Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry. Dziś wstałam o 9.
Jestem bossem.
A tak serio to niestety tylko dlatego, że musiałam chłopa z rana wyprawić, żeby bez śniadania na cały dzień nie polazł. Ale niewyspana jestem. O 2 zasnęłam, o 4 obudził mnie kot, żeby go wypuscić a o 6.30, żeby go wpuscic z powrotem. ;/ A w takie zimno nie mam sumienia go trzymać na dworze.
Za to teraz jestem głodna jak wilk, ale muszę poczekać jeszcze 20 min po euthyroxie. ;_;
Liloe, jak dobrze, że ci te skurcze udało się wyciszyć. Jednak kobieca intuicja działa. Mam nadzieję, że chociaż do połowy marca uda się donosić.
Teraz tylko czekam na proszek z Gemini i też się biorę za pranie, nie ma co. A w ogóle po jakim czasie zlecenie wam się zmieniło z nowego na inne?liloe lubi tę wiadomość
-
kurwa dziewczyny poznikaly mi wiadomosci w skrzynce!!!!!!! mam tylko z ostatniego tygodnia kurcze i dopiero z pazdziernika..tyle dziewczyn wyslalo mi numery i nie mam ZADNEJ z tych wiadomosci! szit! szit! szit!
mialam na bank sylwi numer bo prosilam o pomoc przy laktacji w razie WU...SYLWIA KOCHANIE ODEZWIJ SIE JAK SIE POCZUJESZ LEPIEJ I WYSLIJ MI NUMER RAZ JESZCZE..ma ktos inny numer sylwi?????
ale jestw sciekla!!!!!!! cholera,ze ich nie zapisalam, myslalm ze sa bezpieczniejsze w skrzynce niz na kartce
KASIAk, FASIA, AMY...I INNE DZIEWCZYNY PROSZE POWYSYLAJCIE MI NUMERY RAZ JESZCZE BO ICH NIE MAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
nick nieaktualny
-
Hej Laseczki
Liloe baaaardzo się cieszę, ze już jest lepiej! Oby tak dalej, malutka słucha Mamy więc myślę, że jeszcze troszkę w środku zostanieOgarnijcie wyprawkę dla świętego spokoju.
A sąsiadkę to masz idiotkę, że tak powiemto są własnie ludzie, którzy nie doceniają tego co mają ...
Iwonka mi się tak czasem zdarza w nocy, że jak się przekręcam z jedngo boku na drugi to czuję mocne ukłucie i ból w pachwinie
Tak mówiłyście żebym za szybko nie prasowała rzeczy, a tu proszę - Wy macie wszystko poprasowane i poprane a ja ? NIC !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 09:50
liloe lubi tę wiadomość
-
Nio może i normalne mnie na dole po prawej stronie jakoś tak zawsze zaboli,niedługo dźwig będzie chyba potrzebny żebym wstała z łóżka masakra,
Ale u nas się szpital robi,wyjdzie na to że liloe i Sylvia pierwsze urodza potem Rudzia ciekawe co jeszcze się niespodziewanie stanie????
Dziewczyny ja oczywiście nie życzę wam szybkich porodów tylko po sytuacji widać że kilka z nas nie doczeka kwietnia .... -
nick nieaktualny
-
SZKODA MI NASZEJ SYLWI.ona jest mocno zwiazana z Gabi..latwo na bank jej nie bedzie...ale ma czas jeszcze kilka dni poustawiac sobie wszystko w glowce...sylwus trzymaj sie i daj znac ze zyjesz! chcialam zadzwonic czy napisac ale kurwa pozarlo mi numery
liloe jak nie bedzie dawal ci spac to przykryj ja poduszkatak na paluszkach podejdz hahaha.chociaz z nasza waga teraz na paluszkach to moze byc problem
hahahha
Gosha, iwonka1077, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iwonka1077 wrote:Nio może i normalne mnie na dole po prawej stronie jakoś tak zawsze zaboli,niedługo dźwig będzie chyba potrzebny żebym wstała z łóżka masakra,
Ale u nas się szpital robi,wyjdzie na to że liloe i Sylvia pierwsze urodza potem Rudzia ciekawe co jeszcze się niespodziewanie stanie????
Dziewczyny ja oczywiście nie życzę wam szybkich porodów tylko po sytuacji widać że kilka z nas nie doczeka kwietnia ....
jak wstajesz z lozka? ja jak sie podnosilam calym cialem to bol spojenia, bol bioder i inne..teraz najpierw na boczek...nogi same z lozka i reke podpierajac sie dzwigam cialo..nie uzywaja miesni brzucha czy grzbietu..odkad tak robie bol spojenia minal calkowicie, krzyza rowniez.Krysti lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny , dawno mnie nie było
To ja co tak panikowałam po amino i potem tydzień w szpitalu bo mało wódale to juz było dawno
druga połowa ciąży u mnie elegancko
Mały Maciuś rośnie , wszystkie 3 usg prenatalne ok , książkowe
Ja tez książkowo mam bezsenność ciążowa, nastroje rożne bardzo , ale więcej pozytywnych , skurcze HB , bóle kości łonowej o miednicy , opuchlizna rak i stop , bóle pleców i zgaga czasem czyli wszystko w normieHaha
Ubranka kupione ciagle nowe , ostatnio była na promocji w Lidlu i super dresiki kupiłam
Tylko jeszcze zamówić wózek i łóżeczko , mamy juz wybrany i prasowanko potem
Pozdrawiam z kuchni pachnącej juz rosołkiem
Zaczęliśmy 32 tydzieńweronika86, Krysti, Gosha, mantissa, MartaAlvi, Fasia, Lali, Agusiek89, KasiaKwiatek, Amy_, Justinka lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:Werka twojego nie mam tez bo usunelam w skrzynce a ja pizda nie zapisała w tel
a ja jestem jasno blondynka tak jak ty..przy pierwszej ciazy na bank tak nie mialam bo maz nawet sie zdziwil..jemu sie podobaja takie zboczenstwa..zawsze to jakas odmiana
hahaha
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:no ja tez mam nadzieje,ze kazda z nas doczeka kwietnia...ja bynajmneij musze! i juz bo sie obraze!
jak wstajesz z lozka? ja jak sie podnosilam calym cialem to bol spojenia, bol bioder i inne..teraz najpierw na boczek...nogi same z lozka i reke podpierajac sie dzwigam cialo..nie uzywaja miesni brzucha czy grzbietu..odkad tak robie bol spojenia minal calkowicie, krzyza rowniez. -
Dziewczyny - czy spacerówką Xlander pojeżdżę dłużej ? Tzn czy jest ona na tyle dobra wymiarowo i jakościowo, że zostanie wykorzystana ? Czy po tym jak dziecko wyrośnie z gondoli ta spacerówka będzie do wyrzucenia i trzeba będzie kupić nową ??
ktoś coś na ten temat?
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:zaraz ci wysle, ja tez sutki mam juzz jak murzynka
a ja jestem jasno blondynka tak jak ty..przy pierwszej ciazy na bank tak nie mialam bo maz nawet sie zdziwil..jemu sie podobaja takie zboczenstwa..zawsze to jakas odmiana
hahaha
dla niego wszystko piękne i sexy wyglada
haha zboczuch
-
Wercia ja też tak wstaje inaczej nie jestem w stanie i też mnie zakluje albo zaboli muszę to robić bardzo powoli w slimaczym tempie i ostatnio mnie cały dzień ten ból trzymał ale nie taki mocny tylko jakbym sobie ścięgna naciagnela może to dlatego że brzuch mam dosyć nisko????
-
Justineska wrote:Hej dziewczyny , dawno mnie nie było
To ja co tak panikowałam po amino i potem tydzień w szpitalu bo mało wódale to juz było dawno
Ja tez książkowo mam bezsenność ciążowa, nastroje rożne bardzo , ale więcej pozytywnych , skurcze HB , bóle kości łonowej o miednicy , opuchlizna rak i stop , bóle pleców i zgaga czasem czyli wszystko w normieHaha
Ubranka kupione ciagle nowe , ostatnio była na promocji w Lidlu i super dresiki kupiłam
Zaczęliśmy 32 tydzieńksiazkowo
a co do rosolku to moglabys podjechac i mi tez ugotowac bo sie zebrac nie moge -
nick nieaktualnyJustineska wrote:Hej dziewczyny , dawno mnie nie było
Zaczęliśmy 32 tydzieńsuper ze dobrze wszystko u ciebie pozdrawiam ciepło i wpadaj do nas