Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
FASIA te Maclareny sa nie do zdarcia, wierz mi. Ja sprzedałam swoja w dobrej cenie po synku, schodzą jak świeże bułeczki. Ale jest duzo modeli, najważniejsze zeby miały na nóżki rozłożenie, jak dzidzia przyśni. Ja biorę ta
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/73cd678e3b97.jpgLali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia ale dziecko maxymalnie do 2,5 roku chce samo siedziec w wozku pozniej juz chodzi ok 2 latek i zwyczajnie nie chce siedziec w tym wowzku dlatego napisalam ci ze 1,5 roku moja chciala jezdzic ale niewiadomo jak bedzie twoj synek
to nie chodzi ze to wozek nie wytrzyma
w kazdym razie przy wyborze patrz zeby tam gdzie dziecko plecki ma zeby za miekkie nie bylo i dosyc wysokie bo pozniej ci 2 latek moze sie nie zmiescic i bedzie mu wystawac glowaweronika86 lubi tę wiadomość
-
Gosha wrote:FASIA te Maclareny sa nie do zdarcia, wierz mi. Ja sprzedałam swoja w dobrej cenie po synku, schodzą jak świeże bułeczki. Ale jest duzo modeli, najważniejsze zeby miały na nóżki rozłożenie, jak dzidzia przyśni. Ja biorę ta
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/73cd678e3b97.jpg -
nick nieaktualnyweronika86 wrote:nie widzialam ich.a jaki koszt? sa w wielopakach? ja mam zamiar pojechac do macro albo costco i kupic wiecej jesli sie sprawdze i jesli wogole bede uzywac...zobacze jak juz sie mala urodzi
-
nick nieaktualny
-
Gosha wrote:FASIA te Maclareny sa nie do zdarcia, wierz mi. Ja sprzedałam swoja w dobrej cenie po synku, schodzą jak świeże bułeczki. Ale jest duzo modeli, najważniejsze zeby miały na nóżki rozłożenie, jak dzidzia przyśni. Ja biorę ta
Ja wiem, że one są dobre. Cena też nie mała ale jeśli ma to być wydatek na 3-4 lata to wcale nie będzie mi szkoda tym bardziej, że teraz zaoszczędzamy jakieś 1,5-2 tys zł na wózek głębokiFajnie, dziekuję za opinię
weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:Fasia ale dziecko maxymalnie do 2,5 roku chce samo siedziec w wozku pozniej juz chodzi ok 2 latek i zwyczajnie nie chce siedziec w tym wowzku dlatego napisalam ci ze 1,5 roku moja chciala jezdzic ale niewiadomo jak bedzie twoj synek
to nie chodzi ze to wozek nie wytrzyma
w kazdym razie przy wyborze patrz zeby tam gdzie dziecko plecki ma zeby za miekkie nie bylo i dosyc wysokie bo pozniej ci 2 latek moze sie nie zmiescic i bedzie mu wystawac glowaja sama jak mialam 2 latka podusilam babci kaczki...mam bardzo hardcorowe dziecinstwo...dostalam chomika jak mialam 3 latka ( kurwa kto kupuje takiemu malemu dziecku chomika!)...jedngo utopilam- chcialam uczyc plywac..drugiego chcialam ubrac w ciuszki dla lalek i posadzic zeby siedzial..zlamalam mu kregoslup..biedne zwierzeta....swoja droga moja matka to wyobrazni nie miala i nie ma do tejpory...
iwonka1077, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:no moja jak bedzie miec adhd po mamie to bedzie od razu na nogach zasuwalo po porodzie hahahhaha az sie boje, bo dziewczynka..maz jest wniebowziety..a ja wiem ze dziewczynki to istne diabelki kolo 2ego rok zycia
ja sama jak mialam 2 latka podusilam babci kaczki...mam bardzo hardcorowe dziecinstwo...dostalam chomika jak mialam 3 latka ( kurwa kto kupuje takiemu malemu dziecku chomika!)...jedngo utopilam- chcialam uczyc plywac..drugiego chcialam ubrac w ciuszki dla lalek i posadzic zeby siedzial..zlamalam mu kregoslup..biedne zwierzeta....swoja droga moja matka to wyobrazni nie miala i nie ma do tejpory...
Jaka sadystka, spoko ja dostalam chomika jak mialam 5 lat, zagłaskałam go prawie na śmierć tak go głaskałam że jak wsadzałam rączkę do akwarium to gryzłJuż nie chciałam chomika
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Wercia niezla bylas
moja tez szalona ogolnie ale zwierzat jej nie kupuje bo widze co z lalkami robi
ale w wozku jakos do 2,5 roku jezdzila bo ja daleko mam wszedzie ale takie dziecko juz jest ciezko pchac w takim wozku musze powiedziec
-
weronika86 wrote:krysti ale z drugiej strony to sa 99,9% woda..nie lepiej pieluszka i woda po prostu niz placic za wode?
Właśnie to samo chciałam napisać, ze troche nie czaję tych chusteczek skoro to sama woda. Taniej wyjdzie zamoczyć pieluszk w wodzieJedyny plus to to, że zużyte się wyrzuca i nie trzeba prać
weronika86, Krysti, Gosha lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Jaka sadystka, spoko ja dostalam chomika jak mialam 5 lat, zagłaskałam go prawie na śmierć tak go głaskałam że jak wsadzałam rączkę do akwarium to gryzł
Już nie chciałam chomika
-
nick nieaktualny
-
MartaAlvi wrote:Właśnie to samo chciałam napisać, ze troche nie czaję tych chusteczek skoro to sama woda. Taniej wyjdzie zamoczyć pieluszk w wodzie
Jedyny plus to to, że zużyte się wyrzuca i nie trzeba prać
KasiaKwiatek, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:haha niezbyt dobre takie male zwierzatko..duzy pies to tak bo dziecko robi co chce a pies ma w dupie..ale te chomiki do tej pory mam o nie zal...biedne zwierzaczki.
My mamy wielkoluda i kota - obydwoje wychowani tak że można robić co się z nimi chce i nic w nosie wszystko mają. Emi tylko bywa strasznie zazdrosna ale bardziej w stosunku do kota bo jak biorę dziecko na ręce to nic. Jak kota biorę na ręce później go odkładam na podłogę to mu wpierdziel dajeKasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Dziewczyny tu macie analize chusteczek http://www.srokao.pl/2013/01/analiza-chusteczki-nawilzane.html
A tak pozatym w SR położna powiedziała że na początku najlepiej woda i gazik i tak czyścic pupcie i okolicęAngela89 lubi tę wiadomość