X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:03

Fasia, misia83 lubią tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 15:22

• mantissa Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia, ja jakbym dostala 3 w 1 to bym się nawet nie zastanawiała. Na pewno bym nowego nie kupiła a już na pewno nie przed porodem. Przecież nikt wam pieniążków nie każe wydawać, możecie odłożyć i niech sobie czekają na spacerówkę. :P Najpierw bym przetestowała czy w ogóle dawałabym radę z takim ciężkim wózkiem czy to za duża męczarnia. Kupić można zawsze a sprzedawać za pół ceny nie za bardzo się opłaca.

Swoją drogą, już nie mogę się doczekać jak za pół roku na tapecie będą fajne spacerówki. :P

PONAWIAM PYTANIE:
    Po jakim czasie wam się zmienił status w Gemini z NOWE?

Kaśka, trzymaj się tam. Widzę, że część z nas w rozjazdach po szpitalach a część zdycha w domu przeziębiona. ;(

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa wrote:
    Fasia, ja jakbym dostala 3 w 1 to bym się nawet nie zastanawiała. Na pewno bym nowego nie kupiła a już na pewno nie przed porodem. Przecież nikt wam pieniążków nie każe wydawać, możecie odłożyć i niech sobie czekają na spacerówkę. :P Najpierw bym przetestowała czy w ogóle dawałabym radę z takim ciężkim wózkiem czy to za duża męczarnia. Kupić można zawsze a sprzedawać za pół ceny nie za bardzo się opłaca.

Swoją drogą, już nie mogę się doczekać jak za pół roku na tapecie będą fajne spacerówki. :P

PONAWIAM PYTANIE:
    Po jakim czasie wam się zmienił status w Gemini z NOWE?

Kaśka, trzymaj się tam. Widzę, że część z nas w rozjazdach po szpitalach a część zdycha w domu przeziębiona. ;(

Kochana ja nie mam 3 w 1. Mam gondolkę i spacerówkę. Fotelik i tak musimy kupić. Niestety bez opcji wpięcia go na stelaż, bo wózek jest sprzed 3-4 lat i to taka firma co to jej nikt nie zna więc nie ma adapterów (pisałam do producenta).
    Zastanawiam się teraz, bo jak mam za 2 lata kupować nowy 2w1 dla drugiego dziecka to lepiej kupić teraz. Ehh nie wiem, nie wiem ..
    Nie zanudzam. Muszę to przemyśleć, a mąż juz się na mnie wkurza bo jak to ja - napaliłam się na nowy wózek skoro pojawiła sie opcja żebym miała coś nowego :P baby są głupie :P

Ja swojego zamówienie w Gemini nie sprawdzałam, bo zapomniałam aż do czasu jak kurier zadzwonił, że będzie zaraz z przesyłką :) czekałam 4 dni robocze

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia powiem Ci tak...gdyby Julek miał być jedynakiem to najlepsze wyjście kupić wypasioną spacerówkę, ja tak robię teraz. Dostałam graco evo 3 w 1,więc mam też fotelik z głowy a jest naprawdę porządny.
    W sytuacji gdy myślicie o kolejnych dzieciach i pewnie w przeciągu 2-3 lat to kupiłabym wypasiony 3 w 1. Wózek Rudzi jest rewelacyjny, xlandery Robotki też się.
    A przy kolejnym dziecku dużo będziesz miała, dom będzie wybudowany...wtedy spokojnie w kupicie sobie wypasioną spacerówkę jakby co :-D
    Taka moja rada na trzeźwo :-P

Edit... Tym bardziej jak brat się dokłada :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 12:02

weronika86, Fasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My się zdecydowaliśmy na camarelo carmela :)

Ida lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida możemy sobie 5 przebić... Zdycham, jutro mam usg z pomiarami cieszę się że wreszcie się dowiemy jaki Miki jest już duży. Zapisuję się od razu do internisty i pokażę się, choć pewnie i tak nic mi nie da...bo co...antybiotyku raczej nie potrzebuję.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 12:12

Ida lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mantissa u mnie zadaje się, że zamówienie w Gemini zmieniło status na nowe dosyć szybko, potem opłacone i w realizacji to chyba z 5 dni. Ale weszły w to też dni wolne. Dotarła paczka po 9-10 dniach od zamówienia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 12:12

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry! ;*
    Ja wlasnie wzielam Bebetto ze zwgledu glownie na spacerowke bo wydaje sie byc taka mocna, porządna :) i ja Fasiu tak jak Kasia mowi jakbym planowsla wiwcej dzieci tp kupilabym porzadny 3w1 ale jak nie to wtedy jakas wypasiona spacerowke bym kupila :)

KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja narzekalam na brak wyboru opasek dla Malej, nigdzie nie moglam znalezc takich bawelnianych :D siostra odwiedzila przed praca H&M i juz nie mam co marudzic :D
    1g6iyf.jpg

sorki za meczenie zdj :)

weronika86, KasiaKwiatek, Aguś86, Ida, Lali, Angela89, mantissa, Fasia, misia83, Gosha, MartaAlvi, shimmer_lip, Justinka, lysinka lubią tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaa zapomniałam... Witamy się w 31 tygodniu :-D wreszcie mamy 3 z przodu

weronika86, Rudzia, Ida, Fasia, misia83, MartaAlvi, liloe, Amy_, Justinka, lysinka lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi sie ssstrasznie podobaja opaseczki :-) mozna zakkdac je od poczatku czy troszke pozniej rudzia? no bo na poczatku ta gloweczka mieciuska..

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika wysłałam moje namiary jeszcze raz :-D
    Ty morderco chomików i kaczek :-D

weronika86, Rudzia, Fasia lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Aaaaaa zapomniałam... Witamy się w 31 tygodniu :-D wreszcie mamy 3 z przodu
    fajne uczucie co? gratuluje!!!!! my za 3 dni wcbodzimy w 33tc :-)

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Weronika wysłałam moje namiary jeszcze raz :-D
    Ty morderco chomików i kaczek :-D
    kasia ja nawet tego nie pamietam ...haha rodzice opowiadali...ja chcialam sie tylko pobawic :-)

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem Wera. Ja od zawsze miałam zoo w domu, chomiki, świnki morskie, papugi, psy, myszki, koty...nawet szczura i żółwia :-D
    A sama pamiętam, że jako dziecko zabiłam kijkiem żabę... I kota kiedyś trochę pomęczyłam...na szczęście przeżył moje nadmierne zainteresowanie :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 12:23

weronika86 lubi tę wiadomość

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia ta czapeczka jest śliczna :) Aż się zakochałam :) Takie malusie dziewczynki są słodkie. Zresztą wszystkie dziewczynki ;) Moja się podstawia do malowania, do czesania :P Ciekawe czy synek też będzie chciał malować paznokcie ;)

Rudzia lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Rudzia Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werka z tego co widzialam tp te opaski ubieraja juz dziecku od narodzin aöe ja pewnie odczekam z 2 miesoace bo wlasnoe balabym sie ze ja bedzie uciskac :)

weronika86 lubi tę wiadomość

l22njw4zq8sux6j8.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    Rudzia ta czapeczka jest śliczna :) Aż się zakochałam :) Takie malusie dziewczynki są słodkie. Zresztą wszystkie dziewczynki ;) Moja się podstawia do malowania, do czesania :P Ciekawe czy synek też będzie chciał malować paznokcie ;)
    agus oby nie :-) moj maz kiedys powiedzial ze najgorsze dla niego to jakby syn przyprowadzil chlopaka a corka pakistana :-) hahahaha to raczej zartem bo to nie nasz wybor a dziecko trzeba kochac jakie by nie bylo :-)

Aguś86 lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Werka z tego co widzialam tp te opaski ubieraja juz dziecku od narodzin aöe ja pewnie odczekam z 2 miesoace bo wlasnoe balabym sie ze ja bedzie uciskac :)
    chyba tez tak zrobie bo skoro lezenie ma jednej stronie moze znieksztalcic glowke to opaska tez moze chyba ze zakladac taka ktora tylko lezy a nie trzyma sie na glowce

Rudzia lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
‹‹ 2572 2573 2574 2575 2576 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ