Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fasia, ja jakbym dostala 3 w 1 to bym się nawet nie zastanawiała. Na pewno bym nowego nie kupiła a już na pewno nie przed porodem. Przecież nikt wam pieniążków nie każe wydawać, możecie odłożyć i niech sobie czekają na spacerówkę.
Najpierw bym przetestowała czy w ogóle dawałabym radę z takim ciężkim wózkiem czy to za duża męczarnia. Kupić można zawsze a sprzedawać za pół ceny nie za bardzo się opłaca.
Swoją drogą, już nie mogę się doczekać jak za pół roku na tapecie będą fajne spacerówki.
PONAWIAM PYTANIE:
Po jakim czasie wam się zmienił status w Gemini z NOWE?
Kaśka, trzymaj się tam. Widzę, że część z nas w rozjazdach po szpitalach a część zdycha w domu przeziębiona. ;(KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
mantissa wrote:Fasia, ja jakbym dostala 3 w 1 to bym się nawet nie zastanawiała. Na pewno bym nowego nie kupiła a już na pewno nie przed porodem. Przecież nikt wam pieniążków nie każe wydawać, możecie odłożyć i niech sobie czekają na spacerówkę.
Najpierw bym przetestowała czy w ogóle dawałabym radę z takim ciężkim wózkiem czy to za duża męczarnia. Kupić można zawsze a sprzedawać za pół ceny nie za bardzo się opłaca.
Swoją drogą, już nie mogę się doczekać jak za pół roku na tapecie będą fajne spacerówki.
PONAWIAM PYTANIE:
Po jakim czasie wam się zmienił status w Gemini z NOWE?
Kaśka, trzymaj się tam. Widzę, że część z nas w rozjazdach po szpitalach a część zdycha w domu przeziębiona. ;(
Kochana ja nie mam 3 w 1. Mam gondolkę i spacerówkę. Fotelik i tak musimy kupić. Niestety bez opcji wpięcia go na stelaż, bo wózek jest sprzed 3-4 lat i to taka firma co to jej nikt nie zna więc nie ma adapterów (pisałam do producenta).
Zastanawiam się teraz, bo jak mam za 2 lata kupować nowy 2w1 dla drugiego dziecka to lepiej kupić teraz. Ehh nie wiem, nie wiem ..
Nie zanudzam. Muszę to przemyśleć, a mąż juz się na mnie wkurza bo jak to ja - napaliłam się na nowy wózek skoro pojawiła sie opcja żebym miała coś nowegobaby są głupie
Ja swojego zamówienie w Gemini nie sprawdzałam, bo zapomniałam aż do czasu jak kurier zadzwonił, że będzie zaraz z przesyłkączekałam 4 dni robocze
-
nick nieaktualnyFasia powiem Ci tak...gdyby Julek miał być jedynakiem to najlepsze wyjście kupić wypasioną spacerówkę, ja tak robię teraz. Dostałam graco evo 3 w 1,więc mam też fotelik z głowy a jest naprawdę porządny.
W sytuacji gdy myślicie o kolejnych dzieciach i pewnie w przeciągu 2-3 lat to kupiłabym wypasiony 3 w 1. Wózek Rudzi jest rewelacyjny, xlandery Robotki też się.
A przy kolejnym dziecku dużo będziesz miała, dom będzie wybudowany...wtedy spokojnie w kupicie sobie wypasioną spacerówkę jakby co
Taka moja rada na trzeźwo
Edit... Tym bardziej jak brat się dokładaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 12:02
weronika86, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda możemy sobie 5 przebić... Zdycham, jutro mam usg z pomiarami cieszę się że wreszcie się dowiemy jaki Miki jest już duży. Zapisuję się od razu do internisty i pokażę się, choć pewnie i tak nic mi nie da...bo co...antybiotyku raczej nie potrzebuję.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 12:12
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMantissa u mnie zadaje się, że zamówienie w Gemini zmieniło status na nowe dosyć szybko, potem opłacone i w realizacji to chyba z 5 dni. Ale weszły w to też dni wolne. Dotarła paczka po 9-10 dniach od zamówienia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 12:12
-
Dzien dobry! ;*
Ja wlasnie wzielam Bebetto ze zwgledu glownie na spacerowke bo wydaje sie byc taka mocna, porządnai ja Fasiu tak jak Kasia mowi jakbym planowsla wiwcej dzieci tp kupilabym porzadny 3w1 ale jak nie to wtedy jakas wypasiona spacerowke bym kupila
KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
Ja narzekalam na brak wyboru opasek dla Malej, nigdzie nie moglam znalezc takich bawelnianych
siostra odwiedzila przed praca H&M i juz nie mam co marudzic
sorki za meczenie zdjweronika86, KasiaKwiatek, Aguś86, Ida, Lali, Angela89, mantissa, Fasia, misia83, Gosha, MartaAlvi, shimmer_lip, Justinka, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiem wiem Wera. Ja od zawsze miałam zoo w domu, chomiki, świnki morskie, papugi, psy, myszki, koty...nawet szczura i żółwia
A sama pamiętam, że jako dziecko zabiłam kijkiem żabę... I kota kiedyś trochę pomęczyłam...na szczęście przeżył moje nadmierne zainteresowanieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 12:23
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Rudzia ta czapeczka jest śliczna
Aż się zakochałam
Takie malusie dziewczynki są słodkie. Zresztą wszystkie dziewczynki
Moja się podstawia do malowania, do czesania
Ciekawe czy synek też będzie chciał malować paznokcie
Rudzia lubi tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Rudzia ta czapeczka jest śliczna
Aż się zakochałam
Takie malusie dziewczynki są słodkie. Zresztą wszystkie dziewczynki
Moja się podstawia do malowania, do czesania
Ciekawe czy synek też będzie chciał malować paznokcie
moj maz kiedys powiedzial ze najgorsze dla niego to jakby syn przyprowadzil chlopaka a corka pakistana
hahahaha to raczej zartem bo to nie nasz wybor a dziecko trzeba kochac jakie by nie bylo
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Werka z tego co widzialam tp te opaski ubieraja juz dziecku od narodzin aöe ja pewnie odczekam z 2 miesoace bo wlasnoe balabym sie ze ja bedzie uciskac
Rudzia lubi tę wiadomość