosów pod pachami, tak cień padł dziwnie
nick nieaktualny, Bambi85, Anka1501, iwonka1077, lysinka, nick nieaktualny, Ewelcia, Eweliśka, nick nieaktualny, KASIAB, Fasia, nick nieaktualny, mantissa, Agusiek89, misia83, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Doczytałam i oczywiście nie pamiętam do czego miałam się odnieść

Fasia wyłaź z tego szpitala i nie wygłupiaj się
A tak na poważnie to mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
Ja mam wizytę 12.02 i wtedy pewnie też już dostanę od mojego gin skierowanie na patologię ciąży
Aż się boję tej wizyty a im bliżej tym bardziej nie chcę - nie na widzę szpitali 
KasiaB według tego co wyczytałam i wyszukałam w normach mojego laboratorium to niestety Twoje wyniki są albo za wysokie albo na granicy. Np na czczo i po 2h masz na granicy bo powinno być >100 i >140 a po godzinie >180. Raczej na Twoim miejscu włączyłabym już jakąś dietkę bo nie zaszkodzi a lekarz jak oceni to powie co dalej
Ida mi się Milan podoba chociaż tak jak większości kojarzy się z klubem piłkarskim, sama bym pewnie tak syna nie nazwała ale imię jak najbardziej jest spoczko
Co do smoczków to ja kupiłam kilka firm, zarówno uspokajające jak i ortodontyczne ale nie będę używała. Wyczytałam ostatnio w "Najszczęśliwsze niemowlę..." że noworodkom nie powinno się podawać smoczka żeby nie pomyliło z piersią, a odruch ssania powinien być przy piersi wyrabiany a nie przy smoczku
A no i gratuluję rozpoczęcia nowych tygodni :*
iwonka1077, Ida, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dziś ambitnie rano cała łazienkę ogarnęłam, później pojechaliśmy do Niemiec na zakupy głownie chemie. Później do weta musiałam jechać - Emi była tam z pół roku temu i powiem Wam komicznie zareagowała jak miała wejść na poczekalnie zaparła się jak filmach i nie chciała wejść. Obiad zrobiony i zjedzony. Teraz mogę się lenić choć zastanawiam się czy pranie nie porobić.
Musiałam jeszcze wizytę przesunąć aby mógł mąż ze mną iść no i 13 piątek będę miała wizytę ;/ -
nick nieaktualny
-
No chcialabym miec takiego powera Iwonka
.
Gosha staniki fajne, ale i tak najbardziej mi sie spodobal ten fragment o wlosach pod pachami ktorych niby nie ma <haha>
Mantissa ja tez mam Dzidziusia z tych samych pobudek co Anka, wydaje sie byc ok.
iwonka1077, Gosha lubią tę wiadomość