X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.youtube.com/watch?v=KnBZaDWM39w
    to jest dopiero magia, karmienie mnie nie wzrusza :P

haneczka, weronika86 lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    Czytam Was i załamuję się swoją dupowatością :/ Kurna że tak powiem mam swój salon a ani pedicure, ani manicure a co dopiero włosy - nic nie zrobione a wystarczyłoby pojechać i usiąść na fotelu :/ Zawsze zarzekałam się że nie chcę by zaniedbaną matką a właśnie doprowadzam się sama do takiego stanu :/

Ewelcia, a to nie wiesz, że szewc bez butów chodzi? Ja też jeżdżę czy raczej jeżdźiłam po klientkach na depilację a sama chodzę zarośnięta, bo nie mogę się zmotywować. :P O pedicure czy manicure to już nie wspomnę. Tyle co paznokcie skracam, bo mnie długie wkurzają. :P

A kurierzy i listonosze to mnie w takim wydaniu widują, że aż wstyd. :P Właśnie sobie uświadomiłam, że od piątku nie wychodziłam z domu, bo w sumie nie miałam po co. xD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 15:29

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tez mam takie dni, że nie chce mi sie koło siebie dosłownie nic robić. Dobrze, że zęby umyję. ale generalnie staram się jako tako ogarniać ale tylko i wyłącznie dla własnego dobrego samopoczucia :)

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia wrote:
    Czytam Was i załamuję się swoją dupowatością :/ Kurna że tak powiem mam swój salon a ani pedicure, ani manicure a co dopiero włosy - nic nie zrobione a wystarczyłoby pojechać i usiąść na fotelu :/ Zawsze zarzekałam się że nie chcę by zaniedbaną matką a właśnie doprowadzam się sama do takiego stanu :/

oj tam! ja wyglądam jak siedem nieszczęść odkąd jestem na zwolnieniu :P jedynym moim szaleństwem to są co drugi dzień umyte włosy :P paznokci nie tknęłam nie powiem ile, maluję się chyba wtedy jak mąż mnie gdzieś zabiera do kina czy na obiad/kolacje a takto? po co? :P

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Ewelcia Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Amy tu podobny ale z bliźniakami :p Ale ile to trzeba mieć wprawy żeby tak dziecko trzymać w kąpieli...
    https://www.youtube.com/watch?v=-up6zVX7dWg

Amy_ lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:

łohooho chyba mam jakiś dzisiaj wyrzut hormonów bo na tym to się poryczałam :/
    nie lubię nie panować nad emocjami :)

Amy_, Ewelcia, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaa moje włosy fryzjera widziały w sierpniu :P Odrost jest ale jak ja go akceptuje to nie jest źle - wcześniej raz na miesiąc musiałam się farbować. Włosy myje też co drugi dzień w porywach szaleństwa co 3. Paznokcie robi mi przyjaciółka więc do niej do salonu jeżdżę w ramach wyjścia z domu. Nogi golę co wizytę u lekarza hahaha :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa - robisz depilację ?? laser?? marzy mi się laserowe pozbycie bobra :)

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie Ewelcia! ale Ciebie to czeka! więc może trenuj na lalkach? z bliźniakami filmik przecudowny :D

ja właśnei Olkowi puszczam zamiast muzyki wrzeszczące noworodki :P nieco się rozkopał ale jak się osłucha to mu może zbrzydnie i jak usłyszy swój płacz to szybciej się zamknie? :P

Angela89, iwonka1077, CzaryMary, mantissa, Ewelcia, Fasia, misia83, weronika86 lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 15:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta no współczuje dobrze że mąż był z toba, ja teraz jak byłam u lekarza i miałam usg to musze powiedzieć że ledwo leżałam juz ciezko tak mi na plecach, ale co zobić

co do wyglądu mam to samo moje naturalne wlosy krecone są i zwykle prostuję a teraz to raz na dwa tygodnie może się zmuszę dobrze ze mi się chce umalować troche jak do sklepu ide czy coś :)

dzieki Rudzia za info o olejku, już sie astanawiałam czy cos z nim nie tak :)

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    łohooho chyba mam jakiś dzisiaj wyrzut hormonów bo na tym to się poryczałam :/
    nie lubię nie panować nad emocjami :)

płacz płacz :P nawyżej zmienisz nick - MaryBeksa :D

CzaryMary lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    dokładnie Ewelcia! ale Ciebie to czeka! więc może trenuj na lalkach? z bliźniakami filmik przecudowny :D

ja właśnei Olkowi puszczam zamiast muzyki wrzeszczące noworodki :P nieco się rozkopał ale jak się osłucha to mu może zbrzydnie i jak usłyszy swój płacz to szybciej się zamknie? :P

buhahahaha cuuudowna teoria. Możesz konkurowac z dr Karpem :) Suuuper :D

Ewelcia, Amy_, weronika86 lubią tę wiadomość

• mantissa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    mantissa - robisz depilację ?? laser?? marzy mi się laserowe pozbycie bobra :)

Nieee, laser nie. :P Wosk tylko. :) Lubię się znęcać nad ludźmi. :D Laser też by mi się marzył, ale z moim owłosieniem to i 10 sesji by nie wystarczyło. :P

Ewelcia, u ciebie to będzie tak wyglądało: :P
    https://www.facebook.com/video.php?v=395942713906440&fref=nf

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 15:41

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dr Amy i jej teoria - od dziś puszczamy ryk dziecka niż Chopina :D

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    HANECZKA dupa nie dzwonią ze sklepu to pewnie wózka nie ma dziś:) no nic muszę się smakiem obyć:P jutro im nie przepuszczę:P nie no żartuję wytrzymam:) ale Ty pochwal się koniecznie:D

JUSTINKA kurcze ja tak tylko z doskoku ostatnio ale jak chcesz to Natali na swojej stronie ma moją pościel:) taka różowa z czarnym:) pod nią jest mój komentarz:D
    jak się obrobię to coś skleję:)
    powiem tylko że dla mnie jest mega:) wyrazista taka hm...taka w moim typie:D no i ta pościel do wózka....love <3

IWONKA mój olejek pachnie ale mega delikatnie, migdałkami:) muszę się dobrze wczuć:) często sobie ręce wącham bo taki subtelny zapach:D

HWESTA o rany ale przygoda;/
    u mnie lekarz od razu pyta czy mogę na plecach leżeć bo jeśli nie to od razu na bok każe się przewrócić żeby właśnie nie zasłabnąć.
    ja niestety na plecach już nie uleżę choć na usg wytrzymuję znośnie:)

wy mówicie o kosmetyczkach??
    phi:P siostra mi ostatnio zrobiła kolor na włosach:D ja sobie wczoraj o dziwo moimi super nowymi maszynkami ogoliłam bobra na zero:D na czuja!!! pod prysznicem!!! to dopiero wyzwanie, ale nie wiem czy dziś mężowi kota nie pokaże żeby ocenił i ewentualnie przygolił mi to czego sobie sama nie dogoliłam:P choć wydaje mi się że jest okej:D i tak samo zrobię przed porodem:) pojadę na zero na czuja:D

Justinka, haneczka lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • iwonka1077 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy a ty jak sie czujesz rwa dokucza czy juz lepiej?????przyszly juz ci teolejki smarujesz sie????? ::P

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Rudzia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynyyyyy!!!!! Sorki ze tak nudze tym ulozeniem dzidzi ale jestem strasznie ciekawa jak lezy mala i od kilku dni probuje to rozszyfrowac :P jutro mam wizyte u poloznej to moze sie dowiem ale poki co...

Mala wlasnie miala czkawke i wyczulam ja doslownie kolo pepka, jesli lezalaby glowka w dol to gdzie byloby czuc czkawke? ;>

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SYLWIA mi pod wieczór puchną ręce i stopy, jak zobaczę rano jadę na IP, ciśnienie czasami skacze powyżej 140, ale czekam 15 minut i spada. Powyżej 140/90 IP. Jestem bardzo przewrażliwiona na tym punkcie! Teraz pod opieka lekarza, co tydzien wizyty. Ale przede wszystkim radzę obserwować swoje ciało, z tym naprawdę nie ma żartów ;)

HWESTA bidulko... Dobrze ze juz dobrze ;)

sylvia007 lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    HANECZKA dupa nie dzwonią ze sklepu to pewnie wózka nie ma dziś:) no nic muszę się smakiem obyć:P jutro im nie przepuszczę:P nie no żartuję wytrzymam:) ale Ty pochwal się koniecznie:D

JUSTINKA kurcze ja tak tylko z doskoku ostatnio ale jak chcesz to Natali na swojej stronie ma moją pościel:) taka różowa z czarnym:) pod nią jest mój komentarz:D
    jak się obrobię to coś skleję:)
    powiem tylko że dla mnie jest mega:) wyrazista taka hm...taka w moim typie:D no i ta pościel do wózka....love <3

IWONKA mój olejek pachnie ale mega delikatnie, migdałkami:) muszę się dobrze wczuć:) często sobie ręce wącham bo taki subtelny zapach:D

HWESTA o rany ale przygoda;/
    u mnie lekarz od razu pyta czy mogę na plecach leżeć bo jeśli nie to od razu na bok każe się przewrócić żeby właśnie nie zasłabnąć.
    ja niestety na plecach już nie uleżę choć na usg wytrzymuję znośnie:)

wy mówicie o kosmetyczkach??
    phi:P siostra mi ostatnio zrobiła kolor na włosach:D ja sobie wczoraj o dziwo moimi super nowymi maszynkami ogoliłam bobra na zero:D na czuja!!! pod prysznicem!!! to dopiero wyzwanie, ale nie wiem czy dziś mężowi kota nie pokaże żeby ocenił i ewentualnie przygolił mi to czego sobie sama nie dogoliłam:P choć wydaje mi się że jest okej:D i tak samo zrobię przed porodem:) pojadę na zero na czuja:D
    robotka z jakiej firmy masz ten olejek?? moj tez odrobine pachnie ale nie za duzo, ogolnie mi pasuje :)

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam jak Olo będzie na świecie czy się sprawdziło :P

Iwonka a rwa mi odpuściła póki co :) ale to wraca co jakiś czas więc się na zapas nie ciesze ;P

Jeszcze nie przyszły :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 15:47

lk80hku.png
    84pj0p2.png
‹‹ 2452 2453 2454 2455 2456 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ