WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    Wercia ja też tak wstaje inaczej nie jestem w stanie i też mnie zakluje albo zaboli muszę to robić bardzo powoli w slimaczym tempie i ostatnio mnie cały dzień ten ból trzymał ale nie taki mocny tylko jakbym sobie ścięgna naciagnela może to dlatego że brzuch mam dosyć nisko????
    bardzo mozliwe, mnie wczoraj tez tak zabolal jak za szybko z lewego boku przekrecialm sie na prawy..az ruszyc sie nie moglam

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :)

Liloe ogromnie się cieszę, że wszystko się uspokoiło i mała posiedzi jeszcze trochę :) uff!

Fasiu, ja myślę, że to jak ze wszystkim spacerówkami w tych wózkach, bardziej chodzi o cieżar aniżeli o finkcjonalność czy wytrzymałość. Wydaje mi się, ze xlandery fajne mają te spacerówki i na pewno nie jest to jakiś szmelc z tym, że wiadmo, ten stelaż jest z tych cieżyszych. Z tego co zaobserwowałam to głównie ze względu na cieżar ludzie kupują inny wózek.
    Ja się nie boisz ciężaru i masz duży bagażnik to myślę że długo pojeździsz takim wózkiem :D

Fasia, weronika86, liloe lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Dziewczyny - czy spacerówką Xlander pojeżdżę dłużej ? Tzn czy jest ona na tyle dobra wymiarowo i jakościowo, że zostanie wykorzystana ? Czy po tym jak dziecko wyrośnie z gondoli ta spacerówka będzie do wyrzucenia i trzeba będzie kupić nową ?? :) ktoś coś na ten temat? :)
    Te spacerówki są dosyć spore ale to Robotka ma niech się wypowie ale do 1,5roku starczy ci na pewno

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Dziewczyny - czy spacerówką Xlander pojeżdżę dłużej ? Tzn czy jest ona na tyle dobra wymiarowo i jakościowo, że zostanie wykorzystana ? Czy po tym jak dziecko wyrośnie z gondoli ta spacerówka będzie do wyrzucenia i trzeba będzie kupić nową ?? :) ktoś coś na ten temat? :)

Fasia, ja nie wiem. To chyba zależy o jaki model x landera ci chodzi. Najlepiej poszukać na necie opini, na blogach czasem są. Ja też szukałam tak o Jedo Fyn i niektórzy pisali, że spacerówka średnia, bo dziecko zjeżdża. A u innych nic takiego się nie działo, więc to też od dziecka zależy. :)

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze wkładki laktacyjne kupic muszę , no i Ignasiowi kosmetyki ,pampersy chusteczki wodne , wercia widziałaś te chusteczki ,zaraz ci pokaze ja kupie je . Rożek kupie tez .I kurierek na kosmetyki dla Ignacego :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 10:06

weronika86 lubi tę wiadomość

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem jak mam Wam przesłać ten numer :P Czy najpierw muszę Was zaprosić do grona przyjaciół czy co? :P

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    FASIA ja mam swoje wyrobione zdanie na ten temat... Otóż ja kupuje "lepsiejsza" parasolkę, dokładnie Maclaren, z doświadczenia wiem, ze dzieci jak tylko zaczynaja chodzić to dla nich takie wózeczki da najwygodniejsze, do tego w tym wózku woziłam swojego synka do 4 roku życia, tutaj to normalne. No i wygodnie składasz do auta czy w domu, wogole miejsca nie zajmuje.

Fasia lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Justineska Przyjaciółka

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)

Co do piersi to moje sutki tak samo ogromne ;) ale to nic , ja mam normalnie rozmiar miseczki F czasem G , a teraz to juz chyba M haha , staniku na mnie nie pasują i musiałam iść do gorseciarki żeby mi uszyła na wymiar ;) jak namiot :) niezłe co ???
    Wygladam jak krowa , w dumie nie waze dużo , tylko te piersi , mam nadzieje ze będę karmić i młody mi pomoże zmniejszyć rozmiar , bo jak nie to zbieram na operacje ;)

3jgxk0s36qip8cls.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wercia te kupowac bede :) najlepsze mówią http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d089b37e21ab.jpg

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    Nie wiem jak mam Wam przesłać ten numer :P Czy najpierw muszę Was zaprosić do grona przyjaciół czy co? :P
    Trzeba zaprosić :)

• mantissa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:

Dokładnie tak. :)

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Aguś86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okey to wysyłam zaproszenia :)

Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Pewnie ze tak Fasia najlepsza super się prowadzi polecam .Solidna spacerowa koła juz nie mówię jakie są porządne . Wozek stabilny konkretny spaw .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 10:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja staniki kupię jak urodzę :) większe

• Fasia Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :) wiecie, że dostaliśmy wózek od mojej przyjaciółki ale dziś jakoś z rana zaczął się temat nowego wózka. Mąż uznał, że skoro te xlandery są takie dobre i właśnie spacerówka starczy nam na kilka lat to możemy się szarpnąć na zakup nowego wózka. Od początku mieliśmy w planach tak jak pisze GOSHA - wykorzystać tą gondolkę z wózka który dostaliśmy, a później zainwestować w dobrą spacerówkę np coś pokroju McLarena. Widzę, że mimo dobrych opinii o xlanderze tak czy siak jest to spacerówka na jakieś 1,5 roku więc odpada .. No i te parasolki się fajnie składają, są funkcjonalne. Chyba jednak pierwsza opcja jednak zostanie.

Krysti ja wiem, że się super prowadzi i, że ma fajne koła ale mi chodzi o to czy wykorzystam wózek przez najbliższe np 3-4 lata czy przez rok no i już widze, że jednak będzie to krócej niż dłużej więc jednak rezygnuję

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Wercia te kupowac bede :) najlepsze mówią http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d089b37e21ab.jpg
    nie widzialam ich...ja mam kilka zobacze co malej spasi..mam papmers sensitive, huggies i little angel..ale przez pierwsze 2-3 tyg chce sama woda sprobowac..zobaczymy, wyjdzie w praniu..a te gdzie kupilas?

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj wczoraj do mnie ze bedzie się uczył Ignaśia przebierać ze weźmie lekcje od położnej jak bedzie do nas do domu przychodzić :) ja się cieszę bo nawet zaproponował mi dopóki jest w domu bo robi kursy na transport zagraniczny i w domu siedzi do marca :) mówi ze moze dłużej byc zemną dwa miechy ze to nie ma znaczenia pomoże mi do przyjazdu mamy a on pójdzie do pracy bo i tak nowy kontrakt podpisuje także luzik ja happy jestem :)

Justineska lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    nie widzialam ich...ja mam kilka zobacze co malej spasi..mam papmers sensitive, huggies i little angel..ale przez pierwsze 2-3 tyg chce sama woda sprobowac..zobaczymy, wyjdzie w praniu..a te gdzie kupilas?
    Ja ich nie kupiłam mam zamiar w boots są:)

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Dzięki dziewczyny :) wiecie, że dostaliśmy wózek od mojej przyjaciółki ale dziś jakoś z rana zaczął się temat nowego wózka. Mąż uznał, że skoro te xlandery są takie dobre i właśnie spacerówka starczy nam na kilka lat to możemy się szarpnąć na zakup nowego wózka. Od początku mieliśmy w planach tak jak pisze GOSHA - wykorzystać tą gondolkę z wózka który dostaliśmy, a później zainwestować w dobrą spacerówkę np coś pokroju McLarena. Widzę, że mimo dobrych opinii o xlanderze tak czy siak jest to spacerówka na jakieś 1,5 roku więc odpada .. No i te parasolki się fajnie składają, są funkcjonalne. Chyba jednak pierwsza opcja jednak zostanie.

Krysti ja wiem, że się super prowadzi i, że ma fajne koła ale mi chodzi o to czy wykorzystam wózek przez najbliższe np 3-4 lata czy przez rok no i już widze, że jednak będzie to krócej niż dłużej więc jednak rezygnuję
    ja mialam nie kupowac wozka ale sie gleboko teraz zastanawiamy...moze odkupie od kogos w razie co bo nie wiem czy sie przyda...nie wyprowzdamy sie na JUZ wiec chyba kupimy...

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ja ich nie kupiłam mam zamiar w boots są:)
    nie widzialam ich.a jaki koszt? sa w wielopakach? ja mam zamiar pojechac do macro albo costco i kupic wiecej jesli sie sprawdze i jesli wogole bede uzywac...zobacze jak juz sie mala urodzi

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
‹‹ 2569 2570 2571 2572 2573 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ