WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania wiesz głupie myślenie - on by mi zrobił CC i może lepiej się mną by zaopiekowali. Ale chyba jednak wybiorę ten szpital bliżej.

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Dziewczyny chciałam Wam tylko napisać, że znikam na jakiś czas.

Co jest Sylwia ?!

• ziolko Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka byłam z siebie dumna, że nadrobiłam ponad 100 stron (bo właśnie dobrnęłam do końca)!! i wszystko na marneeee bo od jutra kładę się do szpitala :( (a tak współczułam Fasi... ) i jak wrócę za parę dni to znów będę w czarnej dupie. A w telefonie Internetu niestety brak.

Ogólnie z Małym wszystko dobrze tylko ze mną nie bardzo. Od jakichś 2 tygodni strasznie boli mnie miejsce pod prawą piersią, tak jakby wątroba. Moja ginka stwierdziła, że musi to zobaczyć chirurg bo coś takiego może spowodować wcześniejszy poród :( no i dlatego od jutra szpital. Dodatkowo mam anginę i infekcję dróg moczowych ehh jak nie urok to sraczka.

Przepraszam, że tylko o sobie ale nie wiem do czego miałabym się odnieść po tylu stronach nadrabiania ;)

Pozdrawiam Was wszystkie i przytulam wirtualnie :*
    idę się użalać nas swoim losem ;)

Krysti lubi tę wiadomość

Aniołek 07.05.2014r.- 10tc.
    Synek 19.04.2015r.
    3i49vcqg486cyhk3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A czy Fasia dzis pisala? Co z Nia??

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Dziewczyny chciałam Wam tylko napisać, że znikam na jakiś czas.
    a czemu?

littletwig lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podczytuje Was ale rzadko się udzielam, bo przez tel nie lubię.

Sylvia czemu znikasz?

Ziolko łącze się z Tobą w szpitalnym bólu. Oby szybko wyjaśnili co z Tobą i żebyś do domku wrocila

Pytałam teraz na obchodzi lekarza o sterydy i kazał pytać jutro rano ordynatora na obchodzi. No więc spytam. Na posiew moczu kolejne 4 dni czekania czyli wynik chyba w pon. Jak mam tu czekać tylko na wyniki to chce wyjść do domu tym bardziej, że mam tu 5 min drogi samochodem i leżę niepotrzebnie :/

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie wlasnie trzymali bo czekalam na wynik posiewu moczu, pozniej na powtorzenie posiewu... echhh

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chcę Was smuci, a moje samopoczucie zarówno fizyczne jak i psychiczne z dnia na dzień jest coraz gorsze i po prostu nie mam już siły. Gdyby moja sytuacja się jakoś zmieniła to dam wam zac jakoś. Trzymajcie się cieplutko

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hwesta a ile dni byłaś?

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adk_1989 wrote:
    Fotelik mam maxi cosi cabrio fix, trzeba dokupic adaptery za okolo 70zl i mozna normalnie wpinac na rame. Jeżeli chodzi o kolor to uwazam, że jest niezwykle elegancki i klasyczny więc jak by nam sie druga dziewczynka trafiła bedzie pasować równie dobrze. Zdenerwowałam mnie tylko to że niby wzór ten został ze starej kolekcji (kiedys 274 teraz 215) ale jednak lekko sie różni. W spacerówce praktycznie nie ma czerwonych wstawek, tylko na budce a w gondoli nie ma czerwonej wstawki z tylu i niestety wózek może sprawiać wrażenie trochę smutnego. Nawet miałam go z tego powodu oddać ale stwierdziłam że nie bede sie kłócić o cztery kawałki czerwonego materiału. Ogólnie troszkę się nim pobawiłam już i wiadomo, nie byłam jeszcze na żadnym spacerze ale na razie sobie chwalę :)
    To troche szkoda bo mi tez sie te czerwone wstawki podobaly. Zobaczymy ;-) on mi sie taki wydal odpowiedni dla nastepnego potomka bez wzgledu na plec ;-)

W czwartek jedziemy ogladac wozki. Gdzies na tarchomin bo w sklepie dudek powinni miec i jedo i camarelo i bebetto to moze czlowiek w koncu cos wybierze ;-)

Kolezanka ma peg perego i fajny jest ten pojazd ale cena mnie przeraza. Ma bardzo duza gondole

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 20:50

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Urwalo mi :-( i spod tej gondoli po wyjeciu mozna rozlozyc nozki i jest normalnie turystycze lozeczko ;-) moglaby Baska na dzialce w tym spac ;-)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ziolko, Sylwia trzymajcie sie dziewczyny.

Sylwia, Ziolko czy ktos ma do Was tel w razie czego?

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ziolko duzo zdrowka sciskam mocno buzie:*** <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 20:58

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylvia buzie :* i wracaj szybko do nas <3

• Gosha Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ziolko wrote:
    Taka byłam z siebie dumna, że nadrobiłam ponad 100 stron (bo właśnie dobrnęłam do końca)!! i wszystko na marneeee bo od jutra kładę się do szpitala :( (a tak współczułam Fasi... ) i jak wrócę za parę dni to znów będę w czarnej dupie. A w telefonie Internetu niestety brak.

Ogólnie z Małym wszystko dobrze tylko ze mną nie bardzo. Od jakichś 2 tygodni strasznie boli mnie miejsce pod prawą piersią, tak jakby wątroba. Moja ginka stwierdziła, że musi to zobaczyć chirurg bo coś takiego może spowodować wcześniejszy poród :( no i dlatego od jutra szpital. Dodatkowo mam anginę i infekcję dróg moczowych ehh jak nie urok to sraczka.

Przepraszam, że tylko o sobie ale nie wiem do czego miałabym się odnieść po tylu stronach nadrabiania ;)

Pozdrawiam Was wszystkie i przytulam wirtualnie :*
    idę się użalać nas swoim losem ;)

Oh szkoda ze szpital, ale jak mus to mus. Przepraszam za egoistyczne pytanie, ale ja nam taki sam bol pod prawa piersią tez od około 2 tygodni, zwalalan to na zebra, ale teraz sie wystraszyłam... Mi ten bol ustaje lekko po nocy a od południa znowu... To tak jakby szczypało..? Nie wiem jak określić.. :(

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis caly dzień na nogach uffff dopiero usiadłam na dupie :) i się nie ruszam .

• Gosha Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SYLWIA trzymaj sie i dbaj o siebie :* wracaj jak tylko zatęsknisz :*

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zjadlam rybe z ziemniakami i buraczkami i ledwo dycham :) zauwazylam ze duzo jesc nie mogę ale wcislam :)

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zolko mnie tez boli po prawej stronie, skors czasem az piecze, obstawiam zebra ale pewnosci nie mam.. Czytalam ze to normalne w ciazy..

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 lutego 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tu my <3 dziś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c3cf84b5f3c4.jpg

Gosha, Rudzia, Fasia, Lali, mantissa, lysinka, Robotka1, CzaryMary, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość

‹‹ 2458 2459 2460 2461 2462 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ