Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iwonka1077 wrote:Wercia ja też tak wstaje inaczej nie jestem w stanie i też mnie zakluje albo zaboli muszę to robić bardzo powoli w slimaczym tempie i ostatnio mnie cały dzień ten ból trzymał ale nie taki mocny tylko jakbym sobie ścięgna naciagnela może to dlatego że brzuch mam dosyć nisko????
-
Cześć Dziewczyny
Liloe ogromnie się cieszę, że wszystko się uspokoiło i mała posiedzi jeszcze trochęuff!
Fasiu, ja myślę, że to jak ze wszystkim spacerówkami w tych wózkach, bardziej chodzi o cieżar aniżeli o finkcjonalność czy wytrzymałość. Wydaje mi się, ze xlandery fajne mają te spacerówki i na pewno nie jest to jakiś szmelc z tym, że wiadmo, ten stelaż jest z tych cieżyszych. Z tego co zaobserwowałam to głównie ze względu na cieżar ludzie kupują inny wózek.
Ja się nie boisz ciężaru i masz duży bagażnik to myślę że długo pojeździsz takim wózkiemFasia, weronika86, liloe lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Dziewczyny - czy spacerówką Xlander pojeżdżę dłużej ? Tzn czy jest ona na tyle dobra wymiarowo i jakościowo, że zostanie wykorzystana ? Czy po tym jak dziecko wyrośnie z gondoli ta spacerówka będzie do wyrzucenia i trzeba będzie kupić nową ??
ktoś coś na ten temat?
-
Fasia wrote:Dziewczyny - czy spacerówką Xlander pojeżdżę dłużej ? Tzn czy jest ona na tyle dobra wymiarowo i jakościowo, że zostanie wykorzystana ? Czy po tym jak dziecko wyrośnie z gondoli ta spacerówka będzie do wyrzucenia i trzeba będzie kupić nową ??
ktoś coś na ten temat?
Fasia, ja nie wiem. To chyba zależy o jaki model x landera ci chodzi. Najlepiej poszukać na necie opini, na blogach czasem są. Ja też szukałam tak o Jedo Fyn i niektórzy pisali, że spacerówka średnia, bo dziecko zjeżdża. A u innych nic takiego się nie działo, więc to też od dziecka zależy. -
nick nieaktualnyJa jeszcze wkładki laktacyjne kupic muszę , no i Ignasiowi kosmetyki ,pampersy chusteczki wodne , wercia widziałaś te chusteczki ,zaraz ci pokaze ja kupie je . Rożek kupie tez .I kurierek na kosmetyki dla Ignacego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 10:06
weronika86 lubi tę wiadomość
-
ktoś coś na ten temat?
Fasia lubi tę wiadomość
-
Co do piersi to moje sutki tak samo ogromneale to nic , ja mam normalnie rozmiar miseczki F czasem G , a teraz to juz chyba M haha , staniku na mnie nie pasują i musiałam iść do gorseciarki żeby mi uszyła na wymiar
jak namiot
niezłe co ???
Wygladam jak krowa , w dumie nie waze dużo , tylko te piersi , mam nadzieje ze będę karmić i młody mi pomoże zmniejszyć rozmiar , bo jak nie to zbieram na operacjeweronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Dziewczyny - czy spacerówką Xlander pojeżdżę dłużej ? Tzn czy jest ona na tyle dobra wymiarowo i jakościowo, że zostanie wykorzystana ? Czy po tym jak dziecko wyrośnie z gondoli ta spacerówka będzie do wyrzucenia i trzeba będzie kupić nową ??
ktoś coś na ten temat?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 10:11
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny
wiecie, że dostaliśmy wózek od mojej przyjaciółki ale dziś jakoś z rana zaczął się temat nowego wózka. Mąż uznał, że skoro te xlandery są takie dobre i właśnie spacerówka starczy nam na kilka lat to możemy się szarpnąć na zakup nowego wózka. Od początku mieliśmy w planach tak jak pisze GOSHA - wykorzystać tą gondolkę z wózka który dostaliśmy, a później zainwestować w dobrą spacerówkę np coś pokroju McLarena. Widzę, że mimo dobrych opinii o xlanderze tak czy siak jest to spacerówka na jakieś 1,5 roku więc odpada .. No i te parasolki się fajnie składają, są funkcjonalne. Chyba jednak pierwsza opcja jednak zostanie.
Krysti ja wiem, że się super prowadzi i, że ma fajne koła ale mi chodzi o to czy wykorzystam wózek przez najbliższe np 3-4 lata czy przez rok no i już widze, że jednak będzie to krócej niż dłużej więc jednak rezygnujęweronika86 lubi tę wiadomość
-
Krysti wrote:Wercia te kupowac bede
najlepsze mówią http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d089b37e21ab.jpg
-
nick nieaktualnyMoj wczoraj do mnie ze bedzie się uczył Ignaśia przebierać ze weźmie lekcje od położnej jak bedzie do nas do domu przychodzić
ja się cieszę bo nawet zaproponował mi dopóki jest w domu bo robi kursy na transport zagraniczny i w domu siedzi do marca
mówi ze moze dłużej byc zemną dwa miechy ze to nie ma znaczenia pomoże mi do przyjazdu mamy a on pójdzie do pracy bo i tak nowy kontrakt podpisuje także luzik ja happy jestem
Justineska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:nie widzialam ich...ja mam kilka zobacze co malej spasi..mam papmers sensitive, huggies i little angel..ale przez pierwsze 2-3 tyg chce sama woda sprobowac..zobaczymy, wyjdzie w praniu..a te gdzie kupilas?
-
Fasia wrote:Dzięki dziewczyny
wiecie, że dostaliśmy wózek od mojej przyjaciółki ale dziś jakoś z rana zaczął się temat nowego wózka. Mąż uznał, że skoro te xlandery są takie dobre i właśnie spacerówka starczy nam na kilka lat to możemy się szarpnąć na zakup nowego wózka. Od początku mieliśmy w planach tak jak pisze GOSHA - wykorzystać tą gondolkę z wózka który dostaliśmy, a później zainwestować w dobrą spacerówkę np coś pokroju McLarena. Widzę, że mimo dobrych opinii o xlanderze tak czy siak jest to spacerówka na jakieś 1,5 roku więc odpada .. No i te parasolki się fajnie składają, są funkcjonalne. Chyba jednak pierwsza opcja jednak zostanie.
Krysti ja wiem, że się super prowadzi i, że ma fajne koła ale mi chodzi o to czy wykorzystam wózek przez najbliższe np 3-4 lata czy przez rok no i już widze, że jednak będzie to krócej niż dłużej więc jednak rezygnuję