X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Lali Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia musicie ocenic w jakim stanie jest ten Twoj uzywany wozek, ja przy Poli mialam uzywany wozek teutonia cosmo, sprzedalam bo nie wygodna spacerowka, ale tez nie planowalam wtedy drugiego dziecka :P gdybym miala w planach to zostawilabym dla drugiego dziecia( ze wzgledu na gondole) bo byl w super stanie :) co bysmy nie napisaly czuje, ze w glebi duszy juz Wam decyzja zapadla i kupicie nowy :D

Rudzia ja tez mialam te strupki :P

Rudzia, Fasia lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia bo mi szkoda bylo kasy nawet jesli tamten wozek okazal sie brzydki i 12letni ;-) ale juz jak ta budka odstrzelila przy zwyklej zabawie czyli skladanie i rozkladanie nie bylo wyjscia :-D nie powiem kamien z serca zwlaszcza ze wozek juz zamowiony, zaliczka zaplacona a gwarancja nam idzie dopiero od 25 marca ;-)
    Nie powiem dwa tysie zabolaly po kieszeni ale my tez kupujemy z mysla o drugim malym :-)

Rudzia lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    My mamy camarelo carmele , ja mam 160cm wzrostu i wg mnie jest jak najbardziej ok :) na początku carera oglądaliśmy ale w carmelce ładnie dziecko widać bedzie:)
    Carmeli nie widzialam a carera przy moich 168 cm wydaje mi sie bardzo wysoki ;-) ale to mi ;-)

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ja nie pomyslalam o wysokosci a wychodzi ze Bebetto Silvia ma 121 cm!! A ja 168 cm i teraz sie martwie ze tez bedzie za wysoki :(

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:03

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Kurcze ja nie pomyslalam o wysokosci a wychodzi ze Bebetto Silvia ma 121 cm!! A ja 168 cm i teraz sie martwie ze tez bedzie za wysoki :(
    Rudzia nie bedzie , ja mam 170 cm i wydawal mi sie taki ...normalny, ta sasiadka co mi z nim smiga pod oknami codziennie jest chyba troche nizsza ode mnie a wyglada z wozkiem ok, tako , camerelo wydaja sie wyzsze, jak sie przy nich stoi, nie wiem jak to jest faktycznie z ich wysokoscia bo nie chce mi sie szukac :P,

Rudzia lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bambi uspokoiłaś mnie :)

Bambi85 lubi tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:

Jak ma regulowaną wysokość rączki, a widziałam że ma, to nie będzie za wysoki :)

Rudzia, Bambi85 lubią tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Bambi uspokoiłaś mnie :)
    no po to tu jestem :P, jak namowie meza na druga rundke po sklepach z wozkami co latwe nie bedzie ;), to strzele sobie fotke przy ktoryms bebetto bo ten "moj" flavio tez ma 121 cm, specjalnie dla Ciebie :D , albo tej sasiadce z przyczajki hihi

Rudzia lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia ja ostatnio ta Silvie widzialam chyba w smyku i jak stanelam przy niej to nie wydawala mi sie jakas wielka, a ja mam 160 cm :P byla nawet granatowa z bialym stelazem, udane polaczenie :)
    Liloe wspolczuje tej babki z pokoju :)

Rudzia, Fasia lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi super :) to czekam na zdj z niecierpliwoscia :P

Bambi85 lubi tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Liloe supper egzemplarz Ci sie trafil, naprawde, szkoda slow, z glupim sie nie dyskutuje, bo szkoda nerwow po prostu ech... nie zdaje sobie sprawy z powagi sytuacji, swoja droga mala ta dzidzia jak na 26tc :(

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LALI wózek jest w bardzo dobrym stanie z tego względu, że gondolka była używana tylko przez 4 miesiące, bo synek się bardzo duży urodził i się nie mieścił :P Spacerówka też tylko przez chwilę, bo z tego co pamietam Ona kupiła właśnie jakaś prostą parasolkę. Jedynym minusem jest waga, bo jest naprawdę mega ciężki i brak możliwości montażu fotelika na stelażu. Kolorystycznie nie jest najgorszy, wiadomo że jak bym sama miała wybierać to bym kupiła inny zestaw kolorystyczny ale grafitowo-pomarańczowy nie jest zły :)

Shimmer na jaki się w końcu zdecydowaliście ? :))

Rudzia na spokojnie. Ja mam 161cm wzrostu, a wysokość Bebetto była dla mnie odpowiednia :)

Liloe, a powiedz mi - taką parasolką jeździ się też zimą? Bo one mają takie malutkie kółka i zastanawiam sie jak tym przebrnąć przez śnieg? Czy one głównie na lato, a np zimą można wyciągnąć tą spacerówkę z wózka 3w1? Nie znam się więc pytam, sorki jeśli pytanie głupie :P
    Rozumiem, że spacerówki z zestawów nie są polecane ze względu na wagę, duże gabaryty i to, że są małe czyli dziecko się w nich nie mieści po czasie? Czy się mylę?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 14:53

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie tez sie zastanawialam jak to z tymi parasolkami, czy one na wszystkie okazje ? widzialam ze te lepsze maja maja amorki, blokade przednich kół, ale kółka malutkie :(

Gosha lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia to co przemawia za nowym wozkiem, to wpinany fotelik w stelaz, to jest mega wazne a jak mowisz nie ma takiej mozliwosci w waszym wozku.

Fasia lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia bierz nowy :-D
    Ja przy dziewczynach miałam parasolkę PegPerego. Sprawowała się rewelacyjnie, bardzo podobna do Goshy McLarena. Łatwo się składa, przewygodna dla dziecka. Jedyny minus to małe kółka, ale wtedy nie było do wyboru takich jak teraz bryk z kołami traktora. Owszem sprawiał problemy po śniegu i np na plaży. Trzeba było podnosić :-D
    My teraz mając na początek gondolę 3w1 śliczny w super stanie od znajomych, kupujemy później sami wypasionego Baby Joggera, właśnie ze względu na mega koła i to, że można z nim biegać, jeździć na rolkach itp... Znaczy dziadkowie kupują :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 15:16

misia83, Fasia lubią tę wiadomość

• misia83 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Fasia bierz nowy :-D
    Ja przy dziewczynach miałam parasolkę PegPerego. Sprawowała się rewelacyjnie, bardzo podobna do Goshy McLarena. Łatwo się składa, przewygodna dla dziecka. Jedyny minus to małe kółka, ale wtedy nie było do wyboru takich jak teraz bryk z kołami traktora. Owszem sprawiał problemy po śniegu i np na plaży. Trzeba było podnosić :-D
    My teraz mając na początek gondolę 3w1 śliczny w super stanie od znajomych, kupujemy później sami wypasionego Baby Joggera, właśnie ze względu na mega koła i to, że można z nim biegać, jeździć na rolkach itp... Znaczy dziadkowie kupują :-D
    Kasia, my chyba napalone jesteśmy na ten sam model spacerówki summit x3, dobrze kojarzę??
    Dlatego, te 5 miesięcy bez mrugnięcia pojeżdżę używką:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 15:21

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedo fyn memo kolor 274 z czarnym stelazem i szprychowymi kolami ;-)

A ile te joggery kosztuja??? I czy sa na 3 czy 4 kolach?

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie Misia :-D
    Widziałam go na żywo u znajomych, pojeździłam i się zakochałam :-D tak skrętnym, stabilnym i lekkim wózkiem nie jeździłam nigdy wcześniej. A przy tym jest masywny i wygodny dla dziecka. Mam zamiar jeździć tylko gondolką i wykorzystam fotelik, a na przełomie października /września przesiadamy Mikiego do summita!

misia83 lubi tę wiadomość

• misia83 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Jedo fyn memo kolor 274 z czarnym stelazem i szprychowymi kolami ;-)

A ile te joggery kosztuja??? I czy sa na 3 czy 4 kolach?
    To zależy który model. Ja mam upatrzony summit x3- trójkołowiec za 1469 zł.

bl9c4z17a80ayfoc.png
‹‹ 2574 2575 2576 2577 2578 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ