Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy_ wrote:u mnei czkawka to podskakiwanie głowy, czasem mam wrażenie że całej klatki piersiowej malucha i w równych odstępach, drżenie odczuwam jednorazowo i trwa to może 1 może 2 sekundy
A to ja nigdy nie czułam w takim razie.
Kurde, siedzę i ciągle mi leci z prawego suta i koszulka się moczy.Amy_ lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Te olejki raczej nie pomogą, ale też nie zaszkodzą. Jeśli ma się tendencję do rozstępów to można się ciapać i ciapać a one i tak się pojawią
ja sobie kupiłam, żeby mieć świadomość, że zrobiłąm wszystko co moglam a cycki i tak zrobiły swoje
ale tak jak piszesz, jak ktoś ma tendencje to choćby nie wiem jak dbał to i tak krechy beda
ale róbmy to co możemy i bądźmy dobrej myśli
Amy_, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
Etui nie ma wypełnienia bo chodzi o to żeby nie zajmowało za dużo miejsca. To taka kosmetyczka na pieluszki do torby, żeby nie leżały w torbie z innymi śmieciami i się brudziły
Tu jest coś na czym się wzorowałyśmyhttp://www.pakamera.pl/akcesoria-rozne-etui-na-pieluchy-liski-nr1123784.htm
-
nick nieaktualny
-
Ewelcia wrote:Etui nie ma wypełnienia bo chodzi o to żeby nie zajmowało za dużo miejsca. To taka kosmetyczka na pieluszki do torby, żeby nie leżały w torbie z innymi śmieciami i się brudziły
Tu jest coś na czym się wzorowałyśmyhttp://www.pakamera.pl/akcesoria-rozne-etui-na-pieluchy-liski-nr1123784.htm
-
Robotka - no właśnie która ta Twoja pościel
bo komentarza nie widzę... a nie wiem czy minky ten mocny róż? czy może te pastelowe serduszka?
A i pytałam kiedyś, ale pewnie Ci umknęło, albo aż tak daleko się nie wracałaś z nadrabianiemumawiałaś się już na sesję brzuszkową?
Ewelcia - super pościel, fajne te sówki, takie inne
A jak znajdę jakiś materiał w necie... to jest szansa że p. Natalia go zamówi? -
Rudzia wrote:Dzieki dziewczyny! Wiec dalej nie wiem ehhh:/ mam nadzieje, ze polozna bedzie wstanie jutro wyczuc ... grrr
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Dzieki dziewczyny! Wiec dalej nie wiem ehhh:/ mam nadzieje, ze polozna bedzie wstanie jutro wyczuc ... grrr
Nam położna badała brzuchy na szkole rodzenia. Macała dzidziulkę i mówiła co gdzie jest.Więc jeśli poprosisz na pewno jest w stanie to zrobić. Tylko nie jest to takie przyjemne. Mnie potem bolał lekko brzuch przez parę godzin.
-
haneczka wrote:To moja karoca
Dałam radę złożyć sama
Haneczka, super fura! Chociaż nie wiem czy ja bym się na biel zdecydowała, jakoś nie umiem czystości utrzymać.
A mąż cię nie udusi za to, że sama złożyłaś i odebrałas mu tę przyjemność?haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Racja! Zaraz rozłożę z powrotem:P Ale to akurat trwało z 3 minuty;) Bardzo łatwy montaż.
Mi też się bardzo podoba, a ten kuferek jest wielki!Sam wózek jest na prawdę duży i długa gondolka powinna trochę posłużyć
iwonka1077, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwonka, Justinka:) moja to pudrowy róż z białymi serduszkami i pościel do wózka zygzaki z mietowym minky:) jedna z ostatnich postow Natali:)
Haneczka ale fura:D a jaki literek fiu fiu
Nie chciałaś.białej ramy do tego cudenka:)
Amy! Do xlandera jedli kupisz od 1 lutego do chyba 15 marca masz torbę gratis:d czyli zalapalam sięjutro będzie wóz mój albo jeszcze dziś koło 19
Justinka, iwonka1077, haneczka lubią tę wiadomość