X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    no wlaśnie dziewczyny co planujecie na walentynki????????????? :)

To w małżeństwie jeszcze u kogoś obchodzi się walentynki?:p
    Szczęściary! ja będę lamentować że usg 13 piątek i że wszyscy mają walentynki to mnie może pod jaką galerią wysadzi haha

Bambi85, iwonka1077, weronika86, Angela89 lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie tez nie mam pomyslu na walentynki,a do tego jeszcze pod koniec lutego maz ma urodziny...
    Postanowilam sie pomalowac, umyc wlosy i ubrac i idziemy z mezem na jedzenie do restauracyjki, bo od tego lezenia w lozku w pizamie to az potow jakis dostaje... masakra. Maz wraca z pracy i idziemy, osttanie tygodnie wolnosci :P

Eweliśka, iwonka1077 lubią tę wiadomość

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    To w małżeństwie jeszcze u kogoś obchodzi się walentynki?:p
    Szczęściary! ja będę lamentować że usg 13 piątek i że wszyscy mają walentynki to mnie może pod jaką galerią wysadzi haha
    hehe no ja tez musze sie napracowac co ty myslisz w małżenstwie nie ma lekko :)
    kolacje mnie nie kreca przy swiecach, ale na pewno nie chcę żeby cały dzień w pracy spędził, bo on tak potrafi :/
    Może dziecie do babci którejś podrzucimy może do kina jakiegoś musze oblukać co będzie w kinie....

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no 50 twarzy greya ale o 00,00 to poszaleli chyba
    kurde do 5 lutego jest repertuar no nic trzeba poczekac az zaktualizuja

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 16:32

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najgorzej, ze tego 14 wszedzie bedzie pelno ludzi, mnie ostatnio ludzie wkurzaja :P, zdziczalam chyba przez ciagle siedzenie w tej chacie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 16:41

Gosha, Eweliśka, weronika86 lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    najgorzej, ze tego 14 wszedzie bedzie pelno ludzi, mnie ostatnio ludzie wkiurzaja :P, zdziczalam chyba przez ciagle siedzenie w tej chacie
    Haha, ja mam to samo. Wszyscy wszystkim mnie irytują ;)

Bambi85, weronika86 lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi Gosha ja też. Źle się czuję w tłumie, tłoku... Wnerwiają mnie przepychający się do kasy ludzie...
    Byłam po młodą i w sklepie. No ledwo wlazłam z tymi zakupami na moje 3 piętro :-\

Eweliśka lubi tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się cały czas obawiam że ktoś we mnie wlezie, upadnie albo popchnie.

Kasia polubiłam przez przypadek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 16:51

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Walentynki? A co to? Hihi :) my zapewne w domu, bo dla mnie to takie święto-nie święto. Może na kolacje pójdziemy ale to max. W gruncie rzeczy to jest szansa,ze będę wtedy w szpitalu :D

Ewelcia bez stresu, nie jest powiedziane, że Cię na oddział poloza. Moja znajoma o której pisałam wielokrotnie urodziła bliźniaki na 7 dni przed terminem! Położyli ja na oddział w 38tc. Była sprawniejsza z dwójką w brzuchu do samego końca niż ja z jedynka juz teraz :D tego Ci życzę!!! :)

Ja kupiłam smoczek tak na wszelki niewielki żeby sobie leżał w szufladzie :)

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha jaki brzucholek okazały!! A cycuchy to nie wspomnę :D moje przy Twoich to jak jakieś rodzyneczki :D

Gosha lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och Fasia chciałabym tak, ale mój gin chyba ma inne plany :/ Jak to sam powiedział - woli mieć mnie pod kontrolą :P

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ciesze sie ze z tą fobią nie jestem sama, a juz myslalam ze jakas dziwna jestem hih. Rozsadek podpowiada ze trzebaby skorzystac poki mozna z mozliwosci wyjscia gdziekolwiek bo z malą dzidzią na shopping raczej od razu nie pojde, a z zegarkiem w reku miedzy karmieniami to tez nie to samo. Ale w sumie teraz dla mnie to zadna przyjemnosc, duzo ludzi, duszno w tych sklepach, troche pochodze juz jestem zmeczona, o przymierzaniu czekogolwiek nie mowiac, z reszta co tu przymierzac , kolekcja "mama" jakos mnie nie kreci :P. Wyjsciami we dwoje tez by trzeba sie nacieszyc, a ja glupia jak maz wychodzi z inicjatywa to mi sie nie chce, no zal . A w sumie dawno juz nie mielismy tyle czasu co teraz, on ma luzniej w pracy, ja caly czas tkwie w domu, remont sie skonczyl...a jakos z tego malo korzystam.

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Gosha jaki brzucholek okazały!! A cycuchy to nie wspomnę :D moje przy Twoich to jak jakieś rodzyneczki :D
    Nie narzekam, ale tanie nie były ;)

Bambi85, hwesta, CzaryMary, KASIAB, liloe lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez się dziś zmuszam po prostu do wyjścia, od września głownie leżę, jestem coraz słabsza, jakieś fale gorąca mnie napływają często, pocę się... I po drodze może maż ze mną do Rossmanna wejdzie bo podkład mi się skończył, a jutro do lekarza trza się pomalować...

iwonka1077 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko mnie znów bije, booooli

• Gosha Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HWESTA... Ja od 3 dni mam podobnie!!! Takie fale gorąca czuje na policzkach... Zaczelam sobie tłumaczyć na "chłopski rozum" ze sie szyjka skraca pomału, albo miękka sie robi. Bo tak skojarzyłam ze jak miałam zamrażana nadzerke 2 razy to mi było gorąco na policzkach i gin tłumaczył to jakimś powiązaniu tego z szyjka...

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi jakbym siebie słyszała. Dla mnie zakupy to teraz żadna przyjemność. Jestem 3 rozmiary większa niż normalnie... Przymierzyć? Matko ja już nie mam siły rajstop na tyłek wciągnąć i męczę się z tym... A w sklepach mi gorąco i duszno.
    Jedyna forma zakupów dla mnie teraz to internet. I raczej dla Mikiego, jakoś dla mnie nie mam ochoty. Może w maju...
    Walentynki odpuszczamy, tak się umówiliśmy. My mamy rocznicę 23.02 więc na tym się skupimy. Aaaa i tak nie mam pomysłu żadnego :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 17:13

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha śliczny brzusio i bimbały też :-D

Gosha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha ja tez od jakiegoś czasu, mama się śmieje ze przy menopauzie tak miała;) powiem jutro mojemu ginowi o tym

Gosha lubi tę wiadomość

• lysinka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na walentynki nigdzie się nie wybieram, tłumy wszędzie mnie przerażają, ale zamówiliśmy wczoraj nowy stół u stolarza, więc może zrobimy sobie romantyczną kolację w domu, bo będzie w końcu przy czym usiąść :)

KasiaKwiatek, Gosha, hwesta, CzaryMary, mantissa, misia83, weronika86 lubią tę wiadomość

km5smg7yaiikzi6r.png
‹‹ 2432 2433 2434 2435 2436 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ