Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
malinka1984 wrote:My nie świętujemy Walentynek tylko moje urodziny 13.02 i w piąteksybieramy się na pyszną kolację z deserkiem do knajpki.
my tez nie świętujemy walnientynek:))
Znajomi do nas w tym roku przychodzą na obiad a normalnie to normalny dzien -u nas walnientynki sa codzieńAngela89, Gosha, Bambi85, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tam tak naprawdę twierdzę że walentynki jest to komercyjne święto skierowane tylko aby zarabiać. I jestem zdania że warto być kochanym cały rok więc u mnie walentynki są tak samo jak u Lwicy cały rok
Gosha, Lwica, lysinka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo Ida Ida czekamy na wieści z usg i ze SR
Ja w środę idę do SR z teściową ! Bo nie chce opuścić zajęć a z nogą jeszcze kiepsko więc spytałam się czy nie chce jechać ze mną bo mąż w pracy ;/ No i się z chęcią zgodziła, niech się uczy nowościEweliśka, Bambi85, Agusiek89, Ida lubią tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:A czy Shimmer nie mowila ostatnio, ze bedzie zajeta ale bedzie nas czytać ??? tak mi sie kojarzy. A Kluska i Nadzieja nie wiem, moglyby sie w sumie odezwac
- bo sie martwimy, slyszycie:>?
Mi się wydaje że miała mieć remont i się miała gdzieś przenieść bez dostępu do netaBambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela pytalam o lenor bo one sa intensywne, ja mam tate astmatyka i od zawsze pamietam unikalismy wlasnie lenorow w domu bo go dusil zapach prania i ciuchow plukanychw tym plynie. Dlatego jestem taka wrazliwa na tym punkcie
ale jak mowisz ze troszke to pewnie nikomu nie zaszkodzi
ja piore i plucze w loveli dzieciece ubranka, a polceam bardzo plyny niemieckie kuschelweich takie z misiem na opakowaniu, bialy i rozowy jest piekny i delikatny.
Angela89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLali wrote:Angela pytalam o lenor bo one sa intensywne, ja mam tate astmatyka i od zawsze pamietam unikalismy wlasnie lenorow w domu bo go dusil zapach prania i ciuchow plukanychw tym plynie. Dlatego jestem taka wrazliwa na tym punkcie
ale jak mowisz ze troszke to pewnie nikomu nie zaszkodzi
ja piore i plucze w loveli dzieciece ubranka, a polceam bardzo plyny niemieckie kuschelweich takie z misiem na opakowaniu, bialy i rozowy jest piekny i delikatny.
Te kuschelweich właśnie dziś kupiliśmy, pięknie pachną używałam ich jużI raz używam lenora raz tego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 20:01
Lali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymisia83 wrote:Ehh, to może i ja powoli zacznę.
A w ilu stopniach pierzecie?nie dla mnie prasowanie w ciazy męczące
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 20:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
liloe wrote:Relacje to na priv, albo napisz proszę dużymi literami RELACJA Z UWAGI to ominę wpis - nie chcę się tym denerwować
Ja już mam poprane, pieluchy i białe body w 60, ubranka, kocyki, rożek w 40. Powoli, stopniowo prasuje i wkładam w worki strunowe, żeby się nie kurzyło
Liloe, a że tak zapytam to ile ty masz tych pieluch i białych body, że pierzesz osobno? Trochę mi by było szkoda wrzucać 1/5 pralki na 3 godziny prania, dlatego raczej wypiorę wszystko razem. No chyba, że masz jakąś mega pralkę, która uzależnia cykl prania od wagi ubrań? Ja raczej wszystko w 40, tylko zawstanawiam się jeszcze czy nowych kocyków wcześniej nie zamoczyć, boję się, że puszczą kolor i mi zafarbują.