Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Moja piłeczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 20:00
misia83, Agusiek89, Rudzia, Krysti, Justinka, Bambi85, lysinka, KasiaKwiatek, sylvia007, Lali, hwesta, Fasia, Ida, weronika86, Gosha, iwonka1077, Angela89, Amy_, CzaryMary, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! Nie zdołałam nadrobić wszystkiego, ale myślę, że mi to wybaczycie. Co do zakupów to ja musiałam się wybrać dzisiaj po buty, bo tak mi nogi puchną, że mam problem z zasunięciem kozaków, a że zima ma jeszcze wrócić, a nogi będą puchną bardziej to innego wyjścia nie było. Udało mi się upolować fajne zawiązywane, skórzane takie krótsze kozackie za 149 zł, a pani sprzedawczyni była tak miła, że sama mi te buty zawiązała, żebym się nie musiała tak schylać. Byłam jej mega wdzięczna
Co do prania to ja jeszcze nic nie prałam, poza ciężkimi po Gabi, wybrałam je w normalnym proszku i vanishu, a jeszcze będę je prała w loveli. Płynu do szukania chyba kupować nie będę, a jeśli to albo lovele, albo lenor sensitive ( czyli ten biały ).
A i będę prała w 40 stopniach. -
nick nieaktualny
-
Witajcie
Ida super maluch rośnie ;p miejmy nadzieje,że fiknie hihi
Ja dzisiaj pokupowalam troszkę ciuszków,kilka pieluch,kocyk cienki,wanienke.
Jutro do apteki wykupić moją liste hehe i podskocze obejrzec z młodym koszule nocne.
Jeśli udałoby mi się te koszulki już kupic mogę pakować torbetakże jest postęp hihih. Na wózek ten Riko dalej czekamy az bedzie do ogladniecia w sklepie.
Wczoraj bardzo mnie podbrzusze bolało.Taki ciągły ból ala miesiączkowy juz mialam na IP jechac ale poznym popoludniem ulżyło...nie wiem co sie dzieje maly caly czas fika ,czkawki ma tak jakby wsio bylo dobrze ale ten bol masakra. Dzisiaj lepiej ale jeszcze cmi szczegolnie jak sie przekrecam w lozku.Od tygodnia ciagle leze. Mam nadzieje że jutro już nic nie będe czuła i to nic groźnego.Ida lubi tę wiadomość
-
Młoda Damo, ja tak ci powiem, że jeśli się oszczędzać i leżysz non stop a te bóle dalej są to mimo wszystko bym się jednak wybrała na IP. Co innego jeśli człowiek był aktywny i mógł się przeciążyć a co innego, kiedy odpoczywa non stop. A powiedz jak tam w końcu stanęło na wyprawie z mamą?
I w ogóle ciuszki Lupilu w Lidlu. a ja bez kasy. ;_; -
nick nieaktualny
-
Mantissa nie jechalam. Przelozymy to na marzec jak siostra z zz agranicy wroci i z nia pojedzie. Bylo ciezko ale mama to przyjęła.
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Z żadnymi bólami nie ma żartów. Jeżeli się utrzymują tym bardziej.
niektore mozna bagatelizowac.. ale na to wiele czynnikow musi sie zlozyc. Ja mam bole miesiaczkowe od kad trafilam do szpitala i miewam je codziennie i utrzymuja sie czasem do 10 min ciagiem. I jakos mnie to nie niepokoi
Aaaaa i dzisiaj przypomnialam sobie o imieniu ktore na pierwszy rzut "Ucha" wydawalo mi sie smieszne i dziwacze i pomyslalam sobie - tak nazwac dziecko? Co trzeba miec w glowie? A teraz jakos bardzo mi sie podobahormony??
ZACHARIASZWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 22:15
Ida, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy_ wrote:Oj tam oj tam
niektore mozna bagatelizowac.. ale na to wiele czynnikow musi sie zlozyc. Ja mam bole miesiaczkowe od kad trafilam do szpitala i miewam je codziennie i utrzymuja sie czasem do 10 min ciagiem. I jakos mnie to nie niepokoi
Aaaaa i dzisiaj przypomnialam sobie o imieniu ktore na pierwszy rzut "Ucha" wydawalo mi sie smieszne i dziwacze i pomyslalam sobie - tak nazwac dziecko? Co trzeba miec w glowie? A teraz jakos bardzo mi sie podobahormony??
ZACHARIASZ
Amy ok zgadzam się że niektóre można zbagatelizować, ale ty swoje skonsultowałaś i wiesz czego się spodziewać . Jak dla mnie lepiej jechać 100 razy na IP niż raz nie pojechać i miała by jakaś się zła rzecz stać. Ale to tylko ja i moje podejście.