Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:A czym się różni model summit od city line ?
Nie mogę znaleźć aukcji spacerówki z gondolką ...
http://allegro.pl/wozek-3w1baby-jogger-summit-x3-green-gondola-fotel-i5051628494.html
ewentualnie sama gondola:
http://www.mulan.pl/gondola-deluxe-baby-jogger-do-city-mini-mini-gt-mini-4w-elite-summit-x3-versa.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 15:53
KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosha jesli jestes i czytasz to zobacz sobie ten monitor oddechu babysense
ja tez bylam zdecydowana na angel care ale im wiecej czytam o tym baby tym bardziej mi sie podoba
i jakies atesty ma ktorych angel nie ma z tego co rozumiem
Edit. Kurcze ja swoim malym mozgiem jednak nie jestem w stanie ogarnac 3kolowcano jednak dla mnie 4 sztuki musza byc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 15:55
Gosha lubi tę wiadomość
-
KWIATEK - Kocham Cię
właśnie znalazłam wózek, który biere w ciemno
Da się wybrać wózek w godzinę? Da się
Mam opcję na allegro za 2499zł - baby jogger summit x3 + gondola + fotelik maxi cosi + jakiś pałąkcud miód i orzeszki
jeśli to spacerówka która starczy mi na lata to nie mam się nad czym zastanawiać
shimmer_lip, mantissa, KasiaKwiatek, Rudzia, Aguś86, Angela89, Gosha, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Właśnie chciałam ci tą aukcję na allegro podrzucić.
A tu masz od tego sprzedawcy, tylko ze sklepu:
http://www.leo.sklep.pl/wozki/spacerowe/baby-jogger/wozek-2w1-baby-jogger-summit-x3---spacerowkagondola---nowosc,p55578927
Bez fotelika wychodzi 500 zł mniej. A 500 zł za ten początkowy fotelik to jednak sporo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 15:59
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misia mam cały zestaw z gondolką i fotelikiem więc na pewno pasuje
Nie wiem czy mam gdzie zobaczyć, musiałabym się rozeznać. Póki co siedzimy i czytamy
mantissa, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpoko Misia na tej aukcji allegro to jest summit x3 w zestawie. Dokładnie ten. Jak masz Fasia gdzie obejrzeć chociaż samą spacerówkę to na pewno się nie zawiedziesz. Ja go kocham miłością bezwzględną haha
Wiem, że są też czerwone wersje ale nie dostępne w Polsce. U nas albo czarny albo zielonyWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 16:07
Fasia, misia83 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Misia mam cały zestaw z gondolką i fotelikiem więc na pewno pasuje
Nie wiem czy mam gdzie zobaczyć, musiałabym się rozeznać. Póki co siedzimy i czytamy
Fasia, pisze tylko to co wyczytałam z opisu gondoli.
Ja teraz będę korzystała z pożyczonego wózka, pózniej będzie BJ a jak bym sie kiedyś zdecydowała na drugie to dopiero dokupię gondole. Raczej nie wycofają ze sprzedaży a ja tym sposobem przerobię trzy wózki:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 16:10
Fasia lubi tę wiadomość
-
Wiecie w czym leżał problem? Mąż nie chciał się zgodzić na wózek typu xlander za 2,5 tys zł ponieważ spacerówka i tak by nam się nie przydała. Natomiast w opcji Baby Joggera jeśli ta spacerówka jest taka fajna, że Julkowi posłuży np na 3 lata to nie mam się nad czym zastanawiać, bo to jest wózek funkcjonalny na którym mi i mężowi zależy
misia83, KasiaKwiatek, Gosha, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:Fasia jestes moją idolką
bo ja dalej nie wiem co kupic
moje dziecko nie bedzie mialo ani wozka ani imienia -
Fasia wrote:Wiecie w czym leżał problem? Mąż nie chciał się zgodzić na wózek typu xlander za 2,5 tys zł ponieważ spacerówka i tak by nam się nie przydała. Natomiast w opcji Baby Joggera jeśli ta spacerówka jest taka fajna, że Julkowi posłuży np na 3 lata to nie mam się nad czym zastanawiać, bo to jest wózek funkcjonalny na którym mi i mężowi zależy
Mnie dodatkowo zachwycił sposób składania i waga samej spacerówkiWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 16:13
-
nick nieaktualny
-
Aguś86 wrote:Przecież miał być Filip lub Leon w zależności od tego czy urodzi się w dzień parzysty czy nieparzysty. Dobrze pamiętam?
.
Aguś86 lubi tę wiadomość