X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm dzieki za odpowiedzi! Ja mam plyny do prania lovela i białe i kolor(1,5l 14,99 w biedrze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 20:24

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pralam w samym proszku :) wystarczy

• Agusiek89 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja prałam z 2 tyg temu dokładnie w tym samym proszku co dla córci pierwszej: proszek kindi i płyn bobini. Pięknie pachnie a ubranka długo są świeże, niewiele go daję więc jest wydajny.

Krysti lubi tę wiadomość

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś

Moja piłeczka <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 20:00

misia83, Agusiek89, Rudzia, Krysti, Justinka, Bambi85, lysinka, KasiaKwiatek, sylvia007, Lali, hwesta, Fasia, Ida, weronika86, Gosha, iwonka1077, Angela89, Amy_, CzaryMary, haneczka lubią tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 12:43

KasiaKwiatek, Agusiek89, Krysti, Lali, sylvia007, Klaudia90, Rudzia, Gosha, iwonka1077, Angela89, misia83, Amy_, lysinka, Justinka, CzaryMary lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratki Ida :-D piękne wyniki, a Dzidek no w końcu się pewno obróci...tylko pewno znowu czeka Cię dzień wygibasów :-D albo się zlituje i zrobi to nocy ;-)

Ida lubi tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Nie zdołałam nadrobić wszystkiego, ale myślę, że mi to wybaczycie. Co do zakupów to ja musiałam się wybrać dzisiaj po buty, bo tak mi nogi puchną, że mam problem z zasunięciem kozaków, a że zima ma jeszcze wrócić, a nogi będą puchną bardziej to innego wyjścia nie było. Udało mi się upolować fajne zawiązywane, skórzane takie krótsze kozackie za 149 zł, a pani sprzedawczyni była tak miła, że sama mi te buty zawiązała, żebym się nie musiała tak schylać. Byłam jej mega wdzięczna :-)
    Co do prania to ja jeszcze nic nie prałam, poza ciężkimi po Gabi, wybrałam je w normalnym proszku i vanishu, a jeszcze będę je prała w loveli. Płynu do szukania chyba kupować nie będę, a jeśli to albo lovele, albo lenor sensitive ( czyli ten biały ).
    A i będę prała w 40 stopniach.

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida super, że wszystko ok, a dziadek ma jeszcze trochę czasu na fiknięcie na nietoperza :-)

Ida lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i sie nie mieszcze w walizke taka na kolkach... Chyba musze zapakowac sie w torbe ;/

• Agusiek89 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostałam koszulkę nocną taką do szpitala od kuzynki i wiecie co - dobrze ze ja przymierzyłam, bo w ramionach za ciasna :( ona szczuplutka jest. Ale byłoby w szpitalu :) mam 2 swoje ale wiecie, lepiej miec zapas :)Muszę zatem nabyć jeszcze jakąś :D

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :) Ida super maluch rośnie ;p miejmy nadzieje,że fiknie hihi

Ja dzisiaj pokupowalam troszkę ciuszków,kilka pieluch,kocyk cienki,wanienke.
    Jutro do apteki wykupić moją liste hehe i podskocze obejrzec z młodym koszule nocne.
    Jeśli udałoby mi się te koszulki już kupic mogę pakować torbe :) także jest postęp hihih. Na wózek ten Riko dalej czekamy az bedzie do ogladniecia w sklepie.

Wczoraj bardzo mnie podbrzusze bolało.Taki ciągły ból ala miesiączkowy juz mialam na IP jechac ale poznym popoludniem ulżyło...nie wiem co sie dzieje maly caly czas fika ,czkawki ma tak jakby wsio bylo dobrze ale ten bol masakra. Dzisiaj lepiej ale jeszcze cmi szczegolnie jak sie przekrecam w lozku.Od tygodnia ciagle leze. Mam nadzieje że jutro już nic nie będe czuła i to nic groźnego.

Ida lubi tę wiadomość

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Młoda Damo, ja tak ci powiem, że jeśli się oszczędzać i leżysz non stop a te bóle dalej są to mimo wszystko bym się jednak wybrała na IP. Co innego jeśli człowiek był aktywny i mógł się przeciążyć a co innego, kiedy odpoczywa non stop. A powiedz jak tam w końcu stanęło na wyprawie z mamą?

I w ogóle ciuszki Lupilu w Lidlu. a ja bez kasy. ;_;

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 17:07

mantissa lubi tę wiadomość

• MłodaDama Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mantissa nie jechalam. Przelozymy to na marzec jak siostra z zz agranicy wroci i z nia pojedzie. Bylo ciezko ale mama to przyjęła.

3i49tv73dij0ph5n.png

f2wl2n0aq925hkns.png

om/tickers/bdhz0tsdh6vmhr9d.png[/img][
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MlodaDamo jak bóle nie przejdą to jedz na IP. Ja właśnie przez takie bóle leżę od wczoraj w szpitalu..

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z żadnymi bólami nie ma żartów. Jeżeli się utrzymują tym bardziej.

• Ida Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 12:43

Bambi85, sylvia007, Amy_, lysinka, weronika86, Justinka, KasiaKwiatek, Angela89, Gosha, CzaryMary, haneczka lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    R

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 12:44

weronika86 lubi tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Z żadnymi bólami nie ma żartów. Jeżeli się utrzymują tym bardziej.
    Oj tam oj tam :P
    niektore mozna bagatelizowac.. ale na to wiele czynnikow musi sie zlozyc. Ja mam bole miesiaczkowe od kad trafilam do szpitala i miewam je codziennie i utrzymuja sie czasem do 10 min ciagiem. I jakos mnie to nie niepokoi :P

Aaaaa i dzisiaj przypomnialam sobie o imieniu ktore na pierwszy rzut "Ucha" wydawalo mi sie smieszne i dziwacze i pomyslalam sobie - tak nazwac dziecko? Co trzeba miec w glowie? A teraz jakos bardzo mi sie podoba :P hormony?? :P
    ZACHARIASZ :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 22:15

Ida, weronika86 lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Oj tam oj tam :P
    niektore mozna bagatelizowac.. ale na to wiele czynnikow musi sie zlozyc. Ja mam bole miesiaczkowe od kad trafilam do szpitala i miewam je codziennie i utrzymuja sie czasem do 10 min ciagiem. I jakos mnie to nie niepokoi :P

Aaaaa i dzisiaj przypomnialam sobie o imieniu ktore na pierwszy rzut "Ucha" wydawalo mi sie smieszne i dziwacze i pomyslalam sobie - tak nazwac dziecko? Co trzeba miec w glowie? A teraz jakos bardzo mi sie podoba :P hormony?? :P
    ZACHARIASZ :D

Amy ok zgadzam się że niektóre można zbagatelizować, ale ty swoje skonsultowałaś i wiesz czego się spodziewać . Jak dla mnie lepiej jechać 100 razy na IP niż raz nie pojechać i miała by jakaś się zła rzecz stać. Ale to tylko ja i moje podejście.

‹‹ 2437 2438 2439 2440 2441 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ