Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:Angela ja tez wizytuje 13 w piatek i Eweliska chyba tez, takze sama nie bedziesz .
Ja już mężowi powiedziałam że i tak będzie pechowo bo będzie mi dr pisała wskazanie do CC.. Więc już zwaliłam to na 13 piątek
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:ooo fajnie, będzie mi raźniej
Ja już mężowi powiedziałam że i tak będzie pechowo bo będzie mi dr pisała wskazanie do CC.. Więc już zwaliłam to na 13 piątek
, nie jestem jakas przesądna. A dzisiaj stwierdzilam ze musze podszykowac troche torbe do szpitala jakby jednak dzien byl pechowy - wiem glupia ja.
-
iwonka1077 wrote:gosha jaka cena tych staników???one miekkie sa??????na necie kupowałaś czy w sklepie????z rozmiary b i c sa?????
i teraz tak z cena... W normalnej cenie jeden kosztował tutaj 55€, na przecenie kupiłam po 15€. Nie wiem jak sie maja ceny w PL, wiem ze sa dostępne ale musisz poszukać w necie...
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:ejjj no nie mow ze bedzie pechowo. Ale jak ja sie zorientowalam ze to 13 w piatek to polozna z takim zatroskaniem do mnie, ze jezeli to mnie niepokoi mozemy przelozyc , ale powiedzilaam ze ok
, nie jestem jakas przesądna. A dzisiaj stwierdzilam ze musze podszykowac troche torbe do szpitala jakby jednak dzien byl pechowy - wiem glupia ja.
Ja też nie jestem przesądna więc będzie na pewno dobrzeDo CC się już przyzwyczaiłam więc nic chyba mnie nie zaskoczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 16:05
iwonka1077, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:Sa na internecie na pewno, rozmiary pewne tez... Sa miękkie i naprawdę super, to firma CHANGE, ja kupiłam w sklepie
i teraz tak z cena... W normalnej cenie jeden kosztował tutaj 55€, na przecenie kupiłam po 15€. Nie wiem jak sie maja ceny w PL, wiem ze sa dostępne ale musisz poszukać w necie...
Gosha lubi tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:ejjj no nie mow ze bedzie pechowo. Ale jak ja sie zorientowalam ze to 13 w piatek to polozna z takim zatroskaniem do mnie, ze jezeli to mnie niepokoi mozemy przelozyc , ale powiedzilaam ze ok
Podejdźmy do tego piątku jako do szczęśliwego a nie pechowego:D ja sobie przynajmniej tak zaczęłam wmawiać
Poza tym cieszę się bo mam usg i mąż jedzie ze mną więc naciągnę go w drodze powrotnej na walentynkowe prezenty haha:PWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 16:06
Angela89, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:Doczytałam i oczywiście nie pamiętam do czego miałam się odnieść
Fasia wyłaź z tego szpitala i nie wygłupiaj sięA tak na poważnie to mam nadzieję że wszystko będzie dobrze
Ja mam wizytę 12.02 i wtedy pewnie też już dostanę od mojego gin skierowanie na patologię ciąży
Aż się boję tej wizyty a im bliżej tym bardziej nie chcę - nie na widzę szpitali
KasiaB według tego co wyczytałam i wyszukałam w normach mojego laboratorium to niestety Twoje wyniki są albo za wysokie albo na granicy. Np na czczo i po 2h masz na granicy bo powinno być >100 i >140 a po godzinie >180. Raczej na Twoim miejscu włączyłabym już jakąś dietkę bo nie zaszkodzi a lekarz jak oceni to powie co dalej
Ida mi się Milan podoba chociaż tak jak większości kojarzy się z klubem piłkarskim, sama bym pewnie tak syna nie nazwała ale imię jak najbardziej jest spoczko
Co do smoczków to ja kupiłam kilka firm, zarówno uspokajające jak i ortodontyczne ale nie będę używała. Wyczytałam ostatnio w "Najszczęśliwsze niemowlę..." że noworodkom nie powinno się podawać smoczka żeby nie pomyliło z piersią, a odruch ssania powinien być przy piersi wyrabiany a nie przy smoczku
A no i gratuluję rozpoczęcia nowych tygodni :* -
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:no wlaśnie dziewczyny co planujecie na walentynki?????????????
NNNIIIIICCCCCCC
Ewentualnie syneczkowi zapodam coś słodkiego na rusztniech się chłopaczek cieszy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 16:14
iwonka1077, Ewelcia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:Podejdźmy do tego piątku jako do szczęśliwego a nie pechowego:D ja sobie przynajmniej tak zaczęłam wmawiać
Poza tym cieszę się bo mam usg i mąż jedzie ze mną więc naciągnę go w drodze powrotnej na walentynkowe prezenty haha:P
Hihih no tak zapomniałam walentynkiTo ja męża też gdzieś wyciągnę bo 14 idzie do pracy więc nie będzie kiedy
Ja tam na tłusty czwartek się szykuje tyle okazji do świętowania
Na tłusty czwartek pączki będę robiła
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:no wlaśnie dziewczyny co planujecie na walentynki?????????????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 16:17
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny