X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka1984 wrote:
    My nie świętujemy Walentynek tylko moje urodziny 13.02 i w piąteksybieramy się na pyszną kolację z deserkiem do knajpki.

my tez nie świętujemy walnientynek:))
    Znajomi do nas w tym roku przychodzą na obiad a normalnie to normalny dzien -u nas walnientynki sa codzień :)

Angela89, Gosha, Bambi85, lysinka lubią tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam tak naprawdę twierdzę że walentynki jest to komercyjne święto skierowane tylko aby zarabiać. I jestem zdania że warto być kochanym cały rok więc u mnie walentynki są tak samo jak u Lwicy cały rok :)

Gosha, Lwica, lysinka, weronika86 lubią tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie SHIMMER... Odpoczęła juz od nas czy nie..

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogole ostatnio Wam płakałam że na udach koło kolan pojawiły mi się żylaki, dziś je obejrzałam dokładnie i to nie żylaki tylko rozstępy i teraz juz nie wiem co gorsze ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    A gdzie SHIMMER... Odpoczęła juz od nas czy nie..

Też się zastanawiałam, tak samo jestem ciekawa co u Kluski bo wykres wypełnia a do nas nie zagląda :( I jak się ma Nadzieja.

• malinka1984 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida czekamy na wieści po usg, buźka

Gosha, Angela89, Ida lubią tę wiadomość

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Ida Ida czekamy na wieści z usg i ze SR :)

Ja w środę idę do SR z teściową ! Bo nie chce opuścić zajęć a z nogą jeszcze kiepsko więc spytałam się czy nie chce jechać ze mną bo mąż w pracy ;/ No i się z chęcią zgodziła, niech się uczy nowości :D

Eweliśka, Bambi85, Agusiek89, Ida lubią tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zaraz w Uwadze będzie o tych płodach co laska w słoikach trzymała

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy Shimmer nie mowila ostatnio, ze bedzie zajeta ale bedzie nas czytać ??? tak mi sie kojarzy. A Kluska i Nadzieja nie wiem, moglyby sie w sumie odezwac :)- bo sie martwimy, slyszycie:>?

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Lwica Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Dziewczyny zaraz w Uwadze będzie o tych płodach co laska w słoikach trzymała

To zdaj relacje bo ja nie mam polskiej TV

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    A czy Shimmer nie mowila ostatnio, ze bedzie zajeta ale bedzie nas czytać ??? tak mi sie kojarzy. A Kluska i Nadzieja nie wiem, moglyby sie w sumie odezwac :)- bo sie martwimy, slyszycie:>?

Mi się wydaje że miała mieć remont i się miała gdzieś przenieść bez dostępu do neta

Bambi85 lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Mi się wydaje że miała mieć remont i się miała gdzieś przenieść bez dostępu do neta

A nie miała problemów z psem i chciała odpocząć?

• Lali Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela pytalam o lenor bo one sa intensywne, ja mam tate astmatyka i od zawsze pamietam unikalismy wlasnie lenorow w domu bo go dusil zapach prania i ciuchow plukanychw tym plynie. Dlatego jestem taka wrazliwa na tym punkcie :) ale jak mowisz ze troszke to pewnie nikomu nie zaszkodzi :) ja piore i plucze w loveli dzieciece ubranka, a polceam bardzo plyny niemieckie kuschelweich takie z misiem na opakowaniu, bialy i rozowy jest piekny i delikatny.

Angela89 lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Angela pytalam o lenor bo one sa intensywne, ja mam tate astmatyka i od zawsze pamietam unikalismy wlasnie lenorow w domu bo go dusil zapach prania i ciuchow plukanychw tym plynie. Dlatego jestem taka wrazliwa na tym punkcie :) ale jak mowisz ze troszke to pewnie nikomu nie zaszkodzi :) ja piore i plucze w loveli dzieciece ubranka, a polceam bardzo plyny niemieckie kuschelweich takie z misiem na opakowaniu, bialy i rozowy jest piekny i delikatny.

Te kuschelweich właśnie dziś kupiliśmy, pięknie pachną używałam ich już :) I raz używam lenora raz tego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 20:01

Lali lubi tę wiadomość

• Lali Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer miala problemy z pieskiem i chciala odpoczac, mam nadzieje, ze u niej lepiej i z pieskiem obylo sie bez duzych kosztow.

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    A nie miała problemów z psem i chciała odpocząć?

może też

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia83 wrote:
    Ehh, to może i ja powoli zacznę.
    A w ilu stopniach pierzecie?
    Ja w 40 pralam wszystko po pralam i po prasowalam mam spokój jak bym miała się pod koniec lutego prasować to by minie szyja i plecy bolały :) nie dla mnie prasowanie w ciazy męczące

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 20:15

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 17:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie metki z pajaców i bodów po wycinalam :)

• mantissa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    Relacje to na priv, albo napisz proszę dużymi literami RELACJA Z UWAGI to ominę wpis - nie chcę się tym denerwować :P

Ja już mam poprane, pieluchy i białe body w 60, ubranka, kocyki, rożek w 40. Powoli, stopniowo prasuje i wkładam w worki strunowe, żeby się nie kurzyło :)

Liloe, a że tak zapytam to ile ty masz tych pieluch i białych body, że pierzesz osobno? Trochę mi by było szkoda wrzucać 1/5 pralki na 3 godziny prania, dlatego raczej wypiorę wszystko razem. No chyba, że masz jakąś mega pralkę, która uzależnia cykl prania od wagi ubrań? Ja raczej wszystko w 40, tylko zawstanawiam się jeszcze czy nowych kocyków wcześniej nie zamoczyć, boję się, że puszczą kolor i mi zafarbują.

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
‹‹ 2436 2437 2438 2439 2440 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ