Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyeeeeeestem
siostra zrobiła mi pedicure i czuje się piękna!! jak to niewiele kobiecie ciężarnej do szczęścia potrzeba
co do laktatorów to ja wybrałam medela mini electric. Moja siostra (mama wcześniaka) powiedziała, że przy ręcznym nie dałaby rady. ona cały czas musiała sobie pokarm odciągac , z racji tego że mała nie umiała ssać
Niedługo powinien do mnie dotrzeć, tak więc dam znać czy ryczy jak krowa
haneczka - super, że Twoj mąż się tak angażuje w sprawy okołociązowe. Mój raczej postanowił być tylko moim szoferem, składaczem mebli, i dźwigaczem Loveli. Nie bardzo go interesują "te" sprawy
Pochwal się bryczkąWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 14:30
haneczka, Angela89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:eeeeeestem
siostra zrobiła mi pedicure i czuje się piękna!! jak to niewiele kobiecie ciężarnej do szczęścia potrzeba
co do laktatorów to ja wybrałam medela mini electric. Moja siostra (mama wcześniaka) powiedziała, że przy ręcznym nie dałaby rady. ona cały czas musiała sobie pokarm odciągac , z racji tego że mała nie umiała ssać
Niedługo powinien do mnie dotrzeć, tak więc dam znać czy ryczy jak krowa
Nie ryczy jak krowa ale daje tyle mleka co krowaCzaryMary, lysinka, haneczka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Nie ryczy jak krowa ale daje tyle mleka co krowa
to najważniejszeJuz go lubię
A czytałm gdzies ostatnio, że trwają prace nad "skonstuowaniem" krowy, która będzie dawała mleko składem identyczne z ludzkim!! O zgrozo !!Angela89 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!!
Chciałam się tylko pochwalić, że jestem już na wczorajszym dniu (i to na porze wieczornej) jeśli chodzi o nadrabianie także zbliżam się do finału
Widziałam, że Fasia w szpitalu wylądowała- trzymaj się tam bidulko! i współczuję skrzypiącego łóżka, też kiedyś takie miałam to bałam się w nocy poruszyć, żeby nikogo nie obudzić
Wszystkie macie takie śliczne brzuszki!!! ja to cały czas się zastanawiam, jak te dzieciaczki się tam mieszczą bo przecież już spore są
Ja dziś o 16 mam wizytę także proszę o kciuki bo chyba będzie usga po wizycie nadrabiam dalej!! :*
CzaryMary, Angela89, KasiaKwiatek, lysinka, haneczka, Gosha, Fasia, misia83, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyziolko wrote:Dzień dobry!!
Chciałam się tylko pochwalić, że jestem już na wczorajszym dniu (i to na porze wieczornej) jeśli chodzi o nadrabianie także zbliżam się do finału
Gratulacje wytrwałości - ja nie raz po jednym dniu mi się nie chce wszystkiego czytać, przeglądam tylko najważniejsze rzeczyTak się rozleniwiłam, zaraz będzie trzeba dupsko zbierać bo dziecko nie da takiego lenistwa
-
mnie też coś ostatnio może ze 2 dni pobolewa brzuch na dole - tak pod spodem i jak chodzę to taki ciężar czuje ... a no i noga prawa tu w pachwinie jakby mi się nie udało szpagatu zrobić... choć nie przypominam sobie żebym próbowała ostatnimi czasy
no i ta noga to nawet mi w chodzeniu przeszkadza , że czasem nawet ciężko mi z łóżka wstać...nie wiem od czego to
-
nick nieaktualnyDajana28 wrote:mnie też coś ostatnio może ze 2 dni pobolewa brzuch na dole - tak pod spodem i jak chodzę to taki ciężar czuje ... a no i noga prawa tu w pachwinie jakby mi się nie udało szpagatu zrobić... choć nie przypominam sobie żebym próbowała ostatnimi czasy
no i ta noga to nawet mi w chodzeniu przeszkadza , że czasem nawet ciężko mi z łóżka wstać...nie wiem od czego to
Ja z takim ala zakwasem chodzę już 3 tydzień, lekarka mówiła że to nic złego. Dziś mała fikneła i jeszcze gorzej i ciężej mi się chodzi.Dajana28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDajana od ciąży...
Mi odpuścił kręgosłup, nawet jest nieźle, ale za to biodro lewe...jak śpię to wiadomo uciskam więc trochę się w nocy kręcę. Ale ostatnio to nawet jak chodzę potrafi boleć i tak jakby dretwiało...głupie uczucie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 14:50
Dajana28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KasiaKwiatek wrote:Dajana od ciąży...
Mi odpuścił kręgosłup, nawet jest nieźle, ale za to biodro lewe...jak śpię to wiadomo uciekam więc trochę się w nocy kręcę. Ale ostatnio to nawet jak chodzę potrafi boleć i tak jakby dretwiało...głupie uczucie...
ahh mnie to już od paru miesięcy bolą plecy tzn. na odcinku lędźwiowym że czasem jak położę się na plecach to później nie mogę wstać czy też się przekręcić na boknormalnie jak jakiś żółw
choć mój S. mówi do mnie od jakiegoś czasu "niedźwiedź" -
nick nieaktualny
-
Rudzia jeszcze troszke i bedzie dobrze
a moze na tym spotkaniu bedzie ktoz normalny i w koncu podejma jakas decyzje a propos cesarki?
Czary a za ile ta medele kupilas kochana bo ona mi sie tez podoba a wczoraj ja widzialam w superpharmie i jesli nie wyje jakos strasznie to moze bym pozyczyla od taty kase? Jedno by z glowy bylo chociazRudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:Haneczka Ty zamawialas Tako Baby Heaven dobrze pamietam?
jaki kolor wzielas ? Bo ja tez go bede zamawiac, szaro-bialy
Ja wzięłam biały z brązem, ale szary też mi chodził po głowie.Rozpakowuję go. Na pierwszy rzut oka, na prawdę duża gondola i fajny pojemny kuferek
Do tego fotelik ma daszek i ochraniacz na nóżki, więc będzie cieplutki.
Zaraz wrzucę prowizoryczne zdjęcia:) Bo mąż skręci dopiero wieczorem
Rudzia, CzaryMary, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshimmer_lip wrote:Rudzia jeszcze troszke i bedzie dobrze
a moze na tym spotkaniu bedzie ktoz normalny i w koncu podejma jakas decyzje a propos cesarki?
Czary a za ile ta medele kupilas kochana bo ona mi sie tez podoba a wczoraj ja widzialam w superpharmie i jesli nie wyje jakos strasznie to moze bym pozyczyla od taty kase? Jedno by z glowy bylo chociaz
kochana, kupowałam przedwczoraj w aptece Gemini za 224,89. ale teraz patrze, że cena wzrosła ?? hmmm 244,99. wiec opłaca się bardziej w super pharm -
No ja tez licze na to ze to juz bedzie ostatnie decydujace spotkanie z lekarzem.. bede wtedy w 34 tyg wlasciwie prawie w 35 wiec tak troche na ostatnia chwile ale wazne ze w ogole..
Haneczka czekam na fotkija wozek zamawiac bede gdzie za 2 tygpdnie
haneczka lubi tę wiadomość
-
mam pytanie... czy mogłaby mi któraś z Was podesłać jakąś stronę z kompletną wyprawką dla dziecka ?? ręce mi opadają... przeglądam forum ale na razie to co znalazłam to nie to..
a może same macie jakieś propozycje ?
jak na razie mam same ciuszki i jestem daleko w d** ze wszystkim
(a no i łóżeczko u ciotki, po które w końcu muszę jechać)
-
nick nieaktualnyHej, ja po wizycie... szyjka super-35 mm i zamknieta, ale niestety zaslablam dwa razy lezac przy usg +zwymiotowalam, pisk w uszach... dobrze, ze maz byl to zaprowadzil mnie do toalety w gabinecie, lezalam na podlodze bo nie bylam w stanie sie o kibel opierac rekami nawet... nie wiem dlaczego tak sie stalo... raz za razem zaslablam tak i przerwalismy badanie, 13 lutego ide po zwolnienie i wtedy dokonczymy... cisnienie mialam dobre 100/70. Lekarz sie przestraszyl az, podejrzewa ze to moze byc reakcja na duphaston (wzielam przed wizyta) , kazal odstawic i wrocic do luteiny , ale juz jedna tabletke na noc tylko, a za 3 tyg odstawiamy wszystkie leki. W zyciu tak nie zaslablam jak dzis... masakra, nie mialam sily sie o toalete opierac aby wymiotowac...