Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzia wrote:A mi chyba Mala sie obróciła znowu glowka do gory bo od kilku dni czuje Jej ruchy wylacznie przy spojeniu lonowym..;/ nie kopie po bokach ani u gory..nic.. i te ruchy na dole sa takie bolesne..nie przyjemne ;/
a swoja droga, jak maleństwo sie ustawi glowka w dol to w tym tyg juz raczej nie wykonuje fikołka, tak to natura jakos stworzyła. Pewnie sa przypadki, ale to nie Ty
Sofijka nie wywinęła by Ci takiego numeru
Rudzia, Angela89 lubią tę wiadomość
-
U mnie tak jak u Werki ciężko jest z zaplanowaniem sobie dziecka więc nie mam pojęcia kiedy nam sie uda. Z jednej strony chciałabym zacząć jak tylko będę mogła, bo starania mogą potrwać znowu z 3 lata, a z drugiej strony nie chciałabym "marnować" macierzyńskiego na siedzenie z maleńkim dzieckiem będąc od razu w drugiej ciąży. To by było niewskazane. Najlepiej jakby się trafiło z końcem urlopu rocznego
Najgorzej jakbym wróciła do pracy i np po 3-5 miesiącach znowu zaszła. To chyba dla szefa byłoby lepiej gdybym wcale nie wracała
Gosha no to sobie Twoja ciotka nieźle życie zaplanowała hihiskubana
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Wlasnie zaczelam sie juz martwic bo jakos malo aktywna jwst i tylko mi bol sprawia przy spojeniu..wczoraj az detektor wyjelam bo nie dawala o sobie znac przez csly dzien.. jak nigdy
Ja też wczoraj sprawdzałam małą detektorem bo też spokojna była i serduszko wyraźnie słyszałam na dole pod pępkiem -
Podziwiam Was, ze tak szybko planujecie zajsc w druga ciaze
w sumie do roku z dzieckiem jest duzo latwiej, od roku do dwoch lat jest bardzo ciezko, trzeba miec oczy dookola glowy
zaczyna chodzic, przewraca sie, wszystkiego chce dotknac. Nie wyobrazam sobie w takim momencie miec drugie malenstwo.
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Gosha wrote:Pewnie raczkami Ci tam grzebie
a swoja droga, jak maleństwo sie ustawi glowka w dol to w tym tyg juz raczej nie wykonuje fikołka, tak to natura jakos stworzyła. Pewnie sa przypadki, ale to nie Ty
Sofijka nie wywinęła by Ci takiego numeru
Jednakże mam nadzieję, że ten mój młodzieniec w porę zmądrzejeLekarz mówił, że nie ma się co martwić, ma jeszcze czas. To samo położna.
-
Angela no zaleca sie odczekac po cc, zeby macica sie dobrze zrosla, bo to jednak miesien , ktory na nowo musi sie rozciagac,ale tak jak Ida mowi, zachodza dziewczyny wczesniej i wszystko jest dobrze.
FASIA ja tez planowac zycia pod szefa nie zamierzam, ale mam troche inna sytuacje, musze skonczyc specke, niby na rezydenturze najlepiej zachodzic w ciaze, pewna praca, pewna kasa, nikt Ci nic nie powie , ale moglam sie wziasc za to wczesniej, a tak zostalo mi 2 lata z hakiem jak wroce, jak szybko zajde w ciaze to egzamin bede zdawac z dwojka malych dzieci na ramieniu, a zeby zdac naprawde trzeba bedzie sie przylozyc, ludzie biora siedza w domu 3-4 miesiace i sie tylko ucza, z rodzina jest trudniej, jak maly bedzie mial 3-4 lata, pojdzie do przwedszkola, popoludniu bedzie sie nim zajmowal maz a ja sie bede uczyc, do dziadkow tez na troche moze pojechac, jest wiele opcji, z mala dzidzia juz gorzej, dlatego ja swoje plany bede musiala troche odlozyc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 22:36
Aguś86, Lali lubią tę wiadomość
-
Lali wrote:Misia zastanawiam sie i chyba sie skusze na te pojemniki, kuzynka jedzie za tydzien do ikei to zrobie zamowienie
tak w ogole nie moge sie doczekac zdjecia lozeczka z szuflada w wykonaniu Twojego meza
w sumie juz zrobione, tylko tak pusto bez pościeli, przewijaka itp.
Pytałam o pojemniki, bo zastanawiam sie czy wejdą z boku łóżeczka bo ono ma takie szersze ranty?
Lali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
misia83 wrote:Dzięki
w sumie juz zrobione, tylko tak pusto bez pościeli, przewijaka itp.
Pytałam o pojemniki, bo zastanawiam sie czy wejdą z boku łóżeczka bo ono ma takie szersze ranty?misia83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:To ja juz nie rozumiem czemu ona juz mnie nie kopie jsk wczesniej..
niby w tym tyg juz powinno sie czuc wyrazne ruchy a ona zrobila sie bardzoo spokojna... no martwie sie ;/
Rudzia nie masz co się martwić, ja też wczoraj się martwiłam bo mała się w ogole prawie nie ruszała. Ja ruchy teraz coraz częściej widzę- jak faluje mi brzuch niż czuje. Dziś mnie tylko poskrobała aż krzyknęłam ała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 22:38
-
Rudzia wrote:To ja juz nie rozumiem czemu ona juz mnie nie kopie jsk wczesniej..
niby w tym tyg juz powinno sie czuc wyrazne ruchy a ona zrobila sie bardzoo spokojna... no martwie sie ;/
No wlasnie i nie codziennie ta aktywnosc jest taka sama, sa dni ze bardzo bardzo sie rusza, a sa ze mniej, takich dni zeby totalnie nic to w sumie nie mialam, ale moj ma adhd po tatusiuWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 22:40