Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
bambi jutro wrzuce kostke, zostawilam aparat w pracy... sa 3 literki i 3 cyferki i kilka metek roznokolorowych i szmatke z metkami i figurami geometrycznymi
mam jeszcze kilka pomyslow a filcu nkupilam jak na wojne
juz w grudniu ale po nieudanej sowie dalam sobie spokoj
Bambi85, Fasia, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:A o zgadze to błagam ani słowa! Od tygodnia codziennie i co noc mnie męczy..pomaga tylko mleko
ale nie na długo. Normalnie w nocy mnie budzi zgaga i muszę iść do lodówki się napić.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Werka.po prostu wpadła w samouwielbienie i chce żebyście ją pod niebiosa za słoneczko wychwalaly:D
Ej nie mówcie że nie słyszeliście o tym że po porodzie się w staniku śpi?? Przecież jak sobie cycka.przygnieciecie to mleko będzie wszędzie! A duże cycki to już w ogóle, zmiana pozycji bez stanika to zabojstwo, mówię serio. Skoro będziemy nosić wkładki laktacyjne to przecież cały czas a nie jak się nam uwidzi:P czyli w nocy teżweronika86, Aguś86, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Polubiłam tylko dlatego że nie jestem z tym problemem sama.
Ja to samonajgorsze, że nie ma znaczenia co bede jadła zgaga i tak przyjdzie. Chociaż nie! Po McDonaldzie nie miałam! Zjadłam na kolację i spałam całą noc jak dziecko
Ida lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Werka.po prostu wpadła w samouwielbienie i chce żebyście ją pod niebiosa za słoneczko wychwalaly:D
Ej nie mówcie że nie słyszeliście o tym że po porodzie się w staniku śpi?? Przecież jak sobie cycka.przygnieciecie to mleko będzie wszędzie! A duże cycki to już w ogóle, zmiana pozycji bez stanika to zabojstwo, mówię serio. Skoro będziemy nosić wkładki laktacyjne to przecież cały czas a nie jak się nam uwidzi:P czyli w nocy teżhahaha prawda! swieta prawfa! a tam nie trzeba mnie bronic przed amy, ja uwielbiam sie z nia wyzywac na forum
kochana jest
Fasia, Robotka1, Amy_ lubią tę wiadomość