Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia musicie ocenic w jakim stanie jest ten Twoj uzywany wozek, ja przy Poli mialam uzywany wozek teutonia cosmo, sprzedalam bo nie wygodna spacerowka, ale tez nie planowalam wtedy drugiego dziecka
gdybym miala w planach to zostawilabym dla drugiego dziecia( ze wzgledu na gondole) bo byl w super stanie
co bysmy nie napisaly czuje, ze w glebi duszy juz Wam decyzja zapadla i kupicie nowy
Rudzia ja tez mialam te strupkiRudzia, Fasia lubią tę wiadomość
-
Fasia bo mi szkoda bylo kasy nawet jesli tamten wozek okazal sie brzydki i 12letni
ale juz jak ta budka odstrzelila przy zwyklej zabawie czyli skladanie i rozkladanie nie bylo wyjscia
nie powiem kamien z serca zwlaszcza ze wozek juz zamowiony, zaliczka zaplacona a gwarancja nam idzie dopiero od 25 marca
Nie powiem dwa tysie zabolaly po kieszeni ale my tez kupujemy z mysla o drugim malymRudzia lubi tę wiadomość
-
hwesta wrote:My mamy camarelo carmele , ja mam 160cm wzrostu i wg mnie jest jak najbardziej ok
na początku carera oglądaliśmy ale w carmelce ładnie dziecko widać bedzie:)
ale to mi
-
nick nieaktualny
-
Rudzia wrote:Kurcze ja nie pomyslalam o wysokosci a wychodzi ze Bebetto Silvia ma 121 cm!! A ja 168 cm i teraz sie martwie ze tez bedzie za wysoki
,
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Kurcze ja nie pomyslalam o wysokosci a wychodzi ze Bebetto Silvia ma 121 cm!! A ja 168 cm i teraz sie martwie ze tez bedzie za wysoki
Jak ma regulowaną wysokość rączki, a widziałam że ma, to nie będzie za wysokiRudzia, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Bambi uspokoiłaś mnie
, jak namowie meza na druga rundke po sklepach z wozkami co latwe nie bedzie
, to strzele sobie fotke przy ktoryms bebetto bo ten "moj" flavio tez ma 121 cm, specjalnie dla Ciebie
, albo tej sasiadce z przyczajki hihi
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Rudzia ja ostatnio ta Silvie widzialam chyba w smyku i jak stanelam przy niej to nie wydawala mi sie jakas wielka, a ja mam 160 cm
byla nawet granatowa z bialym stelazem, udane polaczenie
Liloe wspolczuje tej babki z pokojuRudzia, Fasia lubią tę wiadomość
-
LALI wózek jest w bardzo dobrym stanie z tego względu, że gondolka była używana tylko przez 4 miesiące, bo synek się bardzo duży urodził i się nie mieścił
Spacerówka też tylko przez chwilę, bo z tego co pamietam Ona kupiła właśnie jakaś prostą parasolkę. Jedynym minusem jest waga, bo jest naprawdę mega ciężki i brak możliwości montażu fotelika na stelażu. Kolorystycznie nie jest najgorszy, wiadomo że jak bym sama miała wybierać to bym kupiła inny zestaw kolorystyczny ale grafitowo-pomarańczowy nie jest zły
Shimmer na jaki się w końcu zdecydowaliście ?)
Rudzia na spokojnie. Ja mam 161cm wzrostu, a wysokość Bebetto była dla mnie odpowiednia
Liloe, a powiedz mi - taką parasolką jeździ się też zimą? Bo one mają takie malutkie kółka i zastanawiam sie jak tym przebrnąć przez śnieg? Czy one głównie na lato, a np zimą można wyciągnąć tą spacerówkę z wózka 3w1? Nie znam się więc pytam, sorki jeśli pytanie głupie
Rozumiem, że spacerówki z zestawów nie są polecane ze względu na wagę, duże gabaryty i to, że są małe czyli dziecko się w nich nie mieści po czasie? Czy się mylę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 14:53
-
nick nieaktualnyFasia bierz nowy
Ja przy dziewczynach miałam parasolkę PegPerego. Sprawowała się rewelacyjnie, bardzo podobna do Goshy McLarena. Łatwo się składa, przewygodna dla dziecka. Jedyny minus to małe kółka, ale wtedy nie było do wyboru takich jak teraz bryk z kołami traktora. Owszem sprawiał problemy po śniegu i np na plaży. Trzeba było podnosić
My teraz mając na początek gondolę 3w1 śliczny w super stanie od znajomych, kupujemy później sami wypasionego Baby Joggera, właśnie ze względu na mega koła i to, że można z nim biegać, jeździć na rolkach itp... Znaczy dziadkowie kupują
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 15:16
misia83, Fasia lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Fasia bierz nowy
Ja przy dziewczynach miałam parasolkę PegPerego. Sprawowała się rewelacyjnie, bardzo podobna do Goshy McLarena. Łatwo się składa, przewygodna dla dziecka. Jedyny minus to małe kółka, ale wtedy nie było do wyboru takich jak teraz bryk z kołami traktora. Owszem sprawiał problemy po śniegu i np na plaży. Trzeba było podnosić
My teraz mając na początek gondolę 3w1 śliczny w super stanie od znajomych, kupujemy później sami wypasionego Baby Joggera, właśnie ze względu na mega koła i to, że można z nim biegać, jeździć na rolkach itp... Znaczy dziadkowie kupują
Dlatego, te 5 miesięcy bez mrugnięcia pojeżdżę używkąWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 15:21
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDokładnie Misia
Widziałam go na żywo u znajomych, pojeździłam i się zakochałamtak skrętnym, stabilnym i lekkim wózkiem nie jeździłam nigdy wcześniej. A przy tym jest masywny i wygodny dla dziecka. Mam zamiar jeździć tylko gondolką i wykorzystam fotelik, a na przełomie października /września przesiadamy Mikiego do summita!
misia83 lubi tę wiadomość