Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:A pamiętam. Tylko to Twoje to trochę drogie. Szukam drewnianego i najlepiej o standardowych wymiarach łóżeczka
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam komodę z przewijakiem klupś paula latte do tego zestawu muszę teraz jeszcze dokupić szafę bo nie mam gdzie ubranka już kłaść
Fajna sprawa z tą komodą jest bo można zdjąć górę i dziecko ma później komodę dla siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 21:00
Ida lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:A pamiętam. Tylko to Twoje to trochę drogie. Szukam drewnianego i najlepiej o standardowych wymiarach łóżeczka
Sama się nad takim zastanawiam.
-
Ida wrote:Kurcze, bo tak się właśnie zastanawiam. Sam ten regał do przewijania posłuży tylko jakiś czas. Nie wiem w sumie czy jest aż taki sens kupowania go. Oczywiście ze się przyda, ale co ja zrobię z nim jak dziecko nie będzie już go potrzebować?
Przyda sie do następnego) a pózniej moze służyć jak pulka na zabawki
Ida, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Wózki wózki wózki:) ten temat uwielbiam:)
Rudzia wózek zamówiony, super wybór:)
Fasia widzę też zdecydowana na nowy:) nie ma się co dziwić przy takim zastrzyku gotówki;)
Ale na miłość boska kto powiedział że xlandery mają spacerowki nie nadające się na lata''?! Toż to dlatego wybrałam właśnie ten! Że względu na dużą wyprofilowana i wygodna spacerowke:)
Ok Znam dwa typy xlanderów z mała spacerowka- xcite i krucze...zapomnialam nazwy drugiego:)
Ale na pewno mój.typ i typ Krysti to wózki z dużymi spacerowkami.
U mnie młoda na pewno pojeździ nią do konca czyli tyle ile będzie chciała siedzieć we wózku:)
Moja dwudniową nieobecność usprawiedliwiam tym że wczoraj byłam zabiegana a dziś od rana w częstochowie:) 400 km w dwie strony. Teraz padam na twarz:) dobranoc
Ahaa i zdrowia dla wszystkich chorych i w szpitalach!!:*
Krysti wyslij mi.foty wózka.na priv pliss bo ja się tu juz ich nie dokopie:)Ida, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Kurcze, bo tak się właśnie zastanawiam. Sam ten regał do przewijania posłuży tylko jakiś czas. Nie wiem w sumie czy jest aż taki sens kupowania go. Oczywiście ze się przyda, ale co ja zrobię z nim jak dziecko nie będzie już go potrzebować?
No ale jak dziecko nie bedzie potrzebować ? Bo nie wiem czy mówisz o czymś takim http://3kiwi.pl/product-pol-36766-QUAX-PRZEWIJAK-MARIE-COMFORT.html czy
takim http://www.calineczka.pl/sklep/klups-komoda-przewijakiem-safari-zyrafka-kolor-ecruorzech-p-11126.html
Bo te drugie dziecku posłuży wg mnie bo później ma dla siebie komodę. -
nick nieaktualnymantissa wrote:Na olx widziałam klasyczne łóżeczka, w których można zdjąć jeden bok i dostawić do łóżka rodziców.
Teraz w ogóle dałaś mi do myślenia bo ja mam drewexa hippo i on ma zdejmowany bok i jestem ciekawa czy może posłużyć u mnie jako dostawka do łóżkamantissa lubi tę wiadomość
-
Ja mam przewijak nakladany na łóżeczko i chyba przy tym zostanę. Tylko ten po Zuzi jest mega zmolestowany i muszę mieć nowy
Ale one nie są drogie-coś około 60 zł, więc przeboleję. No i na to nakladałam pokrowiec frotte, bo ta ceratka to tylko ziębi dziecko.
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Angela - ja mówię tylko o takim regale do przewijania, jak w twoim pierwszym linku. Bo wiadomo, że komoda się przyda na lata. Ale z kolei komoda z przewijakiem to już droższa sprawa i dlatego muszę się nad tym wszystkim zastanowić.
Ale argument Lwicy też mnie przekonuje
AA to się zgodzę że regał się nie nada na później. My za swoją komodę daliśmy 360 zł i powiem Ci jestem zadowolona kolory neutralne aby miała jak najdłużej no i wykonanie jest zadowalające dlatego zdecydowaliśmy się dokupić szafę.Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mantissa wrote:Na olx widziałam klasyczne łóżeczka, w których można zdjąć jeden bok i dostawić do łóżka rodziców.
Zastanawiam się jak to wypada przy wysokości łóżka. Niektóre takie łóżeczka mają zdejmowany bok ale tylko jeśli spod jest na samym doleznalazłam nowe na all typowa dostawke, wymiary niestety 90/55 ale za grosze tak naprawdę wiec sama nie wiem
a koniecznie chce dostawke bo będzie stała zaraz z mojej strony i łatwiej do karmienia. Pamiętam jak się meczylam przez pierwsze miesiące wstajac po kilka razy w nocy do synka