Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mogę się pożalić, mogę? ale mam dzis spadek formy
Czuję się taka ociężała, cieżko mi zrobić prawie wszystko! A taki niby niewielki brzuch mam, co to będzie potemBoże, jeszcze dwa miesiace!!
A najbardziej mnie doprowadza do szału fakt opuchniętej twarzy! Ręce i nogi mi nie pychną tylko morde mam jak księżyc w pelni! faken! -
Marta, aż bym chciała zobaczyć ten księżyc w pełni.
A tak serio to współczuję. Ale codziennie się taka ociężała czujesz czy dzis wyjątkowo?
Mnie za to oczy strasznie dziś bolą i w ogóle w ciąży mi naczynka na powiekach się rozszerzyły. Mam nadzieję, że to zejdzie. -
nick nieaktualnyA ja dzis na wychodnym byłam z moim
i jak do domu wrocilam całą chatę do gory nogami przerzuciłam wraz z ciuchami
przesortowalam wsio
. Sypialnia posprzątana jutro lozeczko przywiozą uhhhh :)padam z sił nie mam weny do niczego juz pije herbatę mango truskawka i juz dupy nie ruszam forma spadła mi juz cieżko cokolwiek robic .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 18:49
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Krysia a gdzie zdj wozka?? Pochwal sie!
nie złożony jest do końca myslalam ze DPD mi dowiezie resztę a w weekend zamknięte mają dopiero jutro kochana ale juz jest ostatnia paka w uk tu
także złoże całość jutro ładnie i pokarze .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 18:53
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa juz nie mam siły robic w domu nic plecy wszystko boli jak się schylam kucam. Masakra a gdzie jeszcze do końca ,po schodach na drugie piętro ledwo wchodzę trzymam się rampy .Dzis się porycZalam to mnie moj z domu wyciągnoł do restauracji . Nie mam weny do niczego . Dobrze ze się uśmiecham i pocieszam samą siebie ze bedzie dobrze bi bym deprechy dostała jakiejś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 19:00
-
Mi tez juz ciezko i zle znosze jazde autem ;/ do tego boli ciagle mnie to zebro/watroba juz nawet lezenie nie pomaga.. eh no takie uroki ciazy .. jeszcze troszke wytrzymamy
misia83, Krysti, MartaAlvi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymisia83 wrote:Krysti, ja na trzecim mieszkam. Wdrapuję się na nie siedem- osiem razy dziennie i czasami muszę moją sunię wciągać, bo ona by jeszcze na dworku została
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pewnie że damy radę
"bo jak nie my to ktooo?!"
Ale pomarudzić trochę też se trzeba
jej, podziwiam za latanie po schodach. Dzięki Bogu ja mam windę, bo czasem jak muszę wleźć na 3 piętro to potem łapie oddech przez 10 minutNie ma to jak dobra forma!
Rudzia, misia83, Krysti lubią tę wiadomość
-
Hola
Wlasnie koleżanka mi przywiozła piłkę w prezencie... Jyz przetestowałempocwiczylam troszkę, na piłce była taaaaka ulga, ale jak wstałam to znowu pipka boli
No i moja amiga stwierdziła ze przez tydzien mi sie brzuch obniżył... Oooo matko, jak one to widzaa tak szczerze to jakby mi sie lepiej oddychało, wiec moze faktycznie sie juz obniża...
Właściwie to ile przed porodem brzuszek schodzi juz w dol? Bo ja nie pamietam
KRYSTI to juz uroki koncówki, a bedzie coraz gorzejniedługo maz Cie po schodach bedzie wnosił
FASIA gratuluje tak szybkiego wyboru wózka, nie skłamie pisząc ze mnie zaskoczyłaś! Biorąc pod uwagę fakt ile czasu wybieralas koszule
KASIAK a juz zaczelam tęsknić za Toba, ale widzę jestsswidzę se tez dołączyłas do przeziębionych mamusiek... Witaj w tym niemiłym klubie
Krysti, Fasia lubią tę wiadomość
-
MartaAlvi wrote:Pewnie że damy radę
"bo jak nie my to ktooo?!"
Ale pomarudzić trochę też se trzeba
jej, podziwiam za latanie po schodach. Dzięki Bogu ja mam windę, bo czasem jak muszę wleźć na 3 piętro to potem łapie oddech przez 10 minutNie ma to jak dobra forma!