X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i jeszcze jeśli chodzi o szpital to od kilku dni nie mogę znaleźć mojego przenośnego bezprzewodowego internetu :/ buuuuu nie wytrzymam odcięta od świata :/ Ale mam doła....

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela ja tez wizytuje 13 w piatek i Eweliska chyba tez, takze sama nie bedziesz .

iwonka1077, Angela89, Eweliśka lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam może jestem okropna matka ale smoczków wcale nie mam zamiaru kupować :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    Angela ja tez wizytuje 13 w piatek i Eweliska chyba tez, takze sama nie bedziesz .
    ooo fajnie, będzie mi raźniej :) Ja już mężowi powiedziałam że i tak będzie pechowo bo będzie mi dr pisała wskazanie do CC.. Więc już zwaliłam to na 13 piątek

Bambi85 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha sliczny brzuszek <3

Gosha lubi tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    ooo fajnie, będzie mi raźniej :) Ja już mężowi powiedziałam że i tak będzie pechowo bo będzie mi dr pisała wskazanie do CC.. Więc już zwaliłam to na 13 piątek
    ejjj no nie mow ze bedzie pechowo. Ale jak ja sie zorientowalam ze to 13 w piatek to polozna z takim zatroskaniem do mnie, ze jezeli to mnie niepokoi mozemy przelozyc , ale powiedzilaam ze ok :D , nie jestem jakas przesądna. A dzisiaj stwierdzilam ze musze podszykowac troche torbe do szpitala jakby jednak dzien byl pechowy - wiem glupia ja.

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    gosha jaka cena tych staników???one miekkie sa??????na necie kupowałaś czy w sklepie????z rozmiary b i c sa????? :)
    Sa na internecie na pewno, rozmiary pewne tez... Sa miękkie i naprawdę super, to firma CHANGE, ja kupiłam w sklepie :) i teraz tak z cena... W normalnej cenie jeden kosztował tutaj 55€, na przecenie kupiłam po 15€. Nie wiem jak sie maja ceny w PL, wiem ze sa dostępne ale musisz poszukać w necie...

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:
    ejjj no nie mow ze bedzie pechowo. Ale jak ja sie zorientowalam ze to 13 w piatek to polozna z takim zatroskaniem do mnie, ze jezeli to mnie niepokoi mozemy przelozyc , ale powiedzilaam ze ok :D , nie jestem jakas przesądna. A dzisiaj stwierdzilam ze musze podszykowac troche torbe do szpitala jakby jednak dzien byl pechowy - wiem glupia ja.

Ja też nie jestem przesądna więc będzie na pewno dobrze :) Do CC się już przyzwyczaiłam więc nic chyba mnie nie zaskoczy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 16:05

iwonka1077, Bambi85 lubią tę wiadomość

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    Sa na internecie na pewno, rozmiary pewne tez... Sa miękkie i naprawdę super, to firma CHANGE, ja kupiłam w sklepie :) i teraz tak z cena... W normalnej cenie jeden kosztował tutaj 55€, na przecenie kupiłam po 15€. Nie wiem jak sie maja ceny w PL, wiem ze sa dostępne ale musisz poszukać w necie...
    no taa zgabczenie mi nie przypomniała ze ty za granica :)poszukam u nas :)

Gosha lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi85 wrote:

Podejdźmy do tego piątku jako do szczęśliwego a nie pechowego:D ja sobie przynajmniej tak zaczęłam wmawiać:D
    Poza tym cieszę się bo mam usg i mąż jedzie ze mną więc naciągnę go w drodze powrotnej na walentynkowe prezenty haha:P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 16:06

Angela89, Bambi85 lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • KASIAB Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    Doczytałam i oczywiście nie pamiętam do czego miałam się odnieść :P

Fasia wyłaź z tego szpitala i nie wygłupiaj się :P A tak na poważnie to mam nadzieję że wszystko będzie dobrze :) Ja mam wizytę 12.02 i wtedy pewnie też już dostanę od mojego gin skierowanie na patologię ciąży :/ Aż się boję tej wizyty a im bliżej tym bardziej nie chcę - nie na widzę szpitali :/

KasiaB według tego co wyczytałam i wyszukałam w normach mojego laboratorium to niestety Twoje wyniki są albo za wysokie albo na granicy. Np na czczo i po 2h masz na granicy bo powinno być >100 i >140 a po godzinie >180. Raczej na Twoim miejscu włączyłabym już jakąś dietkę bo nie zaszkodzi a lekarz jak oceni to powie co dalej :)

Ida mi się Milan podoba chociaż tak jak większości kojarzy się z klubem piłkarskim, sama bym pewnie tak syna nie nazwała ale imię jak najbardziej jest spoczko :)

Co do smoczków to ja kupiłam kilka firm, zarówno uspokajające jak i ortodontyczne ale nie będę używała. Wyczytałam ostatnio w "Najszczęśliwsze niemowlę..." że noworodkom nie powinno się podawać smoczka żeby nie pomyliło z piersią, a odruch ssania powinien być przy piersi wyrabiany a nie przy smoczku :P

A no i gratuluję rozpoczęcia nowych tygodni :*
    No tak czeka mnie dietka! Zaczynam juz a zobaczymy co gin powie...

f2w3rjjgui4xt8ts.png
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaaaa Natalia skończyła szyć moje zamówienie :) Ale radość :)

iwonka1077, CzaryMary, Justinka, Eweliśka, Gosha, Rudzia, weronika86 lubią tę wiadomość

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlaśnie dziewczyny co planujecie na walentynki????????????? :)

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:

NNNIIIIICCCCCCC :) :P
    Ewentualnie syneczkowi zapodam coś słodkiego na ruszt :) niech się chłopaczek cieszy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 16:14

iwonka1077, Ewelcia, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka wrote:
    Podejdźmy do tego piątku jako do szczęśliwego a nie pechowego:D ja sobie przynajmniej tak zaczęłam wmawiać:D
    Poza tym cieszę się bo mam usg i mąż jedzie ze mną więc naciągnę go w drodze powrotnej na walentynkowe prezenty haha:P

Hihih no tak zapomniałam walentynki :D To ja męża też gdzieś wyciągnę bo 14 idzie do pracy więc nie będzie kiedy :) Ja tam na tłusty czwartek się szykuje tyle okazji do świętowania :D Na tłusty czwartek pączki będę robiła :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 17:08

Bambi85, iwonka1077 lubią tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    trzebaby skorzystac z ostatnich miesiecy beztroski i gdzies isc, ale jak tak sobie mysle o tym to mi sie nie chce, ale dzisiaj wybitnie mam dzien na nie, wiec moze mi sie zmieni. U Ciebie inna sytuacja Iwonka bo juz masz coreczke, ale moze jakas opieke da sie zorganizowac i tez cos milego zaplanowac w sumie kazda okazja dobra.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 16:17

iwonka1077 lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liloe a kiedy i gdzie u nas te warsztaty ?
    Wiem ze ktoras z nas byla, jak byl boom tych wszystkich warsztatow na jesieni, ale nie pamietam oczywiscie kto

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 17:07

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liloe wrote:
    W Novotelu albo w Andersii 05.02
    o to juz ten tydzien, narazie jakos slabo sie zapowiada poki co wiec nie bede planowac juc nic wiecej :P

ex2bj44j3vvmhqd0.png
‹‹ 2431 2432 2433 2434 2435 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ