Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Taka byłam z siebie dumna, że nadrobiłam ponad 100 stron (bo właśnie dobrnęłam do końca)!! i wszystko na marneeee bo od jutra kładę się do szpitala
(a tak współczułam Fasi... ) i jak wrócę za parę dni to znów będę w czarnej dupie. A w telefonie Internetu niestety brak.
Ogólnie z Małym wszystko dobrze tylko ze mną nie bardzo. Od jakichś 2 tygodni strasznie boli mnie miejsce pod prawą piersią, tak jakby wątroba. Moja ginka stwierdziła, że musi to zobaczyć chirurg bo coś takiego może spowodować wcześniejszy poródno i dlatego od jutra szpital. Dodatkowo mam anginę i infekcję dróg moczowych ehh jak nie urok to sraczka.
Przepraszam, że tylko o sobie ale nie wiem do czego miałabym się odnieść po tylu stronach nadrabiania
Pozdrawiam Was wszystkie i przytulam wirtualnie :*
idę się użalać nas swoim losemKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Podczytuje Was ale rzadko się udzielam, bo przez tel nie lubię.
Sylvia czemu znikasz?
Ziolko łącze się z Tobą w szpitalnym bólu. Oby szybko wyjaśnili co z Tobą i żebyś do domku wrocila
Pytałam teraz na obchodzi lekarza o sterydy i kazał pytać jutro rano ordynatora na obchodzi. No więc spytam. Na posiew moczu kolejne 4 dni czekania czyli wynik chyba w pon. Jak mam tu czekać tylko na wyniki to chce wyjść do domu tym bardziej, że mam tu 5 min drogi samochodem i leżę niepotrzebnie -
nick nieaktualny
-
Nie chcę Was smuci, a moje samopoczucie zarówno fizyczne jak i psychiczne z dnia na dzień jest coraz gorsze i po prostu nie mam już siły. Gdyby moja sytuacja się jakoś zmieniła to dam wam zac jakoś. Trzymajcie się cieplutko
-
adk_1989 wrote:Fotelik mam maxi cosi cabrio fix, trzeba dokupic adaptery za okolo 70zl i mozna normalnie wpinac na rame. Jeżeli chodzi o kolor to uwazam, że jest niezwykle elegancki i klasyczny więc jak by nam sie druga dziewczynka trafiła bedzie pasować równie dobrze. Zdenerwowałam mnie tylko to że niby wzór ten został ze starej kolekcji (kiedys 274 teraz 215) ale jednak lekko sie różni. W spacerówce praktycznie nie ma czerwonych wstawek, tylko na budce a w gondoli nie ma czerwonej wstawki z tylu i niestety wózek może sprawiać wrażenie trochę smutnego. Nawet miałam go z tego powodu oddać ale stwierdziłam że nie bede sie kłócić o cztery kawałki czerwonego materiału. Ogólnie troszkę się nim pobawiłam już i wiadomo, nie byłam jeszcze na żadnym spacerze ale na razie sobie chwalę
on mi sie taki wydal odpowiedni dla nastepnego potomka bez wzgledu na plec
W czwartek jedziemy ogladac wozki. Gdzies na tarchomin bo w sklepie dudek powinni miec i jedo i camarelo i bebetto to moze czlowiek w koncu cos wybierze
Kolezanka ma peg perego i fajny jest ten pojazd ale cena mnie przeraza. Ma bardzo duza gondoleWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 20:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ziolko wrote:Taka byłam z siebie dumna, że nadrobiłam ponad 100 stron (bo właśnie dobrnęłam do końca)!! i wszystko na marneeee bo od jutra kładę się do szpitala
(a tak współczułam Fasi... ) i jak wrócę za parę dni to znów będę w czarnej dupie. A w telefonie Internetu niestety brak.
Ogólnie z Małym wszystko dobrze tylko ze mną nie bardzo. Od jakichś 2 tygodni strasznie boli mnie miejsce pod prawą piersią, tak jakby wątroba. Moja ginka stwierdziła, że musi to zobaczyć chirurg bo coś takiego może spowodować wcześniejszy poródno i dlatego od jutra szpital. Dodatkowo mam anginę i infekcję dróg moczowych ehh jak nie urok to sraczka.
Przepraszam, że tylko o sobie ale nie wiem do czego miałabym się odnieść po tylu stronach nadrabiania
Pozdrawiam Was wszystkie i przytulam wirtualnie :*
idę się użalać nas swoim losem
Oh szkoda ze szpital, ale jak mus to mus. Przepraszam za egoistyczne pytanie, ale ja nam taki sam bol pod prawa piersią tez od około 2 tygodni, zwalalan to na zebra, ale teraz sie wystraszyłam... Mi ten bol ustaje lekko po nocy a od południa znowu... To tak jakby szczypało..? Nie wiem jak określić..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny