Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dobra zamowienie zrobione:)
kupilam przewijak, przescieradło na przewijak bo tanie było, pieluche flanelowa, jeszcze ceratke do przewijania a z drugiej strony flanelka jest i reczniczek z kapturkiem 100x100, teraz bede czekac na przesylke, zostanie mi chyba zamowienie na gemini tylko, pampersy, chusteczki nawilzane i posciel do lozeczkahwesta, Gosha, KasiaKwiatek, CzaryMary, Justinka, lysinka, Bambi85, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:dobra zamowienie zrobione:)
kupilam przewijak, przescieradło na przewijak bo tanie było, pieluche flanelowa, jeszcze ceratke do przewijania a z drugiej strony flanelka jest i reczniczek z kapturkiem 100x100, teraz bede czekac na przesylke, zostanie mi chyba zamowienie na gemini tylko, pampersy, chusteczki nawilzane i posciel do lozeczka
to już wszystko masz
ja wczoraj zakupiłam maść lanolinową z Ziaji, Fride, laktator, rogal do karmienia i chyba też już więcej mi nie potrzeba. ufff pozostaje tylko czekaćiwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Witam
Widzę, że sporo tematów dziś było
Co do imienia my bez nadaltyle że wózek po synku jest
Mi Tosia bardzo się podoba... ale niestety Antonina już mniej... no i od początku jestem za imieniem Tola... lub Pola
mąż się upiera przy Zosi, ja się nie zgodzę nigdy
też wchodziła opcja Amelia, Aniela
ale zobaczymy co z tego wyjdzie...
Jeszcze sporo zakupów mnie czeka... ale coś nie mogę się zdecydować... może w tym tygodniu się zmobilizuje aby przynajmniej te drobiazgowe, apteczne i kosmetyczne rzeczy zamówić... później jeszcze tylko ochraniacz, przewijak, prześcieradła, kocyk... a i koniecznie muszę sobie sprawić nową torbę do wózka i nie tylkoi strasznie mi się podoba ta: http://planetadziecka.pl/skip-hop-torba-duo-signature-heather-grey
tylko nie wiem czy 239 zł to nie za dużo... owszem będzie się sprawdzać nie tylko na spacerku, ale i na każde wyjście, jest pojemna i wygląda jak torebkadoradzicie?
A co do walentynek... hmmm w piątek synek jedzie do dziadkówa w sobotę rano 14.02 idziemy na drzwi otwarte do szpitala w którym chce rodzić
o takie romantyczne walentynki mojemu sprawiłam hehe
pewnie jeszcze wybierzemy się na jakąś obiado-kolacje... chociaż właśnie ta ilość osób wszędzie i ta otoczka jest mało zachęcająca
CzaryMary, iwonka1077, lysinka lubią tę wiadomość
-
Jesteś w 31 tygodniu ciąży
(30 tyg. i 0 dni) (pozostało 70 dni)
grrr ale śmignęło
Gratuluję wszystkim nowych tygodni i życzę jak najmniej stresów
biorąc pod uwagę ostatnie usg to zostało jeszcze mniej... I dziś zaczęło mnie to jakoś przerażać
Martwi mnie jednak jak moja córcia to przyjmie, bo w domciu jest raczej ze mną niż z kimś innym, nie ma problemu zostawić ją u babci czy u cioci ale na 2 doby i spanie - to może być nie lada wyczyn.... -
A i kupuje może któraś karuzelę na łóżeczko? To nie jest konieczne od początku, ale chciałam się zorientować którą warto ewentualnie
Przy synku miałam od teściów.. ale taką hmmm ręczną/nakręcaną... i po jakimś czasie się urwała, złamała, zepsuła
teraz chce sama sobie kupić, na pewno na baterie, bez jakiegoś nakręcania...
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:Jaki rogal? Na allegro? Zapodacie link bo też musze nabyc.
ja kupiłam cos takiego :
http://allegro.pl/fasolka-poduszka-rogal-do-karmienia-i5024348361.html
w sumie miałam korzystać z normalnego jaśka ale położna na SR powiedziała, że te rogale są o wiele wygodniejsze. Więc wzięłam
Justinka - torba pięknacena rzeczywiście wysoka. Mi się marzy taka torebka :
http://www.fullspotmarket.pl/mini-obag/zestaw-mini-obag-body-lawendowa-50-krotkie-uchwyty-sznurek-kolor-naturalny.html
zamówiłam sobie na urodzinynie jest to typowa torba "dzieciowa" ale w związku z tym że jest wykonana z takiej ala gumy to zadne rzygi jej nie straszne
Karuzelki na razie nie kupuję - nie mam nawet rozeznania w tym temacie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 17:44
Eweliśka, Justinka lubią tę wiadomość
-
Justinka wrote:Witam
Widzę, że sporo tematów dziś było
Co do imienia my bez nadaltyle że wózek po synku jest
Mi Tosia bardzo się podoba... ale niestety Antonina już mniej... no i od początku jestem za imieniem Tola... lub Pola
mąż się upiera przy Zosi, ja się nie zgodzę nigdy
też wchodziła opcja Amelia, Aniela
ale zobaczymy co z tego wyjdzie...
Jeszcze sporo zakupów mnie czeka... ale coś nie mogę się zdecydować... może w tym tygodniu się zmobilizuje aby przynajmniej te drobiazgowe, apteczne i kosmetyczne rzeczy zamówić... później jeszcze tylko ochraniacz, przewijak, prześcieradła, kocyk... a i koniecznie muszę sobie sprawić nową torbę do wózka i nie tylkoi strasznie mi się podoba ta: http://planetadziecka.pl/skip-hop-torba-duo-signature-heather-grey
tylko nie wiem czy 239 zł to nie za dużo... owszem będzie się sprawdzać nie tylko na spacerku, ale i na każde wyjście, jest pojemna i wygląda jak torebkadoradzicie?
A co do walentynek... hmmm w piątek synek jedzie do dziadkówa w sobotę rano 14.02 idziemy na drzwi otwarte do szpitala w którym chce rodzić
o takie romantyczne walentynki mojemu sprawiłam hehe
pewnie jeszcze wybierzemy się na jakąś obiado-kolacje... chociaż właśnie ta ilość osób wszędzie i ta otoczka jest mało zachęcająca
No, niezła cena za torbę, Justinka. Ale fajna jest. A widziałaś te z baby ono? http://www.babyono.com/produkty/dla-mamy/torby-spacerowe Też są fajne i sporo tańsze.
Ja karuzelki nie kupuję, miałam zamiar uszyć z filcu ale coś nie mogłam się zabrać i teraz to już pewnie z moim tempem nie zdążę.lysinka lubi tę wiadomość
-
W przyszłym tyg idę z koleżanka z pracy kupić sobie prezent
po zbiórce kasy w pracy zdecydowali ze chcą żebym sobie kupiła fotelik do auta wiec idziemy wybrać
a ze zebrali troszkę wiecejbto mam sobie cos dobrać, wiec bedzie fotelik i moze laktator, którego de facto kupować nie chciałam, ale tak w prezencie nie za moje, to inna sprawa
Zobaczymy
Eweliśka, lysinka, Justinka lubią tę wiadomość
-
Eweliśka wrote:Jaki rogal? Na allegro? Zapodacie link bo też musze nabyc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 17:52
Eweliśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny