WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Dziś wstałam o 9. :D Jestem bossem. :P A tak serio to niestety tylko dlatego, że musiałam chłopa z rana wyprawić, żeby bez śniadania na cały dzień nie polazł. Ale niewyspana jestem. O 2 zasnęłam, o 4 obudził mnie kot, żeby go wypuscić a o 6.30, żeby go wpuscic z powrotem. ;/ A w takie zimno nie mam sumienia go trzymać na dworze.
    Za to teraz jestem głodna jak wilk, ale muszę poczekać jeszcze 20 min po euthyroxie. ;_;

Liloe, jak dobrze, że ci te skurcze udało się wyciszyć. Jednak kobieca intuicja działa. Mam nadzieję, że chociaż do połowy marca uda się donosić.
    Teraz tylko czekam na proszek z Gemini i też się biorę za pranie, nie ma co. A w ogóle po jakim czasie zlecenie wam się zmieniło z nowego na inne?

liloe lubi tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurwa dziewczyny poznikaly mi wiadomosci w skrzynce!!!!!!! mam tylko z ostatniego tygodnia kurcze i dopiero z pazdziernika..tyle dziewczyn wyslalo mi numery i nie mam ZADNEJ z tych wiadomosci! szit! szit! szit!

mialam na bank sylwi numer bo prosilam o pomoc przy laktacji w razie WU...SYLWIA KOCHANIE ODEZWIJ SIE JAK SIE POCZUJESZ LEPIEJ I WYSLIJ MI NUMER RAZ JESZCZE..ma ktos inny numer sylwi?????
    ale jestw sciekla!!!!!!! cholera,ze ich nie zapisalam, myslalm ze sa bezpieczniejsze w skrzynce niz na kartce :(

KASIAk, FASIA, AMY...I INNE DZIEWCZYNY PROSZE POWYSYLAJCIE MI NUMERY RAZ JESZCZE BO ICH NIE MAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILOE kto jak kto, ale ja trzymam reke na pulsie, a koleżanki co z Toba leży nie rozumie... Chyba brak wiedzy o skutkach gestozy :( trzymam kciuki za Ciebie :*

liloe lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko ale ludzie są bezmyślni... Mi została ostatnia pralka rzeczy na pierwsze 3 miesiące Alicji i ppózniej jeszcze kocyki i pościel która jutro przyjdxie... Maż już planuje pepkowe:p

iwonka1077 lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Laseczki :)

Liloe baaaardzo się cieszę, ze już jest lepiej! Oby tak dalej, malutka słucha Mamy więc myślę, że jeszcze troszkę w środku zostanie :) Ogarnijcie wyprawkę dla świętego spokoju.
    A sąsiadkę to masz idiotkę, że tak powiem :/ to są własnie ludzie, którzy nie doceniają tego co mają ... :/

Iwonka mi się tak czasem zdarza w nocy, że jak się przekręcam z jedngo boku na drugi to czuję mocne ukłucie i ból w pachwinie

Tak mówiłyście żebym za szybko nie prasowała rzeczy, a tu proszę - Wy macie wszystko poprasowane i poprane a ja ? NIC ! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 09:50

liloe lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nio może i normalne mnie na dole po prawej stronie jakoś tak zawsze zaboli,niedługo dźwig będzie chyba potrzebny żebym wstała z łóżka masakra,
    Ale u nas się szpital robi,wyjdzie na to że liloe i Sylvia pierwsze urodza potem Rudzia ciekawe co jeszcze się niespodziewanie stanie????
    Dziewczyny ja oczywiście nie życzę wam szybkich porodów tylko po sytuacji widać że kilka z nas nie doczeka kwietnia ....

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werka moj masz to ci wyślę ja mam twoje esa ci wyślę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 09:51

weronika86 lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SZKODA MI NASZEJ SYLWI.ona jest mocno zwiazana z Gabi..latwo na bank jej nie bedzie...ale ma czas jeszcze kilka dni poustawiac sobie wszystko w glowce...sylwus trzymaj sie i daj znac ze zyjesz! chcialam zadzwonic czy napisac ale kurwa pozarlo mi numery :(

liloe jak nie bedzie dawal ci spac to przykryj ja poduszka :D tak na paluszkach podejdz hahaha.chociaz z nasza waga teraz na paluszkach to moze byc problem ;D hahahha

Gosha, iwonka1077, liloe lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Werka moj masz to ci wyślę ja mam twoje esa ci wyślę :)
    Krysti MIALAM :D wysylajcie a ja je juz w zeszycie zapisze tym razem..nowe dziewczyny mozecie tez wyslac jesli macie ochote, zawsze to jakis kontakt w razie WU

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werka twojego nie mam tez bo usunelam w skrzynce a ja pizda nie zapisała w tel :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mi brodawki sciemnialy bardzo :)

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    Nio może i normalne mnie na dole po prawej stronie jakoś tak zawsze zaboli,niedługo dźwig będzie chyba potrzebny żebym wstała z łóżka masakra,
    Ale u nas się szpital robi,wyjdzie na to że liloe i Sylvia pierwsze urodza potem Rudzia ciekawe co jeszcze się niespodziewanie stanie????
    Dziewczyny ja oczywiście nie życzę wam szybkich porodów tylko po sytuacji widać że kilka z nas nie doczeka kwietnia ....
    no ja tez mam nadzieje,ze kazda z nas doczeka kwietnia...ja bynajmneij musze! i juz bo sie obraze! :D
    jak wstajesz z lozka? ja jak sie podnosilam calym cialem to bol spojenia, bol bioder i inne..teraz najpierw na boczek...nogi same z lozka i reke podpierajac sie dzwigam cialo..nie uzywaja miesni brzucha czy grzbietu..odkad tak robie bol spojenia minal calkowicie, krzyza rowniez.

Krysti lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Justineska Przyjaciółka

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny , dawno mnie nie było ;)
    To ja co tak panikowałam po amino i potem tydzień w szpitalu bo mało wód :) ale to juz było dawno ;) druga połowa ciąży u mnie elegancko :)
    Mały Maciuś rośnie , wszystkie 3 usg prenatalne ok , książkowe ;)
    Ja tez książkowo mam bezsenność ciążowa, nastroje rożne bardzo , ale więcej pozytywnych , skurcze HB , bóle kości łonowej o miednicy , opuchlizna rak i stop , bóle pleców i zgaga czasem czyli wszystko w normie :) Haha ;)
    Ubranka kupione ciagle nowe , ostatnio była na promocji w Lidlu i super dresiki kupiłam ;)
    Tylko jeszcze zamówić wózek i łóżeczko , mamy juz wybrany i prasowanko potem ;)

Pozdrawiam z kuchni pachnącej juz rosołkiem :)

Zaczęliśmy 32 tydzień :)

weronika86, Krysti, Gosha, mantissa, MartaAlvi, Fasia, Lali, Agusiek89, KasiaKwiatek, Amy_, Justinka lubią tę wiadomość

3jgxk0s36qip8cls.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Werka twojego nie mam tez bo usunelam w skrzynce a ja pizda nie zapisała w tel :/
    zaraz ci wysle, ja tez sutki mam juzz jak murzynka :D a ja jestem jasno blondynka tak jak ty..przy pierwszej ciazy na bank tak nie mialam bo maz nawet sie zdziwil..jemu sie podobaja takie zboczenstwa..zawsze to jakas odmiana :D hahaha

Krysti lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    no ja tez mam nadzieje,ze kazda z nas doczeka kwietnia...ja bynajmneij musze! i juz bo sie obraze! :D
    jak wstajesz z lozka? ja jak sie podnosilam calym cialem to bol spojenia, bol bioder i inne..teraz najpierw na boczek...nogi same z lozka i reke podpierajac sie dzwigam cialo..nie uzywaja miesni brzucha czy grzbietu..odkad tak robie bol spojenia minal calkowicie, krzyza rowniez.
    Wercia to ty kak ja robisz mi w szpitalu położna pokazała jak mam się podnosić teraz to łatwo i lżej .

• Fasia Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny - czy spacerówką Xlander pojeżdżę dłużej ? Tzn czy jest ona na tyle dobra wymiarowo i jakościowo, że zostanie wykorzystana ? Czy po tym jak dziecko wyrośnie z gondoli ta spacerówka będzie do wyrzucenia i trzeba będzie kupić nową ?? :) ktoś coś na ten temat? :)

Krysti lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    zaraz ci wysle, ja tez sutki mam juzz jak murzynka :D a ja jestem jasno blondynka tak jak ty..przy pierwszej ciazy na bank tak nie mialam bo maz nawet sie zdziwil..jemu sie podobaja takie zboczenstwa..zawsze to jakas odmiana :D hahaha
    To mojemu tez :) dla niego wszystko piękne i sexy wyglada :) haha zboczuch

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wercia ja też tak wstaje inaczej nie jestem w stanie i też mnie zakluje albo zaboli muszę to robić bardzo powoli w slimaczym tempie i ostatnio mnie cały dzień ten ból trzymał ale nie taki mocny tylko jakbym sobie ścięgna naciagnela może to dlatego że brzuch mam dosyć nisko????

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • weronika86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justineska wrote:
    To ja co tak panikowałam po amino i potem tydzień w szpitalu bo mało wód :) ale to juz było dawno ;) druga połowa ciąży u mnie elegancko :)
    Ja tez książkowo mam bezsenność ciążowa, nastroje rożne bardzo , ale więcej pozytywnych , skurcze HB , bóle kości łonowej o miednicy , opuchlizna rak i stop , bóle pleców i zgaga czasem czyli wszystko w normie :) Haha ;)
    Ubranka kupione ciagle nowe , ostatnio była na promocji w Lidlu i super dresiki kupiłam ;)

justineska fajnie ze jestes..duzo dziewczyn teraz powracalao, pojawily sie rowniez nowe kobitki...objawy jak u kazdej z nas :D ksiazkowo :D
    a co do rosolku to moglabys podjechac i mi tez ugotowac bo sie zebrac nie moge :D

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justineska wrote:

Justineska witaj kochana :) super ze dobrze wszystko u ciebie pozdrawiam ciepło i wpadaj do nas :)

‹‹ 2568 2569 2570 2571 2572 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ