Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka1501 wrote:Jak karmilam synka to pierwszy okres dostałam po miesiącu od odstawienia małego od cycka... czyli 21 miesięcy po porodzie
A karmiłam 3,5 miesiąca. Nie ma sprawiedliwości
weronika86 lubi tę wiadomość
-
wlasnie z tym karmieniem jako antykoncepcja wychodzi roznie..widocznie zalezy od kobiety..jestem pewna ze wlasnie tesciowa zaszla w ciaze karmiac mojego meza..on jeszcze z cyca doil jak mala sie urodzila
teraz jest cycowym potworem, tylko cyce mu wnglowie..bez cyca moj maz nawet nie zasnie hahaha
Anka1501, misia83, Gosha lubią tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:A ja po 7 tygodniach od porodu miałam już okres
A karmiłam 3,5 miesiąca. Nie ma sprawiedliwości
Taka byłam szczęśliwaza to moja koleżanka przy obu corkach długo karmila a okres po 6-7 tyg dostała.
ja karmilam 20 miesięcy ale pracowałam w tym czasie i przeważnie były wtedy przerwy ok 9 godzinne
-
Bambi85 wrote:kiedy pisalam, ze nie mam zgagi i bedzie łysolek
? dwa dni temu? to jednak mam, tzn bardziej bym to nazwala refluksem... zwal jak zwal , malo sympatyczne to
teraz gin mi mowil ze mala juz chyba ma dlugie wloski..nienwiem jak on to widzial...a zgage mam rzadko
-
to jest mit, ze nie mozna zajsc w ciaze jak sie karmi piersia, moze szanse sa mniejsze, ale pewnie kwestia indywidualna. Jak ktos chce to jak najbardziej trzeba probowac, gorzej jak ktos nie chce i wtedy jest suprise.
weronika86, Aguś86, Anka1501, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Taka byłam szczęśliwa
za to moja koleżanka przy obu corkach długo karmila a okres po 6-7 tyg dostała.
ja karmilam 20 miesięcy ale pracowałam w tym czasie i przeważnie były wtedy przerwy ok 9 godzinne
-
A ja wlasnie nie pamietam kiedy dostałam pierwszy okres po porodzie... Wiem ze połóg miałam baaardzo długi. Pamietam ze minęły 2 miesiące a ze mnie nadal kapalo
a Kacperka karmiłam 10 miesięcy
teraz zamierzam bezimiennego rok karmić... Zobaczymy jak sie uda, bo moze i do 2 po pociagniemy
-
nick nieaktualnyBambi85 wrote:kiedy pisalam, ze nie mam zgagi i bedzie łysolek
? dwa dni temu? to jednak mam, tzn bardziej bym to nazwala refluksem... zwal jak zwal , malo sympatyczne to
hihi to może moja zgaga bo ja dziś wyjątkowo nic nie mama piłam sok pomarańczowy
-
Misia zastanawiam sie i chyba sie skusze na te pojemniki, kuzynka jedzie za tydzien do ikei to zrobie zamowienie
tak w ogole nie moge sie doczekac zdjecia lozeczka z szuflada w wykonaniu Twojego meza
misia83 lubi tę wiadomość