X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Dziś wstałam o 9. :D Jestem bossem. :P A tak serio to niestety tylko dlatego, że musiałam chłopa z rana wyprawić, żeby bez śniadania na cały dzień nie polazł. Ale niewyspana jestem. O 2 zasnęłam, o 4 obudził mnie kot, żeby go wypuscić a o 6.30, żeby go wpuscic z powrotem. ;/ A w takie zimno nie mam sumienia go trzymać na dworze.
    Za to teraz jestem głodna jak wilk, ale muszę poczekać jeszcze 20 min po euthyroxie. ;_;

Liloe, jak dobrze, że ci te skurcze udało się wyciszyć. Jednak kobieca intuicja działa. Mam nadzieję, że chociaż do połowy marca uda się donosić.
    Teraz tylko czekam na proszek z Gemini i też się biorę za pranie, nie ma co. A w ogóle po jakim czasie zlecenie wam się zmieniło z nowego na inne?

liloe lubi tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurwa dziewczyny poznikaly mi wiadomosci w skrzynce!!!!!!! mam tylko z ostatniego tygodnia kurcze i dopiero z pazdziernika..tyle dziewczyn wyslalo mi numery i nie mam ZADNEJ z tych wiadomosci! szit! szit! szit!

mialam na bank sylwi numer bo prosilam o pomoc przy laktacji w razie WU...SYLWIA KOCHANIE ODEZWIJ SIE JAK SIE POCZUJESZ LEPIEJ I WYSLIJ MI NUMER RAZ JESZCZE..ma ktos inny numer sylwi?????
    ale jestw sciekla!!!!!!! cholera,ze ich nie zapisalam, myslalm ze sa bezpieczniejsze w skrzynce niz na kartce :(

KASIAk, FASIA, AMY...I INNE DZIEWCZYNY PROSZE POWYSYLAJCIE MI NUMERY RAZ JESZCZE BO ICH NIE MAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LILOE kto jak kto, ale ja trzymam reke na pulsie, a koleżanki co z Toba leży nie rozumie... Chyba brak wiedzy o skutkach gestozy :( trzymam kciuki za Ciebie :*

liloe lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko ale ludzie są bezmyślni... Mi została ostatnia pralka rzeczy na pierwsze 3 miesiące Alicji i ppózniej jeszcze kocyki i pościel która jutro przyjdxie... Maż już planuje pepkowe:p

iwonka1077 lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Laseczki :)

Liloe baaaardzo się cieszę, ze już jest lepiej! Oby tak dalej, malutka słucha Mamy więc myślę, że jeszcze troszkę w środku zostanie :) Ogarnijcie wyprawkę dla świętego spokoju.
    A sąsiadkę to masz idiotkę, że tak powiem :/ to są własnie ludzie, którzy nie doceniają tego co mają ... :/

Iwonka mi się tak czasem zdarza w nocy, że jak się przekręcam z jedngo boku na drugi to czuję mocne ukłucie i ból w pachwinie

Tak mówiłyście żebym za szybko nie prasowała rzeczy, a tu proszę - Wy macie wszystko poprasowane i poprane a ja ? NIC ! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 09:50

liloe lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nio może i normalne mnie na dole po prawej stronie jakoś tak zawsze zaboli,niedługo dźwig będzie chyba potrzebny żebym wstała z łóżka masakra,
    Ale u nas się szpital robi,wyjdzie na to że liloe i Sylvia pierwsze urodza potem Rudzia ciekawe co jeszcze się niespodziewanie stanie????
    Dziewczyny ja oczywiście nie życzę wam szybkich porodów tylko po sytuacji widać że kilka z nas nie doczeka kwietnia ....

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werka moj masz to ci wyślę ja mam twoje esa ci wyślę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 09:51

weronika86 lubi tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SZKODA MI NASZEJ SYLWI.ona jest mocno zwiazana z Gabi..latwo na bank jej nie bedzie...ale ma czas jeszcze kilka dni poustawiac sobie wszystko w glowce...sylwus trzymaj sie i daj znac ze zyjesz! chcialam zadzwonic czy napisac ale kurwa pozarlo mi numery :(

liloe jak nie bedzie dawal ci spac to przykryj ja poduszka :D tak na paluszkach podejdz hahaha.chociaz z nasza waga teraz na paluszkach to moze byc problem ;D hahahha

Gosha, iwonka1077, liloe lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Werka moj masz to ci wyślę ja mam twoje esa ci wyślę :)
    Krysti MIALAM :D wysylajcie a ja je juz w zeszycie zapisze tym razem..nowe dziewczyny mozecie tez wyslac jesli macie ochote, zawsze to jakis kontakt w razie WU

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werka twojego nie mam tez bo usunelam w skrzynce a ja pizda nie zapisała w tel :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mi brodawki sciemnialy bardzo :)

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    Nio może i normalne mnie na dole po prawej stronie jakoś tak zawsze zaboli,niedługo dźwig będzie chyba potrzebny żebym wstała z łóżka masakra,
    Ale u nas się szpital robi,wyjdzie na to że liloe i Sylvia pierwsze urodza potem Rudzia ciekawe co jeszcze się niespodziewanie stanie????
    Dziewczyny ja oczywiście nie życzę wam szybkich porodów tylko po sytuacji widać że kilka z nas nie doczeka kwietnia ....
    no ja tez mam nadzieje,ze kazda z nas doczeka kwietnia...ja bynajmneij musze! i juz bo sie obraze! :D
    jak wstajesz z lozka? ja jak sie podnosilam calym cialem to bol spojenia, bol bioder i inne..teraz najpierw na boczek...nogi same z lozka i reke podpierajac sie dzwigam cialo..nie uzywaja miesni brzucha czy grzbietu..odkad tak robie bol spojenia minal calkowicie, krzyza rowniez.

Krysti lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Justineska Przyjaciółka

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny , dawno mnie nie było ;)
    To ja co tak panikowałam po amino i potem tydzień w szpitalu bo mało wód :) ale to juz było dawno ;) druga połowa ciąży u mnie elegancko :)
    Mały Maciuś rośnie , wszystkie 3 usg prenatalne ok , książkowe ;)
    Ja tez książkowo mam bezsenność ciążowa, nastroje rożne bardzo , ale więcej pozytywnych , skurcze HB , bóle kości łonowej o miednicy , opuchlizna rak i stop , bóle pleców i zgaga czasem czyli wszystko w normie :) Haha ;)
    Ubranka kupione ciagle nowe , ostatnio była na promocji w Lidlu i super dresiki kupiłam ;)
    Tylko jeszcze zamówić wózek i łóżeczko , mamy juz wybrany i prasowanko potem ;)

Pozdrawiam z kuchni pachnącej juz rosołkiem :)

Zaczęliśmy 32 tydzień :)

weronika86, Krysti, Gosha, mantissa, MartaAlvi, Fasia, Lali, Agusiek89, KasiaKwiatek, Amy_, Justinka lubią tę wiadomość

3jgxk0s36qip8cls.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Werka twojego nie mam tez bo usunelam w skrzynce a ja pizda nie zapisała w tel :/
    zaraz ci wysle, ja tez sutki mam juzz jak murzynka :D a ja jestem jasno blondynka tak jak ty..przy pierwszej ciazy na bank tak nie mialam bo maz nawet sie zdziwil..jemu sie podobaja takie zboczenstwa..zawsze to jakas odmiana :D hahaha

Krysti lubi tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    no ja tez mam nadzieje,ze kazda z nas doczeka kwietnia...ja bynajmneij musze! i juz bo sie obraze! :D
    jak wstajesz z lozka? ja jak sie podnosilam calym cialem to bol spojenia, bol bioder i inne..teraz najpierw na boczek...nogi same z lozka i reke podpierajac sie dzwigam cialo..nie uzywaja miesni brzucha czy grzbietu..odkad tak robie bol spojenia minal calkowicie, krzyza rowniez.
    Wercia to ty kak ja robisz mi w szpitalu położna pokazała jak mam się podnosić teraz to łatwo i lżej .

• Fasia Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny - czy spacerówką Xlander pojeżdżę dłużej ? Tzn czy jest ona na tyle dobra wymiarowo i jakościowo, że zostanie wykorzystana ? Czy po tym jak dziecko wyrośnie z gondoli ta spacerówka będzie do wyrzucenia i trzeba będzie kupić nową ?? :) ktoś coś na ten temat? :)

Krysti lubi tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    zaraz ci wysle, ja tez sutki mam juzz jak murzynka :D a ja jestem jasno blondynka tak jak ty..przy pierwszej ciazy na bank tak nie mialam bo maz nawet sie zdziwil..jemu sie podobaja takie zboczenstwa..zawsze to jakas odmiana :D hahaha
    To mojemu tez :) dla niego wszystko piękne i sexy wyglada :) haha zboczuch

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wercia ja też tak wstaje inaczej nie jestem w stanie i też mnie zakluje albo zaboli muszę to robić bardzo powoli w slimaczym tempie i ostatnio mnie cały dzień ten ból trzymał ale nie taki mocny tylko jakbym sobie ścięgna naciagnela może to dlatego że brzuch mam dosyć nisko????

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • weronika86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justineska wrote:
    To ja co tak panikowałam po amino i potem tydzień w szpitalu bo mało wód :) ale to juz było dawno ;) druga połowa ciąży u mnie elegancko :)
    Ja tez książkowo mam bezsenność ciążowa, nastroje rożne bardzo , ale więcej pozytywnych , skurcze HB , bóle kości łonowej o miednicy , opuchlizna rak i stop , bóle pleców i zgaga czasem czyli wszystko w normie :) Haha ;)
    Ubranka kupione ciagle nowe , ostatnio była na promocji w Lidlu i super dresiki kupiłam ;)

justineska fajnie ze jestes..duzo dziewczyn teraz powracalao, pojawily sie rowniez nowe kobitki...objawy jak u kazdej z nas :D ksiazkowo :D
    a co do rosolku to moglabys podjechac i mi tez ugotowac bo sie zebrac nie moge :D

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justineska wrote:

Justineska witaj kochana :) super ze dobrze wszystko u ciebie pozdrawiam ciepło i wpadaj do nas :)

‹‹ 2568 2569 2570 2571 2572 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ