Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam taka przy wózku, szału nie ma dupy nie urywa, ale nowej nie kupuje
ma jeszcze matę do przewijania...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/aff4955d9cd2.jpg
Przepraszam za ten ciągły spam, co chwilkę jakies foty, ale linku przez tel wstawić nie moge. A zdjęcia i tak pewnie lubiciemantissa, weronika86, KasiaKwiatek, Fasia, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
to hormony spokojnie, ja tak tez mam, nawet na poczatku ciazy za nim o niej sie dowiedzialam i smialam sie w myslach ze w ciaze zachodzenie mi jakos nie idzie a tu juz menopauza :p
KasiaK - ja tez dziekuje ze wynalazek zakupow on line, bo tak to moje dziecko jeszcze by nic nie mialo, dalej jestem w lesie z wyprawka ale z dnia na dzien coraz lepiejKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:ooo serio? jakoś mi umknęło. koszmar jakiś
Dobrze ze nie jestem sama
Ale to tylko moja filozofia -
nick nieaktualny
-
Ja przy wózku nie miałam torby, a oryginalna kosztuje ok 200 zł.. przy synku miałam taką zwykłą... prostą, ale byłam z niej niezadowolona... zresztą już chyba poszła do kosza... ale co do urodzin, dobry pomysł... 21.03 będę miała 30stke
więc okazja idealna na drogi prezencik hehe
-
A ta torba Obag sprawdzi sie przy dziecku? Te typowe dla dzieciaczków maja masę przegródek:/
Proszę, powiedzcie ze sie sprawdza to może i mnie cos skapnie...
Nam gondole pożyczy koleżanka, wiec torbę i tak musze kupicWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 18:27
-
u mnie plany legly w gruzach..pierdole wiecej nie planuje bo jak planuje to sie walk, jak nie planuje to wszystko wychodzi...wlasciciel chcial wynajac juz a my na JUZ nie jestesmy gotowi, mam zaplacony dom do 10 marca i chce to wykorzystac...doopa..wiecie co ale sie nie orzejmuje w doopie mam gleboko!
mala sie urodzi to na spokojnie wszystko zrobimy..teraz sie tylko odswiezy pokoje tanim kosztem i sookojnie wybierzemy domek bez lapu capu..w pierwszym momencie czulam sie zawiedziona, ale...widocznie tak mialo byc, orzyjmuje to z pokora
KASIAB, Rudzia, Gosha, KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
misia83 wrote:A ta torba Obag sprawdzi sie przy dziecku? Te typowe dla dzieciaczków maja masę przegródek:/
Proszę, powiedzcie ze sie sprawdza to może i mnie cos skapnie.... No mnie tez ucieszylo ze CZARY przypomniala o tych torebkach, kiedys bardzo chcialam, a pozniej wylecialo z glowy.
misia83 lubi tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:Justinka czy Ty masz wozek Mutsy?? Wnosze po cenie torby :>?? kojarzylo mi sie, ze ktoras z nas ma ale nie bylam pewna
Na tą torbę się przymierzałam wcześniej... ale szkoda mi było kasy i kupiłam taką sobie... teraz wiem, na co zwracać uwagę i co dla mnie jest ważne
no i tą co pokazywałam zdecydowanie bardziej mi odpowiada niż ta Mutsy
-
weronika86 wrote:u mnie plany legly w gruzach..pierdole wiecej nie planuje bo jak planuje to sie walk, jak nie planuje to wszystko wychodzi...wlasciciel chcial wynajac juz a my na JUZ nie jestesmy gotowi, mam zaplacony dom do 10 marca i chce to wykorzystac...doopa..wiecie co ale sie nie orzejmuje w doopie mam gleboko!
mala sie urodzi to na spokojnie wszystko zrobimy..teraz sie tylko odswiezy pokoje tanim kosztem i sookojnie wybierzemy domek bez lapu capu..w pierwszym momencie czulam sie zawiedziona, ale...widocznie tak mialo byc, orzyjmuje to z pokora
-
Justinka wrote:Tak, mam Mutsy Evo
Na tą torbę się przymierzałam wcześniej... ale szkoda mi było kasy i kupiłam taką sobie... teraz wiem, na co zwracać uwagę i co dla mnie jest ważne
no i tą co pokazywałam zdecydowanie bardziej mi odpowiada niż ta Mutsy
-
Werka ja polubilam bo tak jak mowisz nic na sile, lepiej na spokojnie cos fajnego wybrac
my tez mielismy cos szybko szybko kupowac ale stwierdzilismy ze lepiwj na spokojnie niz pozniej zalowac czy cos
weronika86 lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:u mnie plany legly w gruzach..pierdole wiecej nie planuje bo jak planuje to sie walk, jak nie planuje to wszystko wychodzi...wlasciciel chcial wynajac juz a my na JUZ nie jestesmy gotowi, mam zaplacony dom do 10 marca i chce to wykorzystac...doopa..wiecie co ale sie nie orzejmuje w doopie mam gleboko!
Ale ten domek 5 minut od studia? SZkoda.Ale tak jak mówisz, może tak miało być. Zresztą chyba wiedział, że dopiero od marca chcecie się wprowadzić, prawda? No co za koleś. ;/
Misia, nie stresuj się. Ja też pralkę uruchamiam dopiero na koniec lutego, bo nawet nie mam gdzie chować. Najwyżej ojca zatrudnię do prasowania.Zresztą, nie sądzę, żebym na początek miała więcej niż 2 pralki a to i tak max. No chyba, że ręczniki i kocyki wypiorę osobno, ale nie sądzę. Tak mi szkoda ich prać, bo mam wrażenie, że wtedy stracą na miękkości. ;_; Ale jak trzeba, to trzeba.
Kasia, no właśnie ja też nie wiem co z tym płynem do płukania. Myślałam, że te płyny do prania są na tyle delikatne, że już do płukania nie trzeba, ale w sumie to nie wiem. Nie wiem też czy kupować osobne płyny do białego i do koloru, bo nasze zwykle tylko w takim do koloru piorę.
Polarisa, tutaj są listy kilku z nas:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1R13gv-9zvirCYspcmeDt3BlMl4_I_OWmJUXQZd1Z8eA/edit#gid=0
Ale o konkretne marki to ciężko.
Możesz sobie zerknąć, co ja kupuję, ale nic sprawdzonego nie mam. U mnie w szpitalu dają te podkłady Bella mama, tylko one są bez kleju i niektórzy mówią, że takie lepsze a innym to przeszkadza (moja znajoma po cesarce twierdziła, że są okropne). Dlatego ja zamawiam tylko jedną paczkę takich z klejem.
http://i61.tinypic.com/erj4no.jpg
Dziewczyny, a jakie pieluchy kupujecie na początek, te newborny? Wszystkie Pampersy czy jakieś innych firm macie sprawdzone?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 18:47
misia83 lubi tę wiadomość
-
KASIAB - ja przy synku jak i teraz będę używała tylko i wyłącznie proszku - Dzidziuś...
Misia83 - ja jeszcze nie mam nic poprane, a tym bardziej poprasowaneMam zamiar zabrać się za to końcem tygodnia, a jak nie to najpóźniej w przyszłym
Bambi85 - tak byłam/jestem zadowolonaWiadomo nie ma idealnych wózków, ale ten spełnił moje oczekiwania. Spacerówka służyła nam do ok 2 lat - później już była zbędna po prostu, ale jak coś syn się spokojnie mieścił, a do malutkich nie należy
Łatwo się składa/rozkłada, nie zajmuje dużo miejsca, co było istotne... i mogę wymieniać dalej
Mam nadzieję, że i tym razem się sprawdzi, bo w innych porach roku będzie użytkowany
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
mantissa wrote:Ale ten domek 5 minut od studia? SZkoda.
Ale tak jak mówisz, może tak miało być. Zresztą chyba wiedział, że dopiero od marca chcecie się wprowadzić, prawda? No co za koleś. ;/
Misia, nie stresuj się. Ja też pralkę uruchamiam dopiero na koniec lutego, bo nawet nie mam gdzie chować. Najwyżej ojca zatrudnię do prasowania.Zresztą, nie sądzę, żebym na początek miała więcej niż 2 pralki a to i tak max. No chyba, że ręczniki i kocyki wypiorę osobno, ale nie sądzę. Tak mi szkoda ich prać, bo mam wrażenie, że wtedy stracą na miękkości. ;_; Ale jak trzeba, to trzeba.
Kasia, no właśnie ja też nie wiem co z tym płynem do płukania. Myślałam, że te płyny do prania są na tyle delikatne, że już do płukania nie trzeba, ale w sumie to nie wiem. Nie wiem też czy kupować osobne płyny do białego i do koloru, bo nasze zwykle tylko w takim do koloru piorę.