Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:Ale nie każda chyba wymaga tych wkładek? Bo nie wszystkim tak się produkuje mleko, tak słyszałam. Ale ja tam nie wiem
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Oooo, to aż mi lżej, że nie tylko ja przez taką zgagę przechodzę. W nocy jest najgorzej! Już nie wiem co robić, bo ani Rennie ani Manti nie pomagają. Budzę się i mnie tak pali, że aż mi niedobrze. Dzisiaj byłam już nawet przygotowana na bieg do wc. Masakra słowem...
Wypróbuj mleko. Mi pomaga bardzo. Pół szklanki zimnego mleka i naprawdę jest ulga i to od ręki. Pijesz i czujesz jak przełykając kwas się cofa.weronika86, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:Ja to samo
najgorsze, że nie ma znaczenia co bede jadła zgaga i tak przyjdzie. Chociaż nie! Po McDonaldzie nie miałam! Zjadłam na kolację i spałam całą noc jak dziecko
Mam identycznie cokolwiek nie zjem to i tak mam zgagę, początkowo myślałam że od soku pomarańczowego - piłam dużo przestałam zgaga jest dalej. Mc doland ma tyle chemii że kwasy zabija w takim razie - muszę sprawdzić -
adk_1989 wrote:A o zgadze to błagam ani słowa! Od tygodnia codziennie i co noc mnie męczy..pomaga tylko mleko
ale nie na długo. Normalnie w nocy mnie budzi zgaga i muszę iść do lodówki się napić.
Mnie męczy od poczatku ciąży, zresztą i bez ciąży często miałam. Bleee.. ale cytrusy i czekoladę i tak będę jeść, bo później przy karmieniu ponoć powinno się odstawić. Ja UMRĘ!
No co się dziwisz, Robotka. My nigdsy mleka nie miały, to skąd mamy wiedzieć jak to jest.No i jak ktoś śpi na plecach to sobie nie przygniecie, ot co.
Znaczy ja pamiętam, że kiedyś coś o tym wspominałyście, ale na razie nie mogę sobie tego wyobrazić, bo mi ciężko cały dzień w staniku wytrzymać.
Ale to tak przez cały okres karmienia trzeba czy tylko na początku?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 22:25
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
weronika86 wrote:spadam lulac juz, z samego rana do pracy..prwno jak znikne to licho wroci
amy pamietaj ze cie kocham i prosze mnie tu nie wyzywac jak mnie nie bedzie ani nie wysmiewac monego sloneczka!!!! fasia stan na strazy!
Tak jest ! -
nick nieaktualny
-
mantissa wrote:Prawda, ale niestety krótko to działa. Zamówiłam sobie teraz z gemini Renni Fruit. Ciekawe czy dobre.
Angela, co to za zabobon?
Dla mnie rennie fruit to wyjatkowe paskudztwo
Zabobon dotyczu włosów. Niby jak jest zgaga to dziecko będzie miało dużo włosów. -
nick nieaktualny