WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FASIA te Maclareny sa nie do zdarcia, wierz mi. Ja sprzedałam swoja w dobrej cenie po synku, schodzą jak świeże bułeczki. Ale jest duzo modeli, najważniejsze zeby miały na nóżki rozłożenie, jak dzidzia przyśni. Ja biorę ta
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/73cd678e3b97.jpg

Lali lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te spacerówki np moja jest spora także 3 lata na ludziki Ignaś bedzie jeździł .

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krysti ale z drugiej strony to sa 99,9% woda..nie lepiej pieluszka i woda po prostu niz placic za wode?

liloe lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • iwonka1077 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia ale dziecko maxymalnie do 2,5 roku chce samo siedziec w wozku pozniej juz chodzi ok 2 latek i zwyczajnie nie chce siedziec w tym wowzku dlatego napisalam ci ze 1,5 roku moja chciala jezdzic ale niewiadomo jak bedzie twoj synek :) to nie chodzi ze to wozek nie wytrzyma :)
    w kazdym razie przy wyborze patrz zeby tam gdzie dziecko plecki ma zeby za miekkie nie bylo i dosyc wysokie bo pozniej ci 2 latek moze sie nie zmiescic i bedzie mu wystawac glowa :)

weronika86 lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • weronika86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    FASIA te Maclareny sa nie do zdarcia, wierz mi. Ja sprzedałam swoja w dobrej cenie po synku, schodzą jak świeże bułeczki. Ale jest duzo modeli, najważniejsze zeby miały na nóżki rozłożenie, jak dzidzia przyśni. Ja biorę ta
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/73cd678e3b97.jpg
    musze sprawdzic czy u nas sa...

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    nie widzialam ich.a jaki koszt? sa w wielopakach? ja mam zamiar pojechac do macro albo costco i kupic wiecej jesli sie sprawdze i jesli wogole bede uzywac...zobacze jak juz sie mala urodzi
    wercia są na ebay nawet w wielorakich i taniej i zastanawiam się .zaraz likne po ilę

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    krysti ale z drugiej strony to sa 99,9% woda..nie lepiej pieluszka i woda po prostu niz placic za wode?
    No tak ale zawsze pod ręką masz i dobre bo dziewczyny na Szkocji tez je kupują.

• Fasia Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:

Ja wiem, że one są dobre. Cena też nie mała ale jeśli ma to być wydatek na 3-4 lata to wcale nie będzie mi szkoda tym bardziej, że teraz zaoszczędzamy jakieś 1,5-2 tys zł na wózek głęboki :) Fajnie, dziekuję za opinię :)

weronika86, Gosha lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    Fasia ale dziecko maxymalnie do 2,5 roku chce samo siedziec w wozku pozniej juz chodzi ok 2 latek i zwyczajnie nie chce siedziec w tym wowzku dlatego napisalam ci ze 1,5 roku moja chciala jezdzic ale niewiadomo jak bedzie twoj synek :) to nie chodzi ze to wozek nie wytrzyma :)
    w kazdym razie przy wyborze patrz zeby tam gdzie dziecko plecki ma zeby za miekkie nie bylo i dosyc wysokie bo pozniej ci 2 latek moze sie nie zmiescic i bedzie mu wystawac glowa :)
    no moja jak bedzie miec adhd po mamie to bedzie od razu na nogach zasuwalo po porodzie hahahhaha az sie boje, bo dziewczynka..maz jest wniebowziety..a ja wiem ze dziewczynki to istne diabelki kolo 2ego rok zycia :D ja sama jak mialam 2 latka podusilam babci kaczki...mam bardzo hardcorowe dziecinstwo...dostalam chomika jak mialam 3 latka ( kurwa kto kupuje takiemu malemu dziecku chomika!)...jedngo utopilam- chcialam uczyc plywac..drugiego chcialam ubrac w ciuszki dla lalek i posadzic zeby siedzial..zlamalam mu kregoslup..biedne zwierzeta....swoja droga moja matka to wyobrazni nie miala i nie ma do tejpory...

iwonka1077, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do szpitala kupie sobie paczkę jak bedą dobre kupie więcej .

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    No tak ale zawsze pod ręką masz i dobre bo dziewczyny na Szkocji tez je kupują.
    pieluszke czy waciki tez masz pod reka...moga sie bardziej przydac na zewnatrz, na wyjscie ale w domu? nie szkoda ci kasy?

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    no moja jak bedzie miec adhd po mamie to bedzie od razu na nogach zasuwalo po porodzie hahahhaha az sie boje, bo dziewczynka..maz jest wniebowziety..a ja wiem ze dziewczynki to istne diabelki kolo 2ego rok zycia :D ja sama jak mialam 2 latka podusilam babci kaczki...mam bardzo hardcorowe dziecinstwo...dostalam chomika jak mialam 3 latka ( kurwa kto kupuje takiemu malemu dziecku chomika!)...jedngo utopilam- chcialam uczyc plywac..drugiego chcialam ubrac w ciuszki dla lalek i posadzic zeby siedzial..zlamalam mu kregoslup..biedne zwierzeta....swoja droga moja matka to wyobrazni nie miala i nie ma do tejpory...

Jaka sadystka, spoko ja dostalam chomika jak mialam 5 lat, zagłaskałam go prawie na śmierć tak go głaskałam że jak wsadzałam rączkę do akwarium to gryzł :( Już nie chciałam chomika

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wercia niezla bylas :) moja tez szalona ogolnie ale zwierzat jej nie kupuje bo widze co z lalkami robi :) ale w wozku jakos do 2,5 roku jezdzila bo ja daleko mam wszedzie ale takie dziecko juz jest ciezko pchac w takim wozku musze powiedziec :(

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:

Właśnie to samo chciałam napisać, ze troche nie czaję tych chusteczek skoro to sama woda. Taniej wyjdzie zamoczyć pieluszk w wodzie :) Jedyny plus to to, że zużyte się wyrzuca i nie trzeba prać :P

weronika86, Krysti, Gosha lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Jaka sadystka, spoko ja dostalam chomika jak mialam 5 lat, zagłaskałam go prawie na śmierć tak go głaskałam że jak wsadzałam rączkę do akwarium to gryzł :( Już nie chciałam chomika
    haha niezbyt dobre takie male zwierzatko..duzy pies to tak bo dziecko robi co chce a pies ma w dupie..ale te chomiki do tej pory mam o nie zal...biedne zwierzaczki.

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny tu macie analize chusteczek http://www.srokao.pl/2013/01/analiza-chusteczki-nawilzane.html

A tak pozatym w SR położna powiedziała że na początku najlepiej woda i gazik i tak czyścic pupcie i okolicę :)

weronika86, Gosha lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    Właśnie to samo chciałam napisać, ze troche nie czaję tych chusteczek skoro to sama woda. Taniej wyjdzie zamoczyć pieluszk w wodzie :) Jedyny plus to to, że zużyte się wyrzuca i nie trzeba prać :P
    no ale sa tez waciki takie wieksze...w sumie polozne w anglii kaza uzywac wacikow i wody przez pierwsze 4 tygodnie... na wyjscie super, bo wiadmomo nie trzeba latac z pielucha i szukac wody ale w domu? raczej wolalabym kase wydac na cos innego.

KasiaKwiatek, Amy_ lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta dokladnie:) jest tyle tych wynalazkow ze maca niedoswiadczonym mamusiom w glowach , ja jak miałam za mokre chusteczki to jeszcze tetra wyciarałam albo czekałam wietrzyłam pupe zeby przeschła.....

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    haha niezbyt dobre takie male zwierzatko..duzy pies to tak bo dziecko robi co chce a pies ma w dupie..ale te chomiki do tej pory mam o nie zal...biedne zwierzaczki.

My mamy wielkoluda i kota - obydwoje wychowani tak że można robić co się z nimi chce i nic w nosie wszystko mają. Emi tylko bywa strasznie zazdrosna ale bardziej w stosunku do kota bo jak biorę dziecko na ręce to nic. Jak kota biorę na ręce później go odkładam na podłogę to mu wpierdziel daje :)

KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela89 wrote:
    Dziewczyny tu macie analize chusteczek http://www.srokao.pl/2013/01/analiza-chusteczki-nawilzane.html

A tak pozatym w SR położna powiedziała że na początku najlepiej woda i gazik i tak czyścic pupcie i okolicę :)
    angela u nas tez polozne mowia o wodzie i wacikach,zeby nie atakowac kosmetykami dziecka od razu..i kapac tez w wodzie bez szamponow, zeli przez pierwsz 4-6tyg

Angela89 lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
‹‹ 2570 2571 2572 2573 2574 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ