X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ja kupię z chicco jak bedzie w dobrej cenie bo chcem mimo łóżeczka .

A pamiętam. Tylko to Twoje to trochę drogie. Szukam drewnianego i najlepiej o standardowych wymiarach łóżeczka

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    A pamiętam. Tylko to Twoje to trochę drogie. Szukam drewnianego i najlepiej o standardowych wymiarach łóżeczka
    No drogie dlatego szukam okazji by kupic używke jak się uda jak nie to kupie do 100£ moge wydać

weronika86 lubi tę wiadomość

• mf Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 16:15

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 15:25

• mf Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 16:15

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    H

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 15:25

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam komodę z przewijakiem klupś paula latte do tego zestawu muszę teraz jeszcze dokupić szafę bo nie mam gdzie ubranka już kłaść :)
    Fajna sprawa z tą komodą jest bo można zdjąć górę i dziecko ma później komodę dla siebie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 21:00

Ida lubi tę wiadomość

• Gosha Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez komoda z przewijakiem i wanienka w jednym... :)

Ida lubi tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Na olx widziałam klasyczne łóżeczka, w których można zdjąć jeden bok i dostawić do łóżka rodziców. :) Sama się nad takim zastanawiam.

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    H

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 15:26

• Lwica Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Kurcze, bo tak się właśnie zastanawiam. Sam ten regał do przewijania posłuży tylko jakiś czas. Nie wiem w sumie czy jest aż taki sens kupowania go. Oczywiście ze się przyda, ale co ja zrobię z nim jak dziecko nie będzie już go potrzebować?

Przyda sie do następnego :)) a pózniej moze służyć jak pulka na zabawki :)

Ida, weronika86 lubią tę wiadomość

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wózki wózki wózki:) ten temat uwielbiam:)
    Rudzia wózek zamówiony, super wybór:)
    Fasia widzę też zdecydowana na nowy:) nie ma się co dziwić przy takim zastrzyku gotówki;)
    Ale na miłość boska kto powiedział że xlandery mają spacerowki nie nadające się na lata''?! Toż to dlatego wybrałam właśnie ten! Że względu na dużą wyprofilowana i wygodna spacerowke:)
    Ok Znam dwa typy xlanderów z mała spacerowka- xcite i krucze...zapomnialam nazwy drugiego:)
    Ale na pewno mój.typ i typ Krysti to wózki z dużymi spacerowkami.
    U mnie młoda na pewno pojeździ nią do konca czyli tyle ile będzie chciała siedzieć we wózku:)

Moja dwudniową nieobecność usprawiedliwiam tym że wczoraj byłam zabiegana a dziś od rana w częstochowie:) 400 km w dwie strony. Teraz padam na twarz:) dobranoc

Ahaa i zdrowia dla wszystkich chorych i w szpitalach!!:*

Krysti wyslij mi.foty wózka.na priv pliss bo ja się tu juz ich nie dokopie:)

Ida, Fasia lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Kurcze, bo tak się właśnie zastanawiam. Sam ten regał do przewijania posłuży tylko jakiś czas. Nie wiem w sumie czy jest aż taki sens kupowania go. Oczywiście ze się przyda, ale co ja zrobię z nim jak dziecko nie będzie już go potrzebować?

No ale jak dziecko nie bedzie potrzebować ? Bo nie wiem czy mówisz o czymś takim http://3kiwi.pl/product-pol-36766-QUAX-PRZEWIJAK-MARIE-COMFORT.html czy
    takim http://www.calineczka.pl/sklep/klups-komoda-przewijakiem-safari-zyrafka-kolor-ecruorzech-p-11126.html

Bo te drugie dziecku posłuży wg mnie bo później ma dla siebie komodę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa wrote:
    Na olx widziałam klasyczne łóżeczka, w których można zdjąć jeden bok i dostawić do łóżka rodziców. :) Sama się nad takim zastanawiam.

Teraz w ogóle dałaś mi do myślenia bo ja mam drewexa hippo i on ma zdejmowany bok i jestem ciekawa czy może posłużyć u mnie jako dostawka do łóżka :D

mantissa lubi tę wiadomość

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam przewijak nakladany na łóżeczko i chyba przy tym zostanę. Tylko ten po Zuzi jest mega zmolestowany i muszę mieć nowy :P Ale one nie są drogie-coś około 60 zł, więc przeboleję. No i na to nakladałam pokrowiec frotte, bo ta ceratka to tylko ziębi dziecko.

Ida lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    T

Angela89, Gosha, Lwica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Angela - ja mówię tylko o takim regale do przewijania, jak w twoim pierwszym linku. Bo wiadomo, że komoda się przyda na lata. Ale z kolei komoda z przewijakiem to już droższa sprawa i dlatego muszę się nad tym wszystkim zastanowić.

Ale argument Lwicy też mnie przekonuje :)

AA to się zgodzę że regał się nie nada na później. My za swoją komodę daliśmy 360 zł i powiem Ci jestem zadowolona kolory neutralne aby miała jak najdłużej no i wykonanie jest zadowalające dlatego zdecydowaliśmy się dokupić szafę.

Ida lubi tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Y

Angela89 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Wy macie z klupsia?
    Tak dokładnie takiego http://dino.sklep.pl/nowy/klups-komoda-z-przewijakiem-paula-latte-p-14953.html

Ida, misia83 lubią tę wiadomość

• Anka1501 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mantissa wrote:

Zastanawiam się jak to wypada przy wysokości łóżka. Niektóre takie łóżeczka mają zdejmowany bok ale tylko jeśli spod jest na samym dole :/ znalazłam nowe na all typowa dostawke, wymiary niestety 90/55 ale za grosze tak naprawdę wiec sama nie wiem :/ a koniecznie chce dostawke bo będzie stała zaraz z mojej strony i łatwiej do karmienia. Pamiętam jak się meczylam przez pierwsze miesiące wstajac po kilka razy w nocy do synka

‹‹ 2580 2581 2582 2583 2584 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ