Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wyprasowalam pierwsza partie mini ubranek i sie zmachalam - kondycja pierwsza klasa.
Ida ja sie przymierzam zeby cos takiego kupic
http://allegro.pl/polko-przewijak-regal-do-przewijania-dla-dzieci-i5041451371.html, tylko ja go chce do lazienki wstawic, zeby po kapieli miec gdzie ogarniac malego, bo nie mam innej powierzchni tam, gdzie moglabym go polozyc, a biegac z mokrym dzieckiem z lazienki do pokoju to bez sensu. Kiedys widzialam na allegro taki tradycyjny z koleczkami, ale nie moge go znalezc, ten ma ciekawy ksztalt , musze sie zastanowic. Jeszcze z klupsia gdzies widzialam , troche tansze. W sypialni zamierzam polozyc drugi przewijak na lozeczko nakladany, coby znowu po nocach z kazdym przewijaniem do lazienki nie biegac.
ROBOTKA ale Ci zazdroszcze, bylas w zaglebiu polskich wozkow- domyslam sie, ze wozka juz nie szukalas
. Gdybym byla bardziej mobilna wybralabym sie do rodzicow, a po drodze zahaczyla o Czestochowe i wozki
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 21:35
Angela89, Ida, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
ja mam regal, 3 poleczki z debu...ma doczepiany plastikowy, mocny organizer i wbudowana, ale wyciagana dosyc duza wanienke...planuje wlasnie uzywac tego pozniej na zabawki dla corci, bo wyglada po sciagnieciu wanienki jak ladny,zgrabny mebelek. chce zostawic wszystko bo planujemy szybko nasteonego makuszka...mam nadzieje ze tym razem nie zajmie to nam tak wiele czasu, moze jak cisnienie bedzie mniejsze to uda sie szybciej...nasz stasiu za 6 lat juz wyfrunie z gniazda
Anka1501, Ida, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda wrote:Angela - naprawdę fajna rzecz. tylko kurcze, nie dla nas kolory. mamy meble w odcieniach szarości...
My kupowaliśmy bardziej z myślą na później aby miała do swojego pokoju dlatego też nie ma zdobień typu miś itp :)Znajdziecie coś dla siebie na pewnoweronika86, Ida lubią tę wiadomość
-
Mysle, ze taki polko przewijak na wiele sposobow mozna wykorzystac przy dziecku jak i pozniej, ja chyba kupie. Czekam do dziesiatego a ze to juz pojutrze :)aaaa i znowu bedzie szal zakupow
.
EDIT
o i te pojemniki z ikei tez na tym przewijaku mozna zahaczyc, ich jets tam kilka wiec mozna jakos podzielic . Tez je musze wlasnie kupic, ostatnio w ikei bywalam co tydzien a tego jakos zapominalam ciagle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 21:46
Ida, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:No i zmierzyłam łożeczko i jest wyższe niż nasze łóżko więc z dostawki nici będę się męczyć bo łóżko ogólnie bardzo niskie mamy więc wątpię abym taką dostawkę nawet znalazła.
Typowe dostawki mają regulowaną wysokość.
Angela89, Gosha lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:No faktycznie, takiej tragedii z miejscem po tym regale później nie będzie, zawsze się przyda na coś typu zabawki.
Tym razem na pewno uda Wam się szybciej!Mówię Ci to!
Za ile planujecie się starać? Jakieś konkretne plany?Ida lubi tę wiadomość
-
IDA ja mam wrazenie ze mimo choroby to i tak super Wam idzie, a my w sumie w tym samym miejscu co bylismy. Ale ostatnie miesiace/ rok byly na takich obrotach wysokich ( no dobrze moze moje byly srednie, a od listopada jak kazali mi lezec- zadne:P) ale tak ogolnie mowie o naszych czyli meza obrotach
ze juz nam sie nie chce, kupno mieszkania, remont, sprzedaz starego, przeprowadzka itp.
W ten weekend maz mi wyjechal wiec i tak nie ma kto dzialac.
Ale tak jak mowisz , tez caly czas mam mysli, ze jak sie zacznie wczesniej to co. W tym tyg kompletuje reszte rzeczy do szpitala, reszte ubranek, bo jeszcze na 56 cos chce kupic a potem konkrety lozeczko, wozek,przewijaki, wanienka. A potem zostana takiej rzeczy"drugiej" potrzeby no i na koniec moje kaprysy.
Ida, Gosha lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Ja sobie założyłam ten szał na ten tydzień roboczy. Do końca muszę się uwinąć i basta! przez tą chorobę trochę się boję, że nie zdążę, albo że - nie daj Boże - coś się zacznie wcześniej.
EDIT
Na łóżeczku też je można zamontować, już to zrobiliśmy -
Anka1501 wrote:Jak karmilam synka to pierwszy okres dostałam po miesiącu od odstawienia małego od cycka... czyli 21 miesięcy po porodzie
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:mi tez sie marzy dostawka, moze upoluje uzywke..chociaz mam juz cholerka kosz mojzeszowy ktory moze stac przy lozku wlasnie, wiec nie wiem czy jest sens...jak myslicie?
Chyba nieTak samo teraz stwierdziłam że łóżko po prostu przesunę najbliżej siebie i tak ma opuszczany bok więc aż tak wstawać nie będę musiała
weronika86, mantissa lubią tę wiadomość